Interjú - Stay Alive

 • Interjúalanyom Stay Alive volt, aki többek között ezzel a csatával is felhívta magára a figyelmet: SADV [Ö: 17.359.001.000] hunter [Avengers] & Stay Alive [WAR] vs. Herceg [HIVE] (T: 6.001.735.000, V: 11.357.266.000)
  don csakazertis: Szervusz! Milyen név alatt és melyik szervereken játszottál eddig?  Stay Alive: Szia!
  A pályafutásomat U2 alakulásakor kezdtem és összevonásig ott voltam (U1-től U5-ig – a szerk). Akkor megszűnt az accountom mert vakációban voltam és nem tudtam az összevonásról.
  Ezután pár év kimaradt és Orion, valamint Pegazus szervereken kezdtem újra el a játékot. Utána már szinte mindegyik új szerveren megfordultam, kisebb nagyobb sikerrel.  Kemények voltak azok az idők… :) Melyik csapatot erősítetted? Kiktől tanultad el a flottázás csínját-bínját?  Bizony kemények… :D Párszor földbe döngöltek mire kitanultam mit is kell csinálni.
  U2-be osztálytársakkal kezdtem el a játékot, volt egy szövink de nem tudom már a nevét.
  Később a WAR szövetségbe kerültem és ott is voltam, amíg nem lépett le onnan mindenki.
  Később a Masters-be folytattam és ott is voltam addig amíg ki nem rúgtak onnan... Buktunk egy háborút miattam, mert bedaráltak. Akkor még csak asztali PC volt, nekem közbejött valami és nem értem haza FS-re csak rá fél napra.


  Az volt a legjobb tanuló pénz, azóta senki sem talált be komolyabban.
  Külön tanítóm nem volt, de talán Rev barátomtól tanultam legtöbbet még a Masters-ben
  .
  Szóval voltál lent is és fent is. :) Manapság talán nem annyira kitartóak a játékosok, pedig könnyebb visszaépíteni a veszteséget.
  Milyen volt újrakezdeni sok év kihagyás után? Mennyire változott meg a játék? Melyik "rendszerben" érzed magad jobban otthon?  Annyira lent voltam, hogy attól már nem volt lentebb semmi. Egy nagy szövi bukott háborút miattam nyert helyzetből, ami ha jól emlékszek onnantól már nem is volt a régi... Talán fel is oszlott. Sajnáltam nagyon, de csináltam tovább.

  Mikor visszatértem ez az új rendszer egy nagy katyvasz volt nekem... Rangok, becsületpont, stb.. Akkor nagyon hiányoltam a régi rendszert, de azóta már megszoktam így nincs nagy bajom vele.
  Ha jól tudom, akkor flottás vénával rendelkezel.. Mely csaták a kedvenceid?  Igen, flottás vagyok. Ha nem jutok CP-hez pár napig már minden bajom van... Még remegek is olyankor :D
  Persze munka/gyerek miatt van, hogy nem érek rá egy darabig, ilyenkor nincs is baj.
  Csak amikor lenne időm, de nem jön össze semmi pár napig, na az a halálom :D
  Társaim tudnának mesélni... Pár hetente begurulok és le akarom adni az accot, amikor sikertelen szériám van. De ők már csak jót nevetnek rajta :D


  Én azokat a csatákat szeretem, amiben agyalni kell.
  Egy Blind nagyon szép, egy holdrombolás nagyon ütős, mert mindenki felkapja rá a fejét... De ha valakit trükkösen szednek le nekem az a kedvencem.
  Főleg, ha csata közbe aktív a védő és nem az az eredmény, mint amire számított :)

  Sok kis apró "trükk" van amit fel lehet használni. Apróságok, de nagy jelentőséggel is bírhatnak.
  Az új fórumnak hála sok csata elveszett, de ami megvan azokból az egyik kedvencem amikor Sirius szerveren harcoltam a 4 accos csaló "barátom" ellen pár hétig és 3-4 darabba sikerült is nulláznom:


  [Ö: 805.401.000] Stay Alive [Hangover] vs. Janasita & jobbikos (T: 30.137.000, V: 775.264.000)
  Úgy láttam a fórum alapján, hogy nem veted el az SA használatát. Van esetleg olyan, amit változtatnál a játékon önmagában, vagy esetleg korlátoznád vagy bővítenéd az SA-val történő előnyszerzés lehetőségeit?  Ez egy érdekes kérdés és nem is tudom, hogy miként válaszoljak rá. :D

  Bővíteni nem bővíteném semmiképp... Már így is túl sok mindenre lehet felhasználni.
  Én meg is szüntetném... Főleg a nyersanyag vételt mert az a legrosszabb :)

  Aminek értelme van belőle és annak használatával nem szerez előnyt mással szemben az a nyersanyag és törmelék kereskedő. Ezt a kettőt meghagynám, többi meg mehetne a levesbe.
  Áthelyezésre sincs szükség... Régen bontani kellett bolygót, de az ugyebár ma már rosszul esne a nagy eco miatt.
  Viszont ha okosan helyezkedik mindenki már az elején, akkor ez elkerülhető.

  De ha már van, akkor kihasználja az ember ha tudja. Alapjába véve nincs szükség rá... Régen is meg lett oldva minden nélküle.


  Illetve kiegészíteném annyival, hogy több sötét anyagot lehessen szerezni az expedíciók során vagy ha több event lenne már az is segítene billenteni a mérlegen. Rendben hogy van SA, de az is jobban férjen hozzá, aki nem tud pénzt költeni a játékra.

  De a nyersanyag vételt mindenképp törölném!
  Van olyan játékos, akit kiemelnél valamiért a többiek számára? Ha igen, akkor 1-1 mondatos indoklást is kérnék.  Igen van :) A neve Ragnar

  Nos ő a valaha volt legkedvesebb és legjobb ellenfelem. :) Sokat tanultam tőle is, nagyra tartom.
  Ha kell segítjük egymást bármiben, szoktunk beszélgetni, tanácsot kérni másiktól.
  Most például bizonyos okból nem tudok FS-elni Rigelen... Mondtam neki legyen már ideiglenes MNT pár napig... Azt mondta rendben, szóljak ha mehet tovább a buli :D

  De ha kell oda is vágunk egymásnak :)
  Nemrég egyik nap délelőtt még segítettem neki kukázni, délután meg már ninjázni akartam... Ilyen ez a játék..
  Tudtommal ez az "érzelem" kölcsönös ;)  Nevezhetjük Bromance-nak? :D  Nem mondhatnám... Mert akkor barátságnak is kellene lennie.
  Nem vagyunk barátok, mert ha azok lennénk biztos nem lennénk ellenfelek.

  De ki tudja...lehet ebből Bromance is a jövőben. :)
  Örülnék is neki valahol... Végre egyszer egy oldalon is lehetnénk :D
  Pár gyors kérdés. :)


  Keresztneved?  Sándor vagyok.
  Hány éves vagy?  29 éves.
  Család hogy viseli a játékot?  Tavaly ősszel szétmentünk a párommal (nem a játék miatt), de van egy 3,5 éves kislányunk akit ettől még közösen nevelünk.
  Így amikor nem játszom akkor vagy gyerekkel vagyok, vagy épp a munkahelyemen, vagy épp élem kicsit az életet :D
  Háziállat van? :D  Háziállatnak ott a főnököm, mint jól nevelt lakótárs 8o
  Kikről olvasnál szívesen interjút és esetleg milyen kérdéseket tennél fel nekik pluszban?  Gurat :)

  Nosztalgiáztunk már párszor és ő mint a legrégebbi játékos mesélt olyanokat, amit tátott szájjal olvastam :D Hallgatnék még ilyeneket tőle szívesen :)


  Köszönöm az interjút! :)

  Hazámat szolgálom! 8)

  iDvNWxM.jpg

  Ne zavard köreimet!

  Hall of Fame:
  U1-U3-U7-Barym-Orion-Vega-Yakini: Top1 ; Andromeda: Top2

  Ogame.hu: Top1 & 3x Top2 & Top1-2 Blind & Top2 Ninja