Nyego és a vélemény nyilvánítás szabadsága

 • Szép estét’


  Szeretnék egy kis bemutatkozást írni magamról, csak, hogy tisztába tegyek néhány dolgot egyszer s mindenkorra.


  Engedjetek meg egy apró kis kitérőt:


  „A véleménynyilvánítás szabadsága legegyszerűbben azt a morális jogot jelenti, hogy mindenki azt mondjon, amit akar. A véleménynyilvánítás szabadsága magában foglalja a hallgatás jogát is (negatív véleménynyilvánítási szabadság).
  Az Alkotmánybíróság megállapítása szerint a véleményszabadság a kommunikációs szabadságok anyajoga
  A véleménynyilvánítás az egyéni önkifejezés alapja lehetővé teszi az egyén számára, hogy vágyait, gondolatait, szándékát megfogalmazza, másokkal megossza. A véleménynyilvánítás szabadsága minden közlés szabadságát magában foglalja, mégpedig függetlenül annak módjától, értékétől, erkölcsi minőségétől és legtöbbször valóságtartalmától is. A véleménynyilvánítási szabadság határainak megvonásánál indokolt különbséget tenni értékítélet és tényközlés között. Értékítéletre, egyén személyes véleményére a véleménynyilvánítás szabadsága minden esetben kiterjed függetlenül attól, hogy az értékes vagy értéktelen, igaz vagy hamis, érzelmen vagy észérveken alapul.”
  Szeretném, ha végre a fejekben helyére kerülne ezzel kapcsolatban néhány apróság.
  Jelenleg, Ogame fórumnak 987 regisztrált felhasználója van.


  Szóval, amikor egy közösség részére megosztunk valamilyen tartalmú témát akkor abban a pillanatban amikor megnyomjuk a Submit gombot el kell fogadnotok/fogadnom,hogy a téma tartalma valamilyen reakciót/véleményt fog kiváltani a közösség tagjaiból. Ez lehet pozitív vagy negatív vélemény. Ellenben mind a 987 felhasználónak joga van ezt a kialakult véleményt közzé is tenni, ha éppen valamely okból így látja jónak.


  Most jönne néhány információ rólam:
  Amikor éppen a fentebb említett vélemény megfogalmazódik bennem akár egy személy, személyek, csoportok, téma/témák vonatkozásában, és éppen úgy döntök, hogy ezt közzé is teszem, akkor meg is fogom tenni. Függetlenül attól, hogy az kinek tetszik vagy kinek nem, kit érdekel vagy kit nem.
  Személyes véleményem,hogy ezen tartalom (vélemény)keletkezését, annak mikéntjét nem kell magyaráznom/indokolnom senki részére sem!


  Következő személyes infók: csak, hogy tiszta legyen, az arcom mérete tökéletesen rendben van,néhányak hiedelme ellenére is.
  A kutyámról is némi információ: A családom legnagyobb tiszteletben tartott tagja, soha senkivel nem fogok úgy beszélni, mint vele, többnyire azért, mert az emberek nagy része nem érdemli meg ezt a megtiszteltetést.


  És jöjjön befejezésként, hogy miért is írtam le ezt magamról?
  Lényegében azért, hogy elejét vegyem az olyan próbálkozásoknak,hogy bárki is úgy gondolja,hogy ijesztegetéssel / fenyegetéssel vagy egyéb módon megpróbálhatja meggátolni a jövőben a szabad véleménynyilvánításomat.
  Ugyanis a fórum/Játék nem csak pár felhasználó játszótere,bármennyire is így gondolják páran.( ez is személyes vélemény)
  Ezt csak és kizárólag a Team teheti meg, abban az esetben,ha a fórum valamelyik szabályát megszegem.


  Egyenlőre ennyit rólam,
  Folyt. köv.

 • Hallod neked marha sok időd lehet :D


  Igazából megmagyarázod, hogy mit akarsz, véleménynyilvánítási szabadságot stb. De nem értem ezt, miért is ne lenne?
  Nem tudom továbbá, minek kellett megnyitnod ezt a témát, tök felesleges volt, ennyire ráérsz akkor meg tedd be általánosba ne a bemutatkozáshoz mert rólad csak annyit tudtunk meg, hogy van egy kutyád ami persze tök jó, de végül is kit érdekel? :D

 • egyetértek Lacival..


  egyébként..


 • Ez mind szép és jó
  De...ha a véleményed nem úgy teszed közzé bármiről/bárkiről, hogy azzal mást vagy másokat megalázol akkor inkább ne nyilváníts véleményt.


  Mert ilyenek miatt hagyják abba sokan a játékot, hogy megalázzák nyiltan
  Aztán meg sír mindenki, hogy kevés a játékos, kellene összevonás, stb


  Kb ennyi

  [align=center][color=#FF0000][size=14]Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni! Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni! [img]https://asiakas.kotisivukone.com/files/danielinprofetiat.julkaisee.fi/Nuclear-war-forcetoknow.com_.jpg[/img][/size][/color] [b][i][color=#FF0000][size=12][/size]Háborúban nincs vasárnap![/color][/i][/b][/align]
 • Estét'


  Teljesen jó ez..igazatok is van..
  Most akkor lenne egy kérdésem,véleményezésre
  Mi a sértőbb?:
  idézetek,csak úgy hasra ütés szerűen:
  "nyáladzás"--ez volt tőlem kb 10 év alatt a legdurvább
  "olyan fartúró, zacskószopogató, rinyapicsa".......
  "jo lenne megszavazni hogy TROCKIJ TAKARODJ!!!!!!!!!! "....
  "ezert vagy az en szememben egy FEREG TROCKIJ!!!!!!"....


  Gondolom,hogy Pl az utolsó 3 teljesen rendben van:)

 • Estét...
  itt nyugodtan lehet írni bármit.... akinek a dolga lenne, az úgy sem tesz semmit, max zár 1 témát (főleg ha 1 spannja szól neki, akkor rögtön ugrik) de ha más szól, vagy jelent valamit, arra tesz nagy ívben....
  Plusz nem veszi a fáradságot arra se, ha kérdez valakitől valamit, akkor elolvassa a választ...
  Csak azt nem értem, hogy akkor egyáltalán miért csinálja még mindig. Ha nem akarja, akkor szóljon a felettesének, és számoljon le....
  A másik....
  Elnézést, de muszáj a nevén szólítanom az illetőt....
  Tisztelt Nemesis: Pont te jössz itt a paragrafusokkal, amikor nevén szólítasz itt bárkit is, és börtönnel fenyegeted? Itt többszörösen szegtél szabályt, és elég súlyosan.....(szerintem ez alap tiltás minimum fórumon, de játékban is) De ezt pont nem látta semmilyen illetékes személy (vagy csak elsiklott felette)(vagy sógor, koma, jóbarát).... és elnézést ha felhívtam rá a figyelmet.
  Nyego.... te nem tudom ki vagy, és nem is nagyon érdekel....de jobbulást :)

  "A borsodi bőrálarcos gyilkos nem felejt, és egyenként vadássza le az árulókat! "

 • Hát igen...kiírni egy játékos valódi nevét a fórumra nem szép dolog...plusz a fenyegetése se

  [align=center][color=#FF0000][size=14]Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni! Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni! [img]https://asiakas.kotisivukone.com/files/danielinprofetiat.julkaisee.fi/Nuclear-war-forcetoknow.com_.jpg[/img][/size][/color] [b][i][color=#FF0000][size=12][/size]Háborúban nincs vasárnap![/color][/i][/b][/align]
 • Bocs, nem én fenyegettem.
  Ezt úgy hívják állampolgári KÖTELESSÉG. Ha bűncselekményt látsz (a fenyegetés az) tenned KELL a meghiúsítása érdekében. Ez kettő féle módon történhet, vagy Te lépsz közbe vagy értesíted a hatóságokat.
  A névtelen nethuszárok ellen pedig a nevesítés a megoldás. (WoW-oztál valaha?)
  Felőlem a miskolci főapát is lehet, de ha bűncselekményt követ el (a zacskószopogatózás csak a saját értelmi képességeit minősíti), az ellen tenni KELL.
  És nem csak nekem.

 • Nem tudom te hol láttál itt bűncselekményt. Talán hogy azt mondta hogy kihívja 1 vs. 1ben???
  Jah... az lehet 1 sörpong, vagy Ingame is....de te 1ből börtönnel fenyegetőzöl.... Kevered a szezont a fazonnal. Amit ott leírtál, 1 az 1ben teljesen szabály ellenes..... csak Gurat papa átsiklott felette....
  Idejössz ki tudja honnan, és istennek képzeled magad, mert tolod 1000el az SAt.....de vigyi mert fentről lehet nagyot esni... mint ezt már sokszor láttuk az Ogame világában.
  Jah... és látta 1 ügyvéd amit ott irtál....JÓT RÖHÖGÖTT RAJTAD :rofl:

  "A borsodi bőrálarcos gyilkos nem felejt, és egyenként vadássza le az árulókat! "

 • Soha nem wow-oztam, őszintén megmondom azt se tudom mi az
  A LOL-ról is 1 hónapja tudtam meg, hogy micsoda de ki se próbáltam még


  Csak az ogame :D


  Viszont amiket írtál az nagyon erős...tanultam kis btk-t így értelmezni tudom a zaklatás tényállását
  Plusz kit zaklat vagy fenyeget, mikor azt se tudja ki az csak egy felhasználó nevet tud róla!?


  Kicsit túlkapod ezt szerintem.

  [align=center][color=#FF0000][size=14]Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni! Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni! [img]https://asiakas.kotisivukone.com/files/danielinprofetiat.julkaisee.fi/Nuclear-war-forcetoknow.com_.jpg[/img][/size][/color] [b][i][color=#FF0000][size=12][/size]Háborúban nincs vasárnap![/color][/i][/b][/align]
 • A szövegkörnyezetből elsőre én is árvácska-gyűjtögetésre gondoltam...
  De aztán átnézegettem a többi habzószájú hozzászólását kb. mindenhez és megváltozott a véleményem.
  Nem képzelem magam senkinek, csak vagyok.
  Nagyobb összegben mernék fogadni, hogy van a szerveren olyan aki több SA-t tolt. Állod?
  Ezt a fentről nagyot lehet esni szöveget általában azok tolják, akik lentről nézegetnek, hiába az ember már csak ilyen, a káröröm a legszebb érzés.
  Jah... Én meg redőrtisztire jártam, és lehet hogy egy JÓ ügyvéd jót röhög rajta (a második-harmadik tárgyaláson)


  És ez meg már megint nem a Topic-ról szól, hanem ismét személyeskedésbe megy át, hogy én mekkora patkány vagyok, mert a játék keretein belül, szájkarate mellőzésével meg tudom oldani az olyan alakokat, akik itt osztják a népet.


  Másolgassak ide tőle én is rokonszenves és barátságos megnyilvánulásokat, amik az adott végkimenetelt eredményezték?


  Stay: Kb. 45 perc megtudni valakiről kicsoda, pláne egy ilyen kis közösségen belül, 10 éves kapcsolathálóval

 • bizalmas infókat osztottam meg itt egy játékosról, mert nemezis fórumnickjében szerepel egy név, így összekevertem két playert. Marquez hsz-éből kiderül ez és nem akarok kellemetlen helyzetbe hozni egy általam nem ismert játékost, így editeltem!


  Don! nem szóltam bele semmilyen vitába, Nemezist kell elzavarni .hu-ról, azért tőlem sosem láttál ilyen fenyegetéseket, viselkedést mint mr meghaltok mind-től.
  gyere Xalira, nem sok jövőt jósolok neki de miatta már megéri, próbáld ki a gyors szerót!

  [align=center][img]http://img687.imageshack.us/img687/9167/ksz2.jpg[/img][/align]

  Edited once, last by Tigrislány ().

 • Üdvözletem!


  Kár, hogy nem tudok írni a másik csatához, illetve sajnálatos hogy zároltatni kellett. A profit rendben volt, sajnálom hogy nem lesz belőle visszavágó. Az lenne az igazán szép :)


  @KyloRen Nem tudom ki lehet a brancsom, örülnék ha ezt tudnád pontosítani. Azzal, hogy lecicázol engem, nem épp a tiszteletet adod meg, azt remélem tudod. Ha másokkal is így bánsz, akkor miért számítasz többre viszonzásul. Próbáld meg tisztelni az ellenfeleidet és máris meg fog változni a helyzet. Ez pont egy olyan játék, ahol akkor is lehet jól szórakozni, ha nem gyűjtesz magadnak rosszakarókat. Nézd meg, nekem senki sem akar rosszat... Persze, ha elkapnak akkor lesz pár kárörvendő, de egy ilyen játékos, illetve GO pályafutás alatt ezzel számolni is kell.
  Gigszer van? Lehet és nem is kell szégyellni. Erről írtam a milyen legyen a Xalynth topicban (kár hogy nem találom, tanulságos lenne végigolvasni). Nem értettünk egyet és jött a személyeskedés. Sajnos végül az bizonyosodott be, amit most te is írtál (én meg akkor), hogy az a sebesség már nem kedvez annak ha valakinek családja van, vagy olyan munkája ami nem nonstop képernyőből áll.


  Úgy gondolom, hogy a barátaidnak, szövetségeseidnek van egy hatalmas mulasztása. Csak olajat adnak a tűzre és tovább hergelnek, ahelyett hogy jó tanáccsal is ellátnának vagy épp ellentmondanának (akár fórumon is!). Emberek vagyunk, hibázhatunk, gondolhatunk valamit rosszul. Érdemes ezt néha revideálni. Valószínűleg bennem is lehetett egy kis káröröm, hogy "én megmondtam". Ez valahol ott kezdődhetett, amikor ígéretekkel átvettél tőlem egy top accountot és hagytad az enyészetté válni. Azóta egy sajnálomot sem kaptam, viszont nagyon beképzeltté váltál (vagy ez jön át). Érdemes ezt átgondolnod és tiszta fejjel majd visszatérni. :)  @Tigrislány Azt hiszem neked is van bőven szennyesed, miért kell beleavatkoznod az ő ügyükbe és pont ilyen módon? :/  Mielőtt valaki azt gondolná, hogy ismerem Nyegot vagy Adamat, nem ismerem őket. És nem is kívánok beleszólni az ő ügyükbe, csak levetettem gondolataimat eme topicba.  Békesség legyen veletek!

  iDvNWxM.jpg

  Ne zavard köreimet!

  Hall of Fame:
  U1-U3-U7-Barym-Orion-Vega-Yakini: Top1 ; Andromeda: Top2

  Ogame.hu: Top1 & 3x Top2 & Top1-2 Blind & Top2 Ninja

 • :D nemesis nem adama :D
  adamanak 2 accja van 1 hydrán és 1 barymon
  már nem játszik nemrég beszéltem vele vagyis januárba volt skypon egy buék buék
  csak azért nem törli barymon mert a meghalt testvére mutatta neki ezt a játékot és együtt tolták sokáig vagy valami ilyesmi

 • Jó akkor vegyük már észre:
  Nem én küldök el mindenkit (a team tagjait is beleértve) Fórumon (meglehetősen primitív módon) a h...l v..eres f...ra.
  Nem én akarok ide-oda írogatni a GF-nek vélt/valós/kitudja milyen kitalációkról.
  Nem én futtatok a haverjaimmal accokat, hogy farmolhassam, meg időnként beverjem.
  És még sorolhatnám...
  Fair módon játszok, mondja már azt valaki, hogy napi, szinte ingyen 20 milla cuccért nem megy el...
  Az csak extra bónusz, hogy olyanról hozom, aki vállalhatatlan. (A spanjai is lehetnek őszinték magukhoz egy kicsit és beláthatják.)
  Meg mertem jegyezni, hogy egyesek nem tisztán játszanak, és mindjárt én lettem a szar alak.
  Meg mertem jegyezni, hogy a gyere ki a hóra szöveg fenyegetés? És én fenyegetek? Közröhej.
  Ha jól tévedek Tigrislány Andrón kezdett vagy Barymon (régen volt már), na akkor én már pár éve játszottam.
  Tiltva egyszer voltam, 20 percig zúzásért (hamar lekerült, inaktívat "zúztam")
  Nem is emlékszem hogy akkoriban ilyen dolgok mentek volna fórumon (hasonlók se), és ez elég szomorú.
  Miért kéne elzavarni? Elmegyek majd magamtól ha megunom, vagy kihal az uni.


  Több hozzászólásom nem lesz, ha a szövi úgy gondolja egy-egy jobb csatát majd kiposztolok.


  Edit1.:
  Ps: És olvasgatni se fogom az irigy, személyeskedő fröcsögést.Ha fáj valakinek, hogy valaki fizet a játékért (nem csak én), az gondoljon bele, ha nem így lenne, nem lenne játék se.

 • nincs a játékoddal semmi baj (ez 1 ilyen játék).... de valamit félreértesz, és 1ből börtönnel fenyegetőzől, holott magadba először át kellene gondolni hogy mit írsz le.......szerintem itt a többségnek a fotó verte ki a biztit (tiszteld elllenfeled, és akkor ő is tisztelni fog)....nah meg a team hozzáállása.

  "A borsodi bőrálarcos gyilkos nem felejt, és egyenként vadássza le az árulókat! "