[TOT: 133.085.821.000] Anubis vs. Themar (A: 7.283.226.000, D: 125.802.595.000)

• Utóbbi időben kicsit pihengettem támadás ügyileg, ez fel is tűnt néhány játékosnál és örömömre szolgál, h bár ellenfelek vagyunk de írtak, minden rendben van e. Azt kell mondanom, igen :) csak hát nem lehet folyamatosan fullba tolni...a kretént :D

De most tegyük félre akk a pojént.

Themár úr nem rossz arc, igaz farm-ör, és alapvetően nem játszik rossszul! Nos kerestem a flottáját mostanában, néhanéha rá is leltem, tegnap napközben aztán meg is mozdultam irányába, de észrevett, kimentette a flottáját...utána már másfelé keresgéltem, ennek eredménye lett egy másik csata is még tegnap kora estéről. Aztán egy másik vonalon is történtek események, így tovább játékban maradtam mint terveztem és ilyen fs előtti kémkedéseket zavartam le és megláttam a védő nyersi nélküli parkolo flottáját. Sejtettem h alszik, koránfekvő, ámbár korán is kelő! Ennek ellenére szétnéztem a környéken mert gyanús volt. A védő csapó után nem sokkal megjelent, korrekten gratulált ő is, és pár mondatot beszéltünk.

Kitartást kívánok a pótláshoz!

Ezen az időponton (03-02-2026 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:

Támadó Anubis [LND]

Kémszonda 1

Csatacirkáló 3.800.000

Védő Themar [Evo]

Kis szállító 141.206

Nagy Szállító 85.795

Könnyű Harcos 712.841

Nehéz Harcos 242.599

Cirkáló 487.022

Csatahajó 486.940

Kolóniahajó 22

Szemetesek 75.000

Kémszonda 28.739

Bombázó 66.813

Romboló 227.334

Halálcsillag 100

Csatacirkáló 223.971

Reaper 97.588

Pathfinder 133.215

Kis pajzskupola 1

A csata után ...

Támadó Anubis [LND]

Kémszonda 0 ( -1 )

Csatacirkáló 3.714.315 ( -85.685 )

Védő Themar [Evo]

Megsemmisült!

A csatát a támadó flotta nyerte!

A támadó zsákmányolt:

0 Fém, 1.687 Kristály és 0 Deutérium

A támadó összesen 7.283.226.000 egységet vesztett.

A védő összesen 125.802.595.000 egységet vesztett.

Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 21.877.598.700 fém és 14.058.504.900 kristály lebeg.

The defender gain a wreckage field of 26.100.965.000 metal, 16.102.943.000 crystal and 4.456.876.000.

A támadó 1.687 egységet zsákmányolt összesen.

Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.

Debris harvested by the attacker(s):

21.877.598.700 Fém és 14.058.595.650 Kristály

nyereség/veszteség összegzése:

A támadó(k) összesen

Fém: 19.307.048.700

Kristály: 10.631.196.337

Deutérium: -1.285.275.000

A támadó(k) nyeresége 28.652.970.037 egység.

A védő(k) összesen

Fém: -44.253.824.000

Kristály: -27.331.350.687

Deutérium: -7.556.638.000

A védő(k) összesen 79.141.812.687 egységet vesztett(ek).

Létrehozó a OGotcha Csatajelentés formázó 5.1.0

• Szép csata, vitathatatlan, gratulálok, itt azért már a rombik miatt jóval több csatacerka esik. Védőnek mielőbbit!

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

• Ahogy írtam is szép csata s megérdemelt, nem offolok, csak a tisztánlátás végett, Themar nem bealudt, csak egy hiba folytán nem a teljes flotta ment el FS-re.

(Egyik része ugrott csak át a kívánt helyre a kiindulási holdról - Emiatt volt, hogy nyers nélkül állt bent)

Ettől függetlenül grat és igen sajnos ellenőrizni kell kétszer is az FS-t , produkál érdekes dolgokat a game. :)

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

• Köszi a gratokat! :) annyit reagálnék. egy szóval sem írtam h bealudt és azért maradt bent a flotta, bár azért ne haragudjatok h a éjjel kellős közepén bent áll egy ilyen szépség akk alapvetően bealvásra gyanakszik a támadó :) de! nem ezt írtam! Azt írtam h sejtettem h alszik, mint hogy ez így is volt! Az h a flotta miért maradt bent, ezt ő is írta pm-ben, megbeszéltük. Írni kell jegyet és majd megvizsgálják az esetet! Én mint támadó csak feltételezhetek...Tehát szeretném még egyszer írni, azt írtam h sejtettem h alszik nem pedig azt h bealvás miatt maradt bent a flotta. :)

• Nem erre értettem, nem haragszik senki, nekem a szöviből írtak nemrég, hogy így félreérthető a dolog azért helyesbítettem - nyilván a támadó nem tudhatja mi miatt áll bent - csak hogy így tudvalevő legyen :) . Igen aludt, de a flotta nem bealvás miatt maradt bent, erre írtam.

Edited once, last by Sylar ().

• Nem erre értettem, nem haragszik senki, nekem a szöviből írtak nemrég, hogy így félreérthető a dolog azért helyesbítettem - nyilván a támadó nem tudhatja mi miatt áll bent - csak hogy így tudvalevő legyen :) . Igen aludt, de a flotta nem bealvás miatt maradt bent, erre írtam.

Akk így tisztázódott ez a félreérthető rész! :) köszönöm :)

• Gratulálok a "lesipuskásnak" :) itt is! Az alaposság meghozza a gyümölcsét. Annak hiánya pedig azt, ami velem történt. Pihentem most két napot és végiggondoltam, mi vezetett a hajók elvesztéséhez. Nos, a legnagyobb valószínűséggel a következő történt: Úgy néz ki, hogy az én hibám. Nem figyeltem, hogy mit küldök el fs-re. Végigkövettem a dolgokat és ezt szűrtem le. Kb úgy történt, hogy az anyagot átküldtem az fs indító helyre. A holdon - maradtak a harci hajók. Kijelöltem ugrásra de valószínű hogy nem nyomhattam rá. Átváltottam az fs indító helyre és elküldtem a flottát. Itt voltak a gyerekek, beszélgettünk és elkerülte a figyelmemet, hogy indításkor nincs ott a teljes flotta. Kb. ez történhetett. Tehát nem bug.

• Gratulálok a "lesipuskásnak" :) itt is! Az alaposság meghozza a gyümölcsét. Annak hiánya pedig azt, ami velem történt. Pihentem most két napot és végiggondoltam, mi vezetett a hajók elvesztéséhez. Nos, a legnagyobb valószínűséggel a következő történt: Úgy néz ki, hogy az én hibám. Nem figyeltem, hogy mit küldök el fs-re. Végigkövettem a dolgokat és ezt szűrtem le. Kb úgy történt, hogy az anyagot átküldtem az fs indító helyre. A holdon - maradtak a harci hajók. Kijelöltem ugrásra de valószínű hogy nem nyomhattam rá. Átváltottam az fs indító helyre és elküldtem a flottát. Itt voltak a gyerekek, beszélgettünk és elkerülte a figyelmemet, hogy indításkor nincs ott a teljes flotta. Kb. ez történhetett. Tehát nem bug.

köszönöm mindenki nevében hogy átgondoltad a történéseket és felvállalod, nagyon kevesen vannak akik ha hibáznak akk felmerik vállalni és nem másokra mutogatnak. Jeles hozzáállás! :) Tiszteletem!

Hi Themar! Did you try to do this by PC or by your mobile phone ? By me sometimes its not possible to mark correct destination while im using my phone.... need to change divice to my pc direct... 23 yo game and we still have issues like this, ehh... fast rebuild dude ;)