GODS VS Atlantis

 • Nos a közelmúlt eseményei miatt
  Feldobtam a témát és mindenki igennel szavazott
  Ezért a GODS háborút hírdet az atlantis ellen
  Kezdés: 2018.Szept.1
  Vége: 7 véglegesen törölt tag/ szövi
  Vagy: 7 Vakáció módba üldözött ember aki 2 hónapig inaktív


  Szabályok: Nincs szabály
  A háború ideje alatt megengedett a totális zúzás semmi 12/6
  Teki zúzás, napműhold, minden játszik

  Pontok

  Pozíció Szövetség Tag Pontok
  1 ShadowOfGodsOfDestruction
  [GODS]
  15 395.962.027ø26.397.468
  2 ATLANTIS
  [ATLANTIS]
  19 128.981.730ø6.788.512
 • Tisztelt, nagy meltódagú Gods-os tagok!! Nem háborút kellene hírdetni egy kis szövi ellen a top1-es szövinek, hanem példát mutatni, emelt fővel elviselni, ha véletlen egy taguknak éppen pehsorozata van és még megint csak véletlenül valaki védekezik is, de természetesen minden joga meg van ehhez a Tiszteletre méltó Gods szövetségnek az összes toppos játékossal együtt!!!!!! nem az Atlantisz szövi hanem vinrob18!!!!

 • tisztelt goods...vagyis markez....erdeklodnek hogy fejvadaszat engedelyezett e a haboruban......emelt fövel álnèk a kisebbik szövi melle segiteni .......hisz mario miatt nem tartom tisztessegesnek egy egesz szovit buntetni......de ahogy nezem a kerdesemre megvan a valasz is.....hisz nincs szabaly :)

 • Csak anyit , hajra a jobbik :),
  Mivel tul nagy a pontkulombseg a 2 szovi kozot lehet nem fer de mi elebbe nezunk !!!
  A mi szovink tobb szerveren tul elt tobb haborut , most is ugy alunk a dolgokhoz mint a Vidi a BL hez, nincs veszteni valonk !!!!!

 • fogjatok össze lépj be ha akarsz
  Nem marió miatt van
  Feldobtam az ötletet és gurat, beni,vader,capucinno whis azonnal benne volt
  Atis hany szerveren vagy inaktiv? ....

 • Véleményem szerint sok értelme nincsen az ilyen háborúknak itt-HUN, eleve az ilyen régebbi unikba a "nagyobb" aktívabb játékosok egy szövibe vannak, vagy Blistások..

  ..és hát az ilyen háborús kiírások (főleg hogy nincs zúzás szabály és eleve egy kisebb szövit hívtok ki) még jobban csak a "kisebb" gamerek játékát lehetetlenítik majd el, ezáltal még kevesebb játékos lesz majd az uniban. :werderw:
  Nem megsértve az Atlantis játékosait de flottapontba 1-2 kivétellel szinte sehol sincsenek hozzátok képest, így hát sok ellenállást nem hiszem hogy fognak tanúsítani veletek szemben.
  De hát ez csak az én véleményem. :pillepalle:
  Győzzön az ügyesebb szövi.

 • Én személy szerint azért mentem bele, hogy legyen ez a móka, mert a GODS szöviben mindenféle napholdak meg tekik vannak. A saját szövim megtisztulását szeretném az ilyen felesleges kacatoktól. Remélem letakarítják a kacatokat mindenkiről :D


  A háborúban nem az számít, hogy ki nyer. Hanem az, hogy mindkét fél játéka csiszolódik!
  Jó szórakozást kívánok mindenkinek!

 • en azért hirdettem meg mert mindenki sír, hogy unalmas minden.
  Top1 top2 szövi csap a lecsóba
  És a legutolsó háború a cose vs hive egyoldalú volt több száz csata a cose oldaláról....

 • Hali All.


  Tavaly, pont hasonló háborut hirdettunk Tauroson topp egy csapat a topp 2 ellen...Jött is ám az okoskodás a fórum nagy ászaitol... Marqeztől is többek közt... Erre el telik egy ki idő és tessék. De talán kezdem kapisgálni, ha más csinálja akkor, helytelen, ha a mi csinaljuk akkor az korekt..

 • ott elnéztem az ellenfelet
  Most néztem vissza
  Azt hitem a hive ellen mentek
  Es a hydras háborújukat látva irtam amit írtam.

 • Üdv!
  nem értelek titeket.. ez egy ilyen játék,itt minden nap egy háború,ha nem fs elsz bezúznak ha sok a nyersid elviszik, különbség csak annyi hogy a csatákat kikell majd rakni ide cr be. :huh: akkor most miről is beszélünk?
  előre is sorry mindenkitől de..
  ekiboy haború nélkül ütötted oriont szanaszét,mi is megtehetnénk hogy csak úgy nature rámoccanunk az atlantisra vagy bárkire de az ferebb lenne mint kb 1 héttel előre megírni hogy hé menni fogunk? háborúk után lesznek a kicsikből fix játékosok. kisebb játekosok.. nagyobb játékosok.. ez mind semmit sem jelent csak duma, a kis játékos teli van tekivel egy 30% os df el rendelkező szerón ahol ha van 24milla flottája 1bolygon akkor az 360millás teki alatt rejtőzik (üsd már be profitosan) a nagy játékosnak flotta van nagyobb 1helyen és nagyobb bányák de átlag kisebb védelem na meg mindenkinek szüksege van alvásra,pihenésre az aktivitás fog sokat dobni, Istvánnak brutál flottája van a ninja is adott vinrobnak is szép rombi hadja van már. mindanyian ugyan azokkal az eszközökkel rendelkezünk csak rajtunk áll mit hozunk ki belőle! részemről hajrá mind2fél. :beer:

 • Nm értünk egyed Devil.


  Hiába hozakodsz elő velem meg orionnal,de sztem én soha sem mentem rá bárkire azért is hogy törölje magát vagy vakiba üldözzem.
  A legnagyobb baj talán itt ezzel van.  Azt akit majd 20 bevertek egy nap, 0 profitért mert tekit mert építeni, mert hát ugye nincs más akire lehetne menni(mondjuk flotta) + netán még védekezni sem tud csórikám egy brutál acs ellen mert ahogy nézem 2 értékelhető flottán kívül a túloldalt nagyon nincs is más teki szállítókkal... így hát biztos vagyok benne hogy itt szinte csak tekizés menne, non-stop 1-1000K profitokért vagy ( ink -),így ezért írtam hogy értelmetlen az egész,csak a kisebb játékosok kedvét vennétek el ezzel az egész háborús "mókával".


  Lehet velem nem -vagy egyetérteni, így gondolom. :)

  Én utoljára kiegyensúlyozott háborút talán még Capellán láttam Visitors vs. NOT, ott nem arról szolt a mese hogy tökös vagyok mert átmentem egy tekin ,ott szépen törtek a vasak mindkét oldalon. :gamer:

 • mindenki ugyan azokkal a feltételekkel kezdi el,mindenki tapasztalatokat szerez és azt viszi tovább,mindenkinek ugyan azok az eszközök állnak rendelkezésére. egy háború mindig fer itt,mert tudod mire számithatsz tudod mi számit és mi nem. "kicsik és nagyok mind csak duma" az egyik kicsi nemrég ninjazta tőlünk az egyik nagyot akkor megint felteszem a kérdést: miről is beszelünk :?::?:

 • Fakinak teljesen igaza van...nincs értelme egy teki szövi ellen háborúzni, hiába top2 az a szövi
  Igen tudom, ők is tudnak profitot szerezni a műhold bezúzásával stb, de annak meg mi értelme? :D
  Az nem háborúba való amúgy se...az az igazi háború amikor egymás flottáira mennek rá felek, nem pedig a tekik beverésére.
  Mióta összeolvadt a GODS és Shadows a két legnagyobb szövi minden nagy játékos nálatok van...nincs kivel háborúzni mert nincs méltó ellenfél
  Szerintem Guraton kívül senki nem FS-el nálatok már hónapok óta...ő is max elvből FS-el csak


  Mexx...én akkor is ezt mondtam mikor ti csináltátok azt a bizonyos háborút annak se volt sok értelme, csak nem volt hol levezetnetek ezt azt
  Ti is bevettetek minden top játékost, ott volt az összes veletek
  És hiába top2 szövi ellen ment akkor is, nem volt értelme mert nem volt ellenfél
  Ha egy szövi belemegy abba, hogy teljesen dominálni akar egy szerveren a nagy játékosok beszervezésével, az utána ne háborúzzon mert nincs értelme.


  És ha valaki azt mondja, hogy nincs CP azért is jó a háború meg unalmas az uni, akkor annak csak azt mondom, hogy ha nem volna a fél uni a szövitekbe talán lenne CP és lenne még kivel háborúzni is...ezt meg az elején kell eldönteni mikor szövit választ az ember, hogy mit szeretne a jövőbe.
  Mert mindenki azt eszi amit főzött :)


  Ha egy teljesen domináns szövi játékosai annyira csatáznak de nincs már ki ellen, akkor bontsák a szövit és szedjék szét egymást.


  Ezt nem bántásnak szántam félre ne értsetek.

  [align=center][color=#FF0000][size=14]Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni! Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni! [img]https://asiakas.kotisivukone.com/files/danielinprofetiat.julkaisee.fi/Nuclear-war-forcetoknow.com_.jpg[/img][/size][/color] [b][i][color=#FF0000][size=12][/size]Háborúban nincs vasárnap![/color][/i][/b][/align]
 • ha jól sejtem atisati az alapító azt írta elébe néznek és nincs vesziteni valójuk bugi azt írta beszáll mellejük aki játszott már bugi ellen vagy az oldalan az tudja hogy bugi az egyszemelyes hadsereg! :thumbsup:
  mindenki más aki mar nincs a szerveren elkezdi ellenezni ettől szerintem semmi sem fog megváltozni a kiiras kint van de ha nem lenne csak a csaták lennének kint akkor az ugy jo lenne,háborúban sokkal esélyesebb hogy egy szövi összefog mint random gyepálasban...
  aztán,stay,ekiboy ti egyből topjátekosként kezdtétek? mert senkisem. ezzel a hozzáállással azt mutatjátok az Atlantisnak hogy: A Godsosok ellen semmi esélyetek nincs és soha nem is lesz. egyből beállitjátok őket a vesztes oldalra és demoralizáljátok a szövijüket. Én viszont nem így gondolom,egyenlő felek vagyunk! :beer:
  És igen is ha kiállnak ellenünk akkor Tiszteletre méltó hozzáállásuk is van,mert nem mondjak azt hogy csata nelkül feladják mert nincs rinya az ő oldalukról csak mas szerok toppos játékosaitól akik nem hisznek a sikerükben, Én hiszem hogy odatudnak vágni és összefogni,
  Atlantis minden tiszteletem a tiétek! :beer:

 • Devil...az Atlantiszból hányan tudnának beállni bármelyikőtök ellen is de komolyan?
  Talán 1, de ő se mindenki ellen
  Esélyük nincs megvédeni magukat vagy egymást még 1 támadóval szemben sem...és erről van szó
  Csipkelődni tudnak ők is, de annak meg mi értelme?
  Atisatiék meg belemennek mert bele kell menni...ha nem mennek bele akkor is megy a háború nem? :D

  [align=center][color=#FF0000][size=14]Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni! Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni! [img]https://asiakas.kotisivukone.com/files/danielinprofetiat.julkaisee.fi/Nuclear-war-forcetoknow.com_.jpg[/img][/size][/color] [b][i][color=#FF0000][size=12][/size]Háborúban nincs vasárnap![/color][/i][/b][/align]
 • ezzel a hozzáállással azt mutatjátok az Atlantisnak hogy: A Godsosok ellen semmi esélyetek nincs és soha nem is lesz. egyből beállitjátok őket a vesztes oldalra és demoralizáljátok a szövijüket.

  Hogy mi? Most lelkileg terrorizálsz engem? :D
  Az odds-okra azért kíváncsi lennék...szerinted? :)

  [align=center][color=#FF0000][size=14]Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni! Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni! [img]https://asiakas.kotisivukone.com/files/danielinprofetiat.julkaisee.fi/Nuclear-war-forcetoknow.com_.jpg[/img][/size][/color] [b][i][color=#FF0000][size=12][/size]Háborúban nincs vasárnap![/color][/i][/b][/align]
 • "Vége: 7 véglegesen törölt tag/ szövi
  Vagy: 7 Vakáció módba üldözött ember aki 2 hónapig inaktív"


  Tehát...az atlantis mikor fog tőletek 7 tagot törlésre vagy vakációba kényszeríteni...meg mivel?
  Ez az egész azért van, hogy az idők végezetéig zúzhassátok őket
  Akkor miről beszélünk Devil, hogy tisztelded/tisztelitek az Atlantiszt?

  [align=center][color=#FF0000][size=14]Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni! Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni! [img]https://asiakas.kotisivukone.com/files/danielinprofetiat.julkaisee.fi/Nuclear-war-forcetoknow.com_.jpg[/img][/size][/color] [b][i][color=#FF0000][size=12][/size]Háborúban nincs vasárnap![/color][/i][/b][/align]