Összevonás

 • Sziasztok
  Mivel a dühöngő már elég unalmas de sajnos nincs nagyon más téma
  Ezért felvetem az ötletet mivel mindenki már arra készül ezerrel
  Ki mit vár a következő összevonástól?
  Vajon lesz a GF-nek annyi mersze, hogy össze engedje Ando/barym/Hydra/Quantum/Rigel
  És mi lenne jó cél uni? 1-5 speed-et egybe engedni célszerü lenne 3* szerverre de hát Leo már nincs


  Ez a poszt csak egy kibeszélő
  Kéretik itt NEM ANYÁZNI, NEM IGÉRGETNI SZÉTKAPÁST ....

 • Most kell még időben accot venni annak aki tud...összevonás előtt felmennek majd az árak! :phatgrin:

  [align=center][color=#FF0000][size=14]Addig kell tolni a csatákat, amíg van kit leszedni! Ráértek akkor bányászni, ha már kihalt az Uni! [img]https://asiakas.kotisivukone.com/files/danielinprofetiat.julkaisee.fi/Nuclear-war-forcetoknow.com_.jpg[/img][/size][/color] [b][i][color=#FF0000][size=12][/size]Háborúban nincs vasárnap![/color][/i][/b][/align]
 • összevonás előtt felmennek majd az árak!

  Hát ha andrót és barymon megint megszivatják akkor sok eladó acc lesz az 100% mert senki nem akar 1*speeden lenni mint ahogy uni6 ból se akart senki barymra menni

 • Ahogy én sejtem a dolgot, Andró/Barym megy egy helyre, marad az 1x speed, meg a 70%DF(Andrósok örömére?), de ezzel ki is merült e két uni helyzete, túl öreg unik ezek ahhoz, hogy összeengedjék a fiatalabbakkal(bár egy Hydra/Rigel se lenne mellettük kutya, az eddigi 2x/3xspeed miatt, de szerintem esélytelen, mert nem gyorsulna se Barym, se Andró, a hatalmas bányák és termelések miatt, ehhez viszonyítva viszont Rigel és Hydra visszalassítása is értelmetlen lenne)!
  Ami viszont a Hydra(2xspeed, 70%DF), Rigel(3xspeed, 70%DF) és Quantum(hülye vagyok ehhez a szerverhez, számomra ismeretlen - de ha ez az 5xspeed), akkor a Hydrasok begyorsulnak, Quantumosok(5xspeed esetén) viszont belassulnak és mindenki "eléri" Rigel alapjait, tehát 3xspeedet és 70%DF-et!

 • Rigel az 5X speed de csak eco-ban. Nem lesz értelmes összevonás azt már most tudom, viszont a gazdaságot vihetnék felfelé kicsit. Felőlem maradhat andro 1X speeden ha kap 5X eco-t ugyan úgy ahogy hydra is maradhatna meg rigel 2 ill. 3X speeddel csak a gazdaságot fejlesszék. Ezenkívül egy deutérium kompenzáció is jól jönne. Fele deufogyasztás esetén megnövekednének eléggé a flottás megmozdulások. (legalábbis én többet próbálkoznék spy and flyyal az biztos)
  Aztán még lehetne olyan apróságokról beszélni, hogy védelem megy DF-be stb.

 • Szerintem akik Rigelen vannak, azok nem orulnenek annak hogy 10 eves Accontokkal legyenek osszevonva, ott csak Daralas lenne..es kb Torolne magat mindenki Rigelrol.. mert semmi ertelme nem lenne ugy folytatni..

 • Egy legenda bárhol megállja a helyét :minigun::missilelauncher::monster::rocketlauncher::chainsaw:

  ez mind szep es jo.. de nem csak en vagyok Rigelen, nem hiszem h mindenki orulne a te 250 ezer Rombolodnak, vagy a tobb ezer Ds-nek amik vannak azokban az unikban, ugy h kivetelesen nem rolam van szo, hanem Rigel lakoirol.de szerencsere nem lesz semmi fele ilyen verzio, mert a 10 eves Uni sosem fog osszekerulni a 1-2 eves Rigel-el.. ugy h kar rola beszelni is :)

 • Egyébként ok Andro, Barym speckós mivel mennek egy ideje én őket összeengedném csak nyílván egy eco-t meglehetne emelni nekik, ne csak csoszogjanak előre.


  Hydra, Rigel, Sirius, Orion mehetne egybe szintén szerintem, és akkor mondjuk egy Rigel beállítású szerveren senkinek semmi baja nem lenne / vkinek ott is de a többség örülne egy normál speed szeronak /. Ja és azért még játszanak ahhoz elegen, hogy szerény véleményem szerint, egy kellemes kis daráló szerver lehetne normális beállításokon!!! ;)


  És megint a nagy talány amiről senki nem szólt egy szót sem Pegasus, Quantum párossal vajon mit csinál a GF. Mert ugye Andro, Barym-ra tök fölös onnan menni, egyszerűen szóba sem jöhetne, szerintem a Hydra, Rigel, Sirius, Orion négyeshez jöhetne a két szerver, mert nagyobb eco-nak ott is örülnének a játékosok ;);) Aki ott meghatározó játékos az az összevonás után is az lesz, a többiek meg rejtély egy speed szeron, ha csak meglátja a termelést lehet már kedvet kap ;)


  Ezek csak meglátások, de hát az a baj minden a GF-en múlik :O sajnos :O

  Edited once, last by KyloRen ().

 • Választási lehetőséget adni fognak ez biztos. Tehát nem lesz leegyszerűsítve ennyire az egész. Véleményem szerint céluni lesz Andro és hydra, talán még Sirius. Taurus meg marad a helyén.
  Ezért kellene az, hogy a paramétereinket átállítsák magasabb gazdaságra, ne maradjunk le. Viszont véleményem szerint, jövőre lesz csak újabb összevonás. A híresztelésekkel ellentétben nincsen még szó összevonásról, valószínűleg nem is fogjuk megtudni amíg ki nem írják játék hírekhez.


  Egyébként előbb utóbb ezek a lehetőségek is elfogynak. Én a nemzetközi összevonást javasolnám de nem hiszem, hogy a GF akar ennyit foglalkozni még az ogameval, hogy elgondolkodjon ennek a lehetőségén és kivitelezésén.

 • Nézd Laci az a helyzet, hogy igen ez a legvalószínűbb, de mondjuk nézzük a száraz tényeket :


  Szerverbeállítások : Hydra 2X Eco 2X flotta Rigel 5X Eco 3X flotta Orion 4X Eco 2X flotta Sirius 5X Eco 2X flotta


  Ha ezt nézed 1 év távlatában, Hydrának nincs értelme céluninak maradnia. Mindenhol jobb az eco mint hydrán, és ha nem hülye a GF akkor 1 szerverért nem áldoz fel 3-at. A Sirius szintén kiesik mint céluni, mert a topper acc ott 24KK pontos. Viszont, ha az éven nincs összevonás, ez beduplázódhat simán és akkor már ők súrolják a Hydrán a topp beszálló accokat.


  Másik szerintem vagy egy meglévő speed unit, Rigel vagy Oriont jelöljék ki céluninak, és akkor Rigel beállításaival, senki nem lassul ellenben, 2 szerver gyorsul!!!


  Orion : Top1 74,4 millió pont
  Rigel : Top1 64 millió pont
  Hydra: Top1 65,8 millió pont
  Sirius: Top1 24 millió pont  Ha megnézed Orion, Rigel, Hydra ugyan ott áll szinte, Siriusnak necces a helyzet, de ha csak az első 3-at nézik nem Hydrát hagyják meg céluninak ;)


  Viszont Pegával, Quantummal mi lesz a helyzet??? :O

 • Hát igen, ha a top1 et számoljuk. De ezzel kb kiis merült, mert szinte csak a top1 ben van közel azonos a pont. Pl hydrán több olyan játékos van aki top 20 ig, mint a többi újabb uni top5 ben xD kb

 • Egy legenda bárhol megállja a helyét :minigun::missilelauncher::monster::rocketlauncher::chainsaw:


  Höhö :Dold


  nekem aztan mind1. szeretem a kihivasokat.. de szerintem itt rengeteg Torles lesz..


  Ezt nagyon jól látod smartrax. X(old
  Laci, van igazság abban amit írsz.


  KyloRen, tetszik a gondolkodásmeneted.

  Viszont eddig se azt nézték, hogy melyik milyen speciál uni. Csak a játékosok száma volt figyelembe véve. Talán reménykedhetünk benne, hogy azóta eljutott az agyukig, mit hol rontottak el az összevonásoknál. Hozzáteszem, az előző összevonásnál figyelemmel kísértem orgot. Ott nagyon korrekt volt az egész, senkinek nem kellett gyengébb szerverre költöznie. Gyanítom, ha Lorovusnak nem vágás lenne a lába közt, és kicsit kiállna ogame.hu ért, vagy csak egy kis időt fordítana rá. Akkor minden rendben menne. Nyilván senki nem azért regisztrál be egy speed vagy eco szerverre, hogy utána elveszítse ezeket. Valamilyen szintű kompromisszumra mindenki hajlandó, de egy flottás nem enged a speed-ből/df-ből. Egy miner pedig nem enged az eco-ból. A +15 férőhellyel nem igazán lesz kisegítve senki.  Személy szerint, amint gyengébb eco szerverre kell költöznöm, búcsúzom a játéktól. :(old