[Ö: 1.610.338.500] Megtorlo [HMB] vs. Chief Virgo [EGYUTT] (T: 487.928.000, V: 1.122.410.500)

• Ezen az időponton (13-01-2019 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:
    Egy kis történet, mivel az összerözzenés megvolt a taggal ezért teljese mértékben első számú célpont lett mindneki szemében (hogy miért azt majd később részletezem egy új posztnál).

Tehát észrevettünk egy kis df et egy másik tag bolygója melett és hát nézelődtünk ph megláttam hogy 100 dénes reült szépen haza.. mivel bolygóról támadott... OMG.
    Be is lőttem szépen igen azért ez a flotta össze tétel ment mert kicsit szarakodtam :)) és a rombik már nem fértek volna be.

A tag csapódás előtt úgy 2 percel ugrott a flottájával a holdra, de nem volt elég deuja inditani a telepítész bolygóra :)) OMG még azt sem csinálta, hogy kukákat küldjün hátha a df megvan...
    Hát igen semmit sem hallgatott meg abból amit mondtunk neki még anno mikor együtt toltuk a büntetés elkezdőtött folytatás később!
    Támadó Megtorlo [HMB]

Nehéz Harcos 3.259
    Könnyű Harcos 500.000
    Csatahajó 983
    Csatacirkáló 26.233

Védő Chief Virgo [EGYUTT]

Könnyű Harcos 25
    Szemetesek 1
    Kémszonda 15
    Napműhold 603
    Halálcsillag 100
    Rakéta kilövő 53.903
    Könnyű lézer 3.628
    Nehéz lézer 100
    Ion ágyú 176
    Plazmatorony 26
    Kis pajzskupola 1
    Nagy pajzskupola 1

A csata után ...

Támadó Megtorlo [HMB]

Nehéz Harcos 2.888 ( -371 )
    Könnyű Harcos 442.558 ( -57.442 )
    Csatahajó 859 ( -124 )
    Csatacirkáló 23.327 ( -2.906 )

Védő Chief Virgo [EGYUTT]

Megsemmisült!

A csatát a támadó flotta nyerte!
    A támadó zsákmányolt:
    0 Fém, 0 Kristály és 0 Deutérium

A támadó összesen 487.928.000 egységet vesztett.
    A védő összesen 1.122.410.500 egységet vesztett.
    Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 613.917.600 fém és 462.622.400 kristály lebeg.
    A támadó 0 egységet zsákmányolt összesen.

Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.

A támadó(k) által beszedet törmelék:
    613.917.600 Fém és 462.639.200 Kristály

nyereség/veszteség összegzése:

A támadó(k) összesen

Fém: 346.605.600
    Kristály: 285.613.200
    Deutérium: -43.590.000
    A támadó(k) nyeresége 588.628.800 egység.

A védő(k) összesen

Fém: -615.645.000
    Kristály: -405.682.000
    Deutérium: -101.083.500
    A védő(k) összesen 1.122.410.500 egységet vesztett(ek).

Létrehozó a OGotcha Csatajelentés formázó 4.1.8

• Ahhaaa... Ezért vett VIRGOnc 300 milláért egy 10%os kristály gyorsítót... :rofl::pillepalle::dash:
    Grat a támadónak. A nyersit bányába... :pump:

Óvakodj a türelmes ember haragjától!

• Grat a csatához Megtorló igazából nem értem de a leírás szerint ennél nagyobb bénázással ritkán találkozik az ember mint Virgo amit csinált.

A védőnek jobbulást, a Támadónak meg flottába az egészet. :)

[img]http://img365.imageshack.us/img365/2048/sighax.jpg[/img]
  • Sajnos nem hiszem, hétvégén törlődik :S

Na... ezt is innen kell megtudni... kár.
    A csata szépségén nem változtat.Toljad az ECO-t :) lassan nincs komoly potenciális ellenfeled.
    Úgy látszik, ha nem 100+ helyezettet kell zúzni, amit a GO/ CM figyelmen kívül hagy, akkor savanyú a szőlő?!

• Na... ezt is innen kell megtudni... kár.A csata szépségén nem változtat.Toljad az ECO-t :) lassan nincs komoly potenciális ellenfeled.
    Úgy látszik, ha nem 100+ helyezettet kell zúzni, amit a GO/ CM figyelmen kívül hagy, akkor savanyú a szőlő?!

Hát persze, komoly csatája egy sem volt, valahogy valamilyen módon segítségel, zúzást tápolást minden szart elkerült sosem kapott tíltást, de most kapott egy kis büntetést, sajnláom hogy ennyitől kikészült pedig izgalmas lett volna :D

• Na ezt honnan lehet tudni?

Ha arra gondolsz, hogy honnan tudjuk hogy mindenféle szabálysértés ellenére egyszer sem volt bannolva akkor részletezem, hátha más is olvasgat erre és szemet szúr neki hogy vannak olyan GO munkatársak akik egyeseknek szemet hunyak.

Tehát kezdem, a zúzással kapcsolatosan pl Beni tudna mesélni, 2 óra latt 9x támadás (szerintem azért is fejjezte be mert ennyire sz.rtak bele az egészbe és semmi nem lett belőle) azértz az sok és mi lett belőle... figyelik az accot egy hónapig mikor rákérdeztünk mi a helyzet, ja hát most már nem tudjunk mit tenni.
    Tápolás saját szájával vallotta be, hogy tápolva volt! Továbbá nézzük meg a hadi pontokat kicsit részletesebben negyed annyi csatája sem volt mint nekem... azzal ne jöjjön senki sem h 0/24 ben inaktiv farmbol birja tartani a lépést... ez mese habbal +10 milliókat vert el liciten és még keveset is mondtam erről pedig Anonimus és STB tudna mesélni...
    Röviden ennyi volt még nagyon sok más dolog is, és ebből a csatából látszik, hogy nem azért volt top 2 mert tudott játszani egyáltalán nem....
    De sosem volt intézkedé ellene,,, egyszer kapott 1 nap vakációt amikor elküldött továbbitott egy üzenetet nekem Horitól ami elég duva volt és én azt az üzenetet jelentettem ... "azt mondták a rendszer bannolta" de nem bann volt csak v ... na mind1. Ha kértünk rá egy felülvizsgálatott akkor sem történt semmi mert minek.. de engem kölcsönért kibasztak 1 hétre .. az nem számított :P