A Hírnév Terme Szabályzat

 • A Hírnév Terme Szabályzat:  - Csak 20%-os hold esélyt létrehozó csaták kerülhetnek a Hírnév Termébe.
  - A témák megfelelő címe: [támadó neve] vs. [védő neve]. Ha a játékosok szövetségbe tartoznak, akkor azokat (TAG-okat) is fel kell tüntetni.


  - Amit írnod kell:
  -- Csak egy csata jelentés témánként! Minden ugyanarra a célpontra (ugyanarra a bolygóra rövid idővel a fő támadás után) érkező támadást rövidített formában lehet megjeleníteni, vagyis csak a csata eredményét (nyersanyag rablást, veszteségeket).
  -- mindegyik flotta/védelem csata előtt és után
  -- mindkét vagy egyik technológiát sem (fegyver/páncél/pajzs).


  - Csak halálcsillaggal való támadások akkor tehetők ki ha minimum 100 millió veszteség lett elszenvedve összesen a csatában, vagy ha a támadó le lett ninja-zva.
  - A következő féle támadások nem tehetők ki a Hírnév Termében: támadások kitiltott vagy inaktív játékosok ellen, napműhold-zúzás* és egyértelmű holdesély-szerző** csaták.
  - Használjatok CR convertert, formázd meg tisztességesen a csatát.
  - Egy csatát egyszer lehet kitenni.
  - A prefixek használata kötelező.
  - A csatád akkor számít Nagyobb 20%-nak ha több mint 100 millió az összes veszteség a csatában.
  - Erősen ajánlott bővebben kommentálni a csatákat, mert ha "átlagos" a véleményezés, amit bárki írhat anélkül hogy ismerné a játékot/adott univerzumot/szövetségeket/csata résztvevőket és annyiból áll például hogy "gratula! Tiszta profit, ezt nevezem! Védőnek gyors felépülést." az édeskevés, és szigorúan nézve hozzászólás vadászatnak vehető!


  *Napműhold-zúzás:
  A védő napműholdjaiból keletkezett df-en felül meg kell lennie a 2 millió értéknek csak hajókból. Valamint ha az egyedüli hajók a védekező részéről napműholdak.
  **Holdesélyszerző csata:
  Amikor a résztvevők megegyeznek abban, hogy holdat lőnek. Ha a védő otthon felejt 1667 könnyű harcost vagy 112 csatahajót, hogy talán valaki belövi holdnak, az felkerülhet, mert a támadó érdemeit nem csökkenti.