Interjú - Stay Alive ~~ vélemények

 • Én nem tudok arról, hogy tiltva lennék vagy akár tiltva is lettem volna!


  Keresem az állítólagos tiltott accom, de még nem találtam meg...simán beregeltem most az egyetlen létező és használt mail címemmel Xalynthra és engedett regelni…ha tiltva lennék ezt nem kellene engednie ugyebár.


  Honnan veszed, hogy engem tiltottak?
  Igaz GO vagy, tudhatsz dolgokat amiket más nem (pl én magam) és itt fórumon fel is tudod használni ellenem ami nem szép dolog :(
  GO vagy így könnyű utána nézned vagy érdeklődnöd a dolgoknak…aztán tedd itt közzé kérlek mindenki előtt ha már elindítottad ezt a mocskolódást...mert úgy látom többet "tudsz" mint amit én


  Ha valaki átad egy top accot amibe nem kevés pénzt is beleölt, az valószínű azért teszi mert már abbahagyja azt a szervert…onnantól pedig nem az én felelősségem.
  Én soha nem csaltam pedig számtalan lehetőségem lett volna rá az évek alatt…aki ismer az tudja, hogy nem voltam csaló soha, mindig becsületesen építettem az accjaimat.  Viszont ezek után nem szeretnék így tovább játszani…a meglévő accjaimat átadom és végleg befejeztem ezt a játékot.
  Bár mindenki olyan csaló lenne, mint amilyen én voltam világ életembe.

  [align=center][color=#FF0000][size=14]Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni! Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni! [img]https://asiakas.kotisivukone.com/files/danielinprofetiat.julkaisee.fi/Nuclear-war-forcetoknow.com_.jpg[/img][/size][/color] [b][i][color=#FF0000][size=12][/size]Háborúban nincs vasárnap![/color][/i][/b][/align]

  The post was edited 2 times, last by Stay Alive ().

 • Stay: Ne hagyd abba, megbeszéljük. :)


  lon: Mesélj kit engedtem vissza te ogame gyöngye? :D

  iDvNWxM.jpg

  Ne zavard köreimet!

  Hall of Fame:
  U1-U3-U7-Barym-Orion-Vega-Yakini: Top1 ; Andromeda: Top2

  Ogame.hu: Top1 & 3x Top2 & Top1-2 Blind & Top2 Ninja

 • Na ezért fejezik be sokan, igen a mocskolódás végett, személy szerint nem ismerem Stayt úgy ahogy itt senkit sem igazán.
  Játszottam 1 szeron vele de ne úgy értsétek hogy i szövibe, lényeg lehet Sa-t használ de nem csaló, nem nézném ki belőle, nem kedvencem mert nem 1ezik a játék stílusunk :)
  Néha fikázni lehet kis fricskákat nyomni, de ne vádaskodjon senki alaptalanul. A Gok majd intézkednek ha baj van, ha nem akkor lehet kérni a gf-töl felülvizsgálatot.
  Az utóbbihoz sok sikert :lol:

  [align=center][color=#800000][size=12]Itt vagy az ujj életed kezdetén. Nyomasztó lehet tudni, mien jövőt teremtesz majd. Tudni mi az életed célja. Már tudod ki ő, most már tudod ki vagy te. És most már azt is megérted talán hogy ki vagyok én.[/size][/color][/align]
 • Ne add fel! várom h visszatérj és szép sok csatát csináljunk!

  The post was edited 2 times, last by Megtorlo ().