Dühöngő...avagy itt add ki magadból ami nyomja a bögyödet!

 • az a baj hogy egyre furabb dolgok vannak az ogame vilagaban manapsag nem olyan tiszta mar mint tegen....sokszor beleis unok faradok ebbe es gondolkodok el a befejezesen :( am embere valogatja ki tamad ex szovitarsat....velem is megtortent mar ;)

 • persze ez egyértelmű és mint említettem nem is haragszom árte hisz nem ütközik semmilyen szabályba, csak a becsületét és bizalmamat és sztem sokmindenki bizalmát vesztette ezáltal

  [align=center][b][color=#FF0000]Amikor megértem annyira az ellenfelemet, hogy le tudom győzni, abban a pillanatban meg is szeretem őt.[/color][/b] [color=#FF0000][b]- Mi nyertünk, csakis ez számít![/b] [b]- Nem! Az számít, hogyan nyerünk![/b] [img]https://www.kephost.com/images/2018/02/17/la-et-ct-ender-game-20131025-001.jpg[/img][/color][/align]
 • Először is.


  Sajnos Ursa abszolút Top1 csatája elveszett az űr hideg sötétjében, mivel jelentés nuku még mindig. Reméljük valahogy előkerítik a jegyrendszerbe írt levelek után.


  Azonban nem tudom megállni. Tartsatok szar alaknak emiatt, úgyis van már pár ellenségem, de 666 te mégis mi a habarodást gondoltál úgy istenigazából??? Elvileg te vezetted a támadást, és képes voltál figyelmen kívül, hagyni, hogy két hold aktív a támadott hold mellett??? Ez nem csak rád vonatkozik, ez mindenkire támadó oldalon!!!


  Másik, hogy tudjátok én secre küldtem az első csattanási időpontotokra, és engem elétek sorolt be a szero, valamiért nem is ez a lényeg, hanem hogy a csata végeredményét egyébként nagyban eldönthette volna negatívan. Ugyanis az említett hold aktivitásokból és a beért flottámból annyi eljuthatott volna a koponyákig, hogy hoppá jön a védés, lehet jön mégegy??? :)


  Azonban mondhatnánk azt is, hogy így volt jó, mert az én flottám plusz egy ok volt, hogy végig engedjétek ;) Ugyanis még velem együtt is simán bevertetek volna minket!!! Csak hát, jött Stay és pechetekre elhozta a bulldózereket is :)


  A másik. 666 engem nem érdekel kivagy mi vagy, de nem lenne már neked aktuál letenni ezt a játékot??? Öreg, te egy szabályos csatát nem ütöttél még, kicsináltad Ogame.hu legnagyobb accját, mert kellett neked egy accodhoz tök elhanyagolható profit, amiről persze szépen bebizonyosodott, hogy pushing!!! Hiába van pénzed öreg, ha eszed annyi nincs, mint egy szentjános bogárnak!!! Komolyan mondom ember, te tudod mi vagy??? - Egy semmi, egy kis csaló pondró akit amúgy bele kellene nyomni a betonba, mint egy csikket, mert csalni tudsz, meg villogni, hogy 4 milla SA-t raktál fel, de inkább ogame helyett ajánlanék neked más játékot, mert egy kicsit unalmas vagy már ember!!!


  Semmit nem tudsz csak pushingolni!!!!


  Másik látom feloszlott a G-U. Azt hiszem ebben is elég nagy szereped van büszke lehetsz magadra!!! Tapsold meg magad aztán állj a tükör elé és okádd le akit látsz benne!!!


  HannibaL


  Öreg...A te szegénységi bizonyítványod is van akkora, mint 666-é. BL-est támadni??? :D Atya világ, egy-két embernek van bőr az arcán, és nem szégyelli megmutatni!!!!

 • Szép estét'  Nekem nyomja a 'bögyömet",hogy ennél amit itt-ott műveltek..annál már nem nagyon lehet lejeb menni.
  Ennél nem vagytok jobbak:https://www.youtube.com/watch?v=rURul05JYNo.
  Csak halkan jegyezném meg,hogy Pl Rigelen is van olyan patkány,aki volt szövetségi társra/barátra megyen.(pár nap után).és valószínűleg máshol is..
  Nem kellene csodálkozni,hogy a normális játékosok vagy végleg abba hagyják a játékot,vagy jobb esetben kimenekülnek külföldi szerverekre azok után,amit itt "játék" címszó alatt rendeztek.
  Akinek inge,az vegye magára..vannak elegen.....
  Na szép estét..