Kereskedelmi szabályzat

 • Kereskedelmi szabályzat


  - Felhasználói fiókkat (játékos account), nyersanyagot, támadást stb., valós pénzért "eladni" szigorúan tilos.
  - Koordináták maximum 100 naprendszernyi pontossággal adhatók meg. Például ha te az 1:238:12-től szeretnél kereskedni (onnan küldenéd a nyersanyagot) azt így adhatod meg: 1:2xx:x.
  - A kereskedő játékosnak meg kell határozni az anyag mennyiségét a témájában (vagy annak címében). Illetve meg kell adnia azt hogy miért szeretné elcserélni az árut és milyen arányban.
  - Ha "holdesély cseréről" (moonchance-exchange / moonshot-trade) van szó akkor annak százalékát kell megadni. Ezeket ha létrejött az egyezség a GO-kal is egyeztetni kell jegyrendszeren keresztül!
  - A "csere/üzlet" végeztével a témakezdő játékos egy új hozzászólásban kérje a témazárást. PM küldése egy moderátornak nem szükséges.
  - Minden kereskedelmi téma le lesz zárva két hét után, ha nincs új hozzászólás, vagy ha off a téma. A témanyitó is csak abban az esetben dupla-postolhat a témában, ha annak a zárását kéri. Még le nem bonyolódott "cserék" is le lesznek zárva két hét után.
  - Van lehetőség arra, hogy aki folyamatosan kereskedik, az állandó témát nyithasson. (Pl témacímnek: Gurat vegyeskereskedése). Így nincs szükség a folyamatos témanyitásokra. De ha egy ilyen téma is 14 napig inaktív azt zárhatják a moderátorok!
  - Ez egy kereskedelmi részleg, nem adományozó részleg. Itt ne kérjetek ingyen anyagot!


  A Játék-szabályzatból: