Univerzum: Yakini

 • Ugyan még nincsen hivatalosan kiírva, új univerzum indul csütörtökön a szokásos időben.


  Az univerzum paraméterei:


  Flottasebesség: 1X
  Gazdaság: 7X
  DF: 80%
  Deufogyasztás: 0,5
  25.000SA account megerősítésénél
  5 galaxis
  Kémeknek aktív a tárolókapacitásuk, tehát lehet velük farmolni.


  Ez az univerzum tökéletes lesz azoknak akik nem akarják negyedóránként a játékot figyelni, vajon nincs e bejövő támadás :D
  Az más kérdés mennyire volt szükség erre, hiszen még xalynth sincs két hónapos.

 • elején éri meg igazán, utána meg inaktívokat csak, nyilván kell minimális védelem meg antiballisztikusok. Onnantól kezdve nem nagyon fognak már kémmel próbálkozni.

 • kém farm = sikeres csata
  1speed
  24 óra 6kör
  zuzásba sok hülye beleesik majd
  kis és nagypajzs kupola oda a kémek

 • Ezt mondjuk tényleg jó lenne tisztázni, mert pl. angoloknál amikor jött ez a kémes farmlehetőség talán még event szervernél volt, felfüggesztették a zúzás szabályt, csak kémek esetében.

 • jóval többet kellene várni uninyitással. Lenne fél év mondjuk, többen regisztrálnának az biztos, de így, hogy két hónap sem telik el és már jön is az új...már tényleg csak a kezdetkor vásárolt sa-ra mennek rá.

 • "Kémszondákkal és bolygóközi rakétákkal végzett támadások nem számítanak bele a zúzásba."


  Szabálzatba ez van
  Kémszondánál van zúzás vagy sem? :)

  [align=center][color=#FF0000][size=14]Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni! Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni! [img]https://asiakas.kotisivukone.com/files/danielinprofetiat.julkaisee.fi/Nuclear-war-forcetoknow.com_.jpg[/img][/size][/color] [b][i][color=#FF0000][size=12][/size]Háborúban nincs vasárnap![/color][/i][/b][/align]
 • igaz, ezt nem is néztem, hogy itt le van írva...más kérdés persze, hogy megéri ez a módszer az elején vagy nem. Adott kémszonda a 200. támadásnál hozza vissza az árát, a ninja pedig itt lehetséges lesz, mivel egyszeres a flottasebesség.

 • Elég inaktívokat farmolni vele


  1 kém tudtommal 5 egységet foszt
  100k kém 500k anyagot
  És 1 kör megvan 2p alatt


  De lehet fele ennyi kém is elég nem tudom
  Aki sokat farmol inaktívot annak megéri
  De aktív játékost nem ajánlatos vele farmolni...könnyű ninjázni :D

  [align=center][color=#FF0000][size=14]Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni! Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni! [img]https://asiakas.kotisivukone.com/files/danielinprofetiat.julkaisee.fi/Nuclear-war-forcetoknow.com_.jpg[/img][/size][/color] [b][i][color=#FF0000][size=12][/size]Háborúban nincs vasárnap![/color][/i][/b][/align]
 • üdv,


  remélem, h azt már az új GO fogja vinni.. s már hónapokkal ezelőtt megmondtam, h az összevonás nem éri meg a GF-nek.. a mostani Xali-val is nagyon sok új játékos jött, hát akkor még ezzel mennyien fognak jönni.. vagy a Xali-n csalódottak mennek át oda..


  kémszondás-szabálymódosítást max Lorovus fogja kihirdetni.. már, ha lesz ilyesmi itt is, mint az angoloknál..


  egyébként köszi Laci az infót :)


  üdv, T.

 • Eddig nem sokan jöttek, Xalin ienkor már min 2xer ennyien voltak. :D
  A többséget nem érdekli a lassú szero, én meg előbb reggetlem mint olvastam volna. na de sebaj majd úgy is törlődik mert nem erősítem meg az emailt.

  [align=center][color=#800000][size=12]Itt vagy az ujj életed kezdetén. Nyomasztó lehet tudni, mien jövőt teremtesz majd. Tudni mi az életed célja. Már tudod ki ő, most már tudod ki vagy te. És most már azt is megérted talán hogy ki vagyok én.[/size][/color][/align]
 • én nem bánom, ha átnézi,most nem én támadtam, én tanultam az esetemből, engem támadtak és most nem az számít h mennyit vitt, csak kiváncsi voltam, hogy ki hogyan reagál a szábálytalanságokra!
  Ezzel arra akarok céloni hogy jó lenne ha mindneki egységesen járna el mikor kiszabja a büntetést!
  Aki szabályt sért azt büntessék meg, csak ne legyenek kivételek!

 • Sok sikert mindenkinek az éberségem kijátszásához! ^^  Azért annyit hozzátennék, hogy aki tesztelni akarja éberségemet, az ne költsön túl sokat a játékra és ne nőjön szívéhez az account. 8o

  iDvNWxM.jpg

  Ne zavard köreimet!

  Hall of Fame:
  U1-U3-U7-Barym-Orion-Vega-Yakini: Top1 ; Andromeda: Top2

  Ogame.hu: Top1 & 3x Top2 & Top1-2 Blind & Top2 Ninja

 • Akkor mutasd meg!
  Nekem a tiszteletme feléd megvan, ezt ki is emeltem és többször mondtam hogy olvastam az írásaidat és sok játkosnak ajánlottam is.
  Szeretném ha valami a múltból vissza térne és egy kicsit változna itt a közösség!
  Mindenkinek vannak hibái de ettől most eltekintve mindneki induljon tiszta lappal, ha vétkezik az legyen büntetve!