Tiltás

• Nem tudom, h feltűnt-e, de ez nem az org. Ha ott ennyire jók a szabályok, akkor miért nem ott játszol és miért itt?

Gondolom, nálad is "érezték" a többiek a turpisságot, igaz? :) ja, nem.. hiszen ugyanúgy a csatád előtt törölted gebaszt a barátlistáról..

ha pedig jobban figyeltél volna, akkor gandalf leírta a csatájánál az események PONTOS időpontjait..

A gerincesség sajnos sok játékosból kiveszett.

• igazat adok Trockij! az ilyenekt meg kell buntetni, ha mar Gerincet nem tudsz nekik venni :) Buszkek vagyunk rad, hogy nem hagyod igy elfajulni a magyar ogame.hu-t!!! csak igy tovabb!!

• Én ilyen esetekben szeretném, ha V nélküli ban-t kapna az illető, hogyha esetleg mégis visszeengedik valamikor akkor addig szét legyen kapálva az accountja.

Én sajnálom, hogy ez a ban formátum már megszűnt.

Bár az igazi okot nem tudom és nem is találtam róla leírást.

Trockij, ha esetleg volna róla kiadható infó azt megköszönném.

[color=#ffff00][align=center]-Anya akkor elmegyek bulizni. - és mikor jösz haza? -jöttömre 5nap múlva számítsatok, pirkadatkor, kelet felől !!![/align][/color]
  • Én egyébként sosem adnék V nélkülit. Csak pár ember akasztana le belőle profitot, így igazságtalan lenne. Ne az amúgy is nagyokat tápoljuk már tovább..

Addig üssenek valakit (gerinctelenség okán), amíg lehet. Ne utána akarjanak elégtételt venni.

Ja és valakik nagyon fordítva ülnek a lovon. "az én farmjaimat is farmolta" Hogy micsoda??? Mi ez a hűbérúri rendszer? Adót ne fizessenek, ha a farmjaidra tévednek?

iDvNWxM.jpg

Ne zavard köreimet!

Hall of Fame:
    U1-U3-U7-Barym-Orion-Vega-Yakini: Top1 ; Andromeda: Top2

Ogame.hu: Top1 & 3x Top2 & Top1-2 Blind & Top2 Ninja

• Ez a "TK" jelzés sem rossz, de az elvesztett flottát, nyersit nem biztos, hogy pótolja.

Az biztos, ha behoznák a szabályrendszerbe, hogy "szövetségben" és "barátlistán" lévő tagot NEM lehet támadni, csak bontás után 24 órával, megoldana rengeteg gerinctelen kellemetlenséget - maradna az információ kiadása. Azzal viszont már küzdjön meg mindenki, kinek mennyit enged. Ebben látok némi megoldást:!:

[color=#A9A9A9][font='Verdana'][size=10][align=center][img]http://imageshare.web.id/images/xo4xq8ieqgnxa76occ4.png[/img][/align] [/size][/font][/color]
  • Én egyébként sosem adnék V nélkülit. Csak pár ember akasztana le belőle profitot, így igazságtalan lenne. Ne az amúgy is nagyokat tápoljuk már tovább..

Addig üssenek valakit (gerinctelenség okán), amíg lehet. Ne utána akarjanak elégtételt venni.

Ja és valakik nagyon fordítva ülnek a lovon. "az én farmjaimat is farmolta" Hogy micsoda??? Mi ez a hűbérúri rendszer? Adót ne fizessenek, ha a farmjaidra tévednek?

Tisztelt Don!

Az én farmjaimat is farmolta dolog szokott működni az uniban.

Nem hinném, hogy el kéne Neked magyaráznom.

Kihalt unikban azért költözünk inaktívakra, hogy ne kelljen sokat repülni.

Ezek a dolgok általában meg is vannak/voltak beszélve, hogy saját rendszeremben lévő inaktívra nem megy más.

Ez oda vissza működik bizonyos emberekkel.

Van aki ezt betartja van aki ezzel sem foglalkozik.

Ez is egy fajta gerincesség.

[color=#ffff00][align=center]-Anya akkor elmegyek bulizni. - és mikor jösz haza? -jöttömre 5nap múlva számítsatok, pirkadatkor, kelet felől !!![/align][/color]
  • igy van! aki rá koltozik AZÉ a farm!! mindenkinek ugyan annyi az eselye oda koltozni! En ha latom Ph-n h vki megy a Farmjaimra.. elsonek szepen megkerem! ha nem valtoztat ezen, akkor melle koltozes..es V-ig utom! DE erre nem volt meg pelda.. mert mindenki tiszteletben tartja a másét!

• Ez a "TK" jelzés sem rossz, de az elvesztett flottát, nyersit nem biztos, hogy pótolja.

Az biztos, ha behoznák a szabályrendszerbe, hogy "szövetségben" és "barátlistán" lévő tagot NEM lehet támadni, csak bontás után 24 órával, megoldana rengeteg gerinctelen kellemetlenséget - maradna az információ kiadása. Azzal viszont már küzdjön meg mindenki, kinek mennyit enged. Ebben látok némi megoldást

De itt van na lényeg ilyen nincs és önhatalmúlag döntöttek minek akkor a szabály ha felette álnak???

• De itt van na lényeg ilyen nincs és önhatalmúlag döntöttek minek akkor a szabály ha felette álnak???

Ne en magyarazzam mar el neked!!! hiaba pattogsz! felesleges. "Bérkommentelő" lettel vagy mi? ennyire jol fizet Mark ?:D mert a Gerinc problemara nem reagaltal..sem a baratlista-klantagok ellen kijatszva On-Off Statuszra sem! inkabb arra reagalj te hogy latod ezt ?!!

• Bérkommentelő gratulálok ez a legtöbb amit saját ésszel magadtól kitaláltál (segitség nélkül persze) :D Már a legelején írtam én sem tartom sportszerűnek De szabályt nem sért és bann másokat meg valós szabálysértésekért nem Bann-oltak ít akkor had ne nézzem már ezt ölbe tett kézzel Remélem ezt te is felírod fogni bár kétlem!!!

• Bérkommentelő gratulálok ez a legtöbb amit saját ésszel magadtól kitaláltál (segitség nélkül persze) :D Már a legelején írtam én sem tartom sportszerűnek De szabályt nem sért és bann másokat meg valós szabálysértésekért nem Bann-oltak ít akkor had ne nézzem már ezt ölbe tett kézzel Remélem ezt te is felírod fogni bár kétlem!!!

agyon iskolazott baratom.. a Go-k azert vannak hogy a rejtelyes korulmenyek kozt zajlo csatakat kivizsgaljak..es kozosen meghozzanak egy Dontest!! Remelem lassan Szabalyt is modositanak..es belefoglaljak!!! aztan majd nem tudsz sirni..mert latom az megy!! unalmas vagy... meguntalak..nah csá

• Unalmas mégis te is leírtad Reméled szabájt is módosítanak azaz nincs rá és mégis bann ebből inkább az jön le Hogy te vagy bérkommentelő és igy elköszönni hogy unalmas vagyok mert kiállok valakiértebből is látszik Nállad kezdődik a szánalom kategória!

• Azért azt nagyon remélem, hogy az elmúlt esetekből tanulva elgondolkozik pár ember, ha esetleg ilyesmi csínytevésen gondolkodott?

Mert nem biztos, hogy a szankciókat látva megéri :chinese::gamer::hail:

• Unalmas mégis te is leírtad Reméled szabájt is módosítanak azaz nincs rá és mégis bann ebből inkább az jön le Hogy te vagy bérkommentelő és igy elköszönni hogy unalmas vagyok mert kiállok valakiértebből is látszik Nállad kezdődik a szánalom kategória!

Nem gondolod, hogy esetleg példát akarnak statuálni a Kedves GO-k?

• Nem gondolod, hogy esetleg példát akarnak statuálni a Kedves GO-k?

Példát eddig sem láttunk nagyobb bűnökért pont most kezdenék el ha a te egyik barátoddal tennék meg igy te nem álnál ki érte először szabájokat kéne betartatni utánna igy példát statuálni szerintem többszörös multi-n példálóznának nem itt.

• Uraim! Sok mindent keverünk, szépítünk, de mindig megfeledkezünk arról, hogy a teamben sem feltétlenül csak verebek ülnek. Láttak már sok mindent, aktívan játszanak, vagy játszottak. És nem az a céljuk, hogy mindenkit kitiltsanak. Hanem, hogy felügyeljék a játék tisztaságát.

Páran mintha amellett érvelnének, hogy minden csata ami megtörténik az csak tiszta lehet. Valóban?

Mielőtt belemegyünk itt pártoskodásba, hogy biztos a GO-k részrehajlóak.. Nem egy szövetségese kapott már véglegest gandalfnak sem a pályafutása során. Sőt, kapott tőlem barát is tiltást, meg olyan is, aki később teamtag lett.

Példát eddig sem láttunk? Yakinin volt nem egy végleges tiltás a top10-ből. Kérdezzétek csak meg ott a népet, ha még emlékeznek. ;) De elég sok példa van más unikra is. Sajnos törlődtek már a régi unik bejegyzései, de volt pár topic ahol engem osztottak, hogy álljak már le. Meg hogy jövök én a nagy nevek tiltásához.

iDvNWxM.jpg

Ne zavard köreimet!

Hall of Fame:
    U1-U3-U7-Barym-Orion-Vega-Yakini: Top1 ; Andromeda: Top2

Ogame.hu: Top1 & 3x Top2 & Top1-2 Blind & Top2 Ninja

• Akkor azon is nevettel amikor 50 ezer forintot adott Regeles acc jáért Smartrax ugye

agyon iskolazott baratom.. a Go-k azert vannak hogy a rejtelyes korulmenyek kozt zajlo csatakat kivizsgaljak..es kozosen meghozzanak egy Dontest!! Remelem lassan Szabalyt is modositanak..es belefoglaljak!!! aztan majd nem tudsz sirni..mert latom az megy!! unalmas vagy... meguntalak..nah csá

És én erre irtam Trockij hogy csak reméli a szabály módosítasokat

• Akkor azon is nevettel amikor 50 ezer forintot adott Regeles acc jáért Smartrax ugye

És én erre irtam Trockij hogy csak reméli a szabály módosítasokat

ki lett Bannolva az acc te kis huncut.. ! de kis tudatlan vagy!!! Mark latom elismeri h acc-ot ad el folyamat , ha mar tudsz rola.. mert hogy en neked nem mondtam az FIX! Koszi hogy el köpted!! :D biztos segit a Vegleges Tiltasan, hogy Eladja Penzert az accjait.. :D Ülj le 1 -es!!! amatőr