Milyen legyen egy új univerzum? - kibeszélő vers 2.0

 • Érdekes, miért vannak zárva az olyan témák, ahol a játékos, aki játszik a játékkal és látja a hiányosságokat fel meri emelni a hangját, fel meri vállalni a mondandóját és rávilágít a GO-k hibájára is?
  Ezt miért kell fejetlenül, mérlegelés nélkül bezárni?
  Fáj az igazság, GO Uraim?!

  Témánál maradva, Nemesis noob mindannyiunkra sértő Holdnevet írt be, őt miért nem bannolják a GO-k, "sértegetés" címen?!
  Ő veri a mellét, hogy nem SA huszár, hát akkor ki az?
  Majd ha annyi játékkal mint mások, pl. mint én 0 SA-val, x pontom van, neki csak 1,5*x, akkor elhiszem hogy nem SA huszár!
  De addig kérem az Urat csendben maradni és nem fikázodni, mert semmivel se másabb, mint a TOP1!
  És ha annyira jó az a másik szerver, ez meg annyira sz@r, akkor mit keres még itt?!

  LoN voltam, köszönöm a lehetőséget!

 • LoN! Az a baj az ilyen topikokkal hogy egy kis idő után a normális beszélgetések átmennek személyeskedésbe és trágár anyázós köpködésbe. Ha valakinek nem tetszik Nemesis viselkedése jegyrendszeren belül lehet jelenteni. Elárulom neked én magam is megtettem mint játékos mivel szerintem is sértő a dolog. A többi az uni GO-ján múlik. Pár nap és kezeli a jegyet kis türelem a szerver gyors a GO is az lesz.

  Én vagyok a kezdet és a vég. Általam érkezik a változás. Kérlelhetetlenül jövök akár a halál, nem kérdezem felkészültél-e Rám. Kapuvá váltam, az örök változás kapujává. Nem érinthetsz hisz nem vagyok ember. Nem csodálhatsz hisz nem vagyok isten. Az vagyok mi örök és egy. A változás. Kapuvá váltam. A nagyszerű változás kapujává.

 • Ja, MeghaltokMind volt (elnézést kell kérnem materialista világnézetemért az itt jelenlévő összes halhatatlantól), remélem az EnPiciPonim kevésbé lesz sértő.
  Én is nagyon szívesen játszanék old design szerveren, ahol voltak Parancsnokok, meg Kereskedő azt kész.


  Valóban cinkes event volt, kb. 400%-ból (nincs értelme darabra számolni buta meglátásom szerint) lett 2.
  Fura módon az értelmesen kommunikáló (az "on", "xd", ":)", "fordújjádikaz" nálam nem az, inkább spam, azt meg ugye te is tiltod) emberekkel tudok beszélgetni...
  Biztos bennem van a hiba

 • nos pont ezért lett zárva ez a téma is...
  itt arról kéne beszélni h ki milyen unit szeretne, ehhez képest te a gok tevékenységét, meg nemesis holdjának nevét boncolgatod... :lol:

  „Ha a hatalmasok játszmáját játszod, győzöl vagy meghalsz. Nincs középút”.

 • *zártam
  Mivel meglett nyitva az új univerzum, ráadásul elment offba ott a beszélgetés, így zártam azt a témát.
  Zárt részt ha folytatni szeretnétek, akkor kérni kell, nem újranyitni. És nem azért legyen újranyitva, hogy az offba elment mocsok folytatódjon...