Uni Összevonás + beállítás módosítás-szavazás

 • Hali all!


  Nem tudja valaki hogy lessz vagy sem uni összevonás a közeljövőben? Már régen volt és most célszerű lenne,az orionon pl 190en vagyunk csak. Köszi a válaszokat előre is! :)

 • Már van ilyen topic, de ua. tudom leírni, mint ott. GF-től függ, és az éven biztosan nem lesz szerintem, max jövőre!!! ;)


  Nekünk célszerű lenne, a GF-nek még nem úgy látszik :)


  Addig meg lehet fejlődni, egyebek :P


  Remélem tudtam segíteni
  Ciao

 • senki nem tudja előre, egyszer csak le lesz írva ide fórumra amikor aktuális lesz. Bármikor lehet, akár idén is még, de jövő tavaszt én is valószínűbbnek tartom.
  A kérdés inkább az, hogy mit fog érni az összevonás, mert lehet egy hónapig lesznek csaták, de utána ugyan az lesz a helyzet mint most. Nemzetközi összevonás meg úgysem fog az eszükbe jutni sajnos, pedig talán az megoldás lehetne.

 • Kösz Lumi! :)


  már írtam ezzel kapcsolatban az egyik német gameforgeos illetékesnek de vagy 1hónapig nem válaszolt ha nem tovább aztán írt most megint csend van nincs válasz még mindig a kb 2-3 hetes levelemre.


  Nyílt asztal szerver kellene amiben mindenki a saját nyelve szerint látná a dolgokat minden ország biztosítana a szerverhez 1 GOt és 1 modot a gameforge profitálna a sok saból amit vesznek ezen a giga szerveren úgy tippeltem hogy kb 50-60 galaxis elég lenne ahoz hogy minden ország gameere helyet kaphatna benne itt lenne értelme a mobil kolónak ezt specbe berakni és jó is szerintem :D vélemény?

 • Lumi? :O :D


  Egyébként igen ez kellene, de persze több univerzumban, nem mindenkit egybe azért. Véleményem szerint egy 15 univerzum elég lenne különböző paraméterekkel.

 • karácsony körül volt öszevonás kb 10-12 országban de mi kimaradtunk

 • laci19942 ha jól emlékszem még nagyon annó uni1 ben Lumiere néven játszottál,egyszer kaptam is tőled egy csúnya ninját :D ha rosszul emlékszem akkor bocsi :)
  Köszi mindenkinek a válaszokat! :)
  Marquez a Hun unik mindig kimaradnak a jóból most lenne időszerű nem egy pár hónapos unit egyesíteni egy pár évessel mint ahogy előző alkalommal akarták :( a többi uniba mi a helyzet? Mennyi játékos van vagy kb mennyi aktív?

 • Amíg külföldön nem kezdődik meg az összevonásos-mizéria, addig itt se lesz semmi.

  Már volt kb 10-15 országban összevonás de itt semmi ;)

 • igaz régi téma , de itt a helye a kérdésemnek.


  Lessz idén még összevonás avagy sem?? Mert míg más gazdag unikba tíz milliárdokat kaszíroznak be addig nálunk kb 1 játékos sincs. Expediciós szorakozást is elvették tőlünk és inaktívokra meg nem vagyok hajlandó kijárni :D

  [align=center][IMG]http://lajharz.dtsh.hu/pictures/sig/sigStoky.jpg[/IMG][/align]
 • Kalistora is ra ferne egy osszevonas.. mert nincs kit ussunk..En meg nem vagyok unalmas banyaszkodo..es a tarsaim sem,de ra vagyunk kenyszerulve..:( vmit tenyleg kezdeni kellene mar!!!

 • nem rajtunk múlik és elhihetitek, h nyaggatom az illetékeseket.. ami pozitív, h legalább a script fut.. bíztam benne, h a negyedik körbe beleférünk.. nem sikerült.. más országok is reklamálnak, mi is, meglátjuk..

 • nem rajtunk múlik és elhihetitek, h nyaggatom az illetékeseket.. ami pozitív, h legalább a script fut.. bíztam benne, h a negyedik körbe beleférünk.. nem sikerült.. más országok is reklamálnak, mi is, meglátjuk..

  milyen scriptre gondolsz ??

 • Az angolon konkrétan az unik beállítás változtatásai mennek.

  Kicsit a szűz lelkéről:
  A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.