Lifefroms DETROID normál bolti elérése

• Sziasztok. Gondolom sokan észre vettétek hogy életforma hajógyári gyorsító valamiért nincs a boltban csak expedíción lehet nagy ritkán összefutni vele... Pár 10 ezer expin már túl vagyok mióta vannak ilyen életforma tárgyak, ezidáig 2 db bronzzal futottam össze. Nem is ez a lényeg. Hanem az hogy miért nincs a boltban? Persze értem hogy ez nem csak életforma tárgy hanem konkrétan csak akkor veszed hasznát ha a Mecha faj van a bolygódra telepítve és az Automatizált szerelőközpont eléri a 20-as szintet, de ettől még miért ne lehetne a boltban. Nos kicsit keresgettem a nagyvilágban és ezt a posztot találtam:

https://board.en.ogame.gamefor…8-detroid-for-life-forms/

A lényeg hogy más is érdeklődött már ez iránt és mint láthatjátok lehet rá szavazást indítani hogy javaslatot tegyenek a GF felé csak úgy látom az angoloknál sem nagyon él a Fórum, vagy ennyire nem érdekelte őket a téma...

Lényeg a lényeg hogy ha lehetséges szeretnék rá szavazást kiírni Trockij  Lorovus hogy:

Mikor Normál- és Lifeforms Newtron, Detroid és Kraken tárgyak vásárlási lehetőség van akkor a Lifefroms Detroid is legyen elérhető a Boltban.

Mint láttátok az angol Fórumon (bár ez lehet nemzet függően specifikus, nem tudom) minimum 35 szavazatot kellene elérni és abból 65%-nak az igenre kellene szavaznia.

Amennyiben lesz szavazás kérlek szóljatok minnél több játékosnak akik ritka Fórumlátogatók hogy jöjjenek fel és fejtsék ki a véleményük/szavazzanak még ha nem is értenek egyet a tárgyak boltba kerülésére is.

Köszi és további jó játékot mindenkinek :)

Hibáztam már én is. De TE is fogsz!!!!!

• Mikor Normál- és Lifeforms Newtron, Detroid és Kraken tárgyak vásárlási lehetőség van akkor a Lifefroms Detroid is legyen elérhető a Boltban? 45

1. Igen. (33) 73%
    2. Nem. (12) 27%

akkor szavazzunk :)

• Ez csak az én véleményem de már szerintem így is túl nagy előnyre lehet szert tenni SA használatával! Nem hinném hogy tetézni kellene a dolgot mégha kevesen is használnák ki!

A mecha hajogyár is egy lehetöség, igy jo lenne hozzá gyorsito is. Van aki használná, van aki nem. Miért kötelezö SA-t használni, ha a játékban lenne lehetöség análkül is gyorsitani a flotta épitést? Tolunk bele igy is épp elég lovét.

• Ez csak az én véleményem de már szerintem így is túl nagy előnyre lehet szert tenni SA használatával! Nem hinném hogy tetézni kellene a dolgot mégha kevesen is használnák ki!

Ezt most nem teljesen értem, arra gondolsz, hogy a flottások még erösebbek lesznek?

Ne aggódj, e nélkül is kitolják.

Inkább annak kedvez, akinek gyorsan kell hajó, persze a flottásnak is.

• A mecha hajogyár is egy lehetöség, igy jo lenne hozzá gyorsito is. Van aki használná, van aki nem. Miért kötelezö SA-t használni, ha a játékban lenne lehetöség análkül is gyorsitani a flotta épitést? Tolunk bele igy is épp elég lovét.

A mecha hajógyár ellen nincs ellenvetésem maga a tárgy ellen sincs lehessen találni expéken meg a jutalom eventből lehessen kivenni. Nekem egy újab SA ért vásárolható bolti elem nem tetszik annyira! És ennyi!

• Van a szavazásnak időkorlátja? Vagy amint megvan a 35. szavazat (65% az igenre) akkor vége is, esélyt nem hagyva másnak a szavazásra?
    Köszi a választ előre is.

Elméletileg 2 hét azaz november 5-ig lehet szavazni és akkor lehet korábban vége ha a szavazatok száma eléri a 999-et... Az eredmény nem befolyásolja a szavazás végét....

Hibáztam már én is. De TE is fogsz!!!!!

• Köszönjük az ötletet, mondhatni megváltás lenne.
    Gondolom veletek is előfordult, hogy a mecha hajógyárban gyártódott véletlenül több hajó, (mivel az az alapértelmezett) így azt SA kivételével gyorsítani nem lehet. Ez jó megoldást jelentene erre a problémára, főleg ha az import/export-on is elérhetőek lennének, vagy eventek során.
    És még valami... Ez az egy item már nem változtat a p2w megítélésen. (szerintem)

• Én is ugyan így gondolom, így is fel lehet építeni hamar egy elég nagy sereget, SA nélkül és SA-val is, de minden tárgy ami a boltba bekerül az csak és kizárólag azokat segítik akik költenek a játékra, így nem lenne célszerű még többet berakni, mert így is elég balancolatlan a játék azok között akik SA-val játszanak és akik nem, de az, hogy találni lehessen az jó ötlet, mert akkor közre játszik a szerencse faktori is.
    Inkább plusz dolgokat kéne belerakni, mint például fajokat, épületeket, hajókat, kasztokat, hogy lehessen hybrid buildeket is játszani.
    De ez az én egyéni véleményem.

• Így most ki van" egyensúlyozva" oly módon hogy mind a 4 fajnak megvan a maga különlegessége és mit támogat.
    Vagy legyen több faj de kevesebb támogatási lehetőséggel?
    Pl a rocki csak a fém krisi termelést növelje, legyen egy másik faj ami viszont csak a deu termelést növeli jelentősen?
    Fejtsd ki kérlek bővebben, hogy mire gondoltál Lich King.

• Így most ki van" egyensúlyozva" oly módon hogy mind a 4 fajnak megvan a maga különlegessége és mit támogat.
    Vagy legyen több faj de kevesebb támogatási lehetőséggel?
    Pl a rocki csak a fém krisi termelést növelje, legyen egy másik faj ami viszont csak a deu termelést növeli jelentősen?
    Fejtsd ki kérlek bővebben, hogy mire gondoltál Lich King.

Igazából nem hinném hogy a lényeg ez lett volna amit ír csak annyi hogy ne csak a boltot fejlesszék amit csak SA ból lehet venni Hanem az egész játékot ami mindenkinek nyit meg új lehetőségeket! Én is pont ezért nem ellenzem a tárgyat de ne a boltba tegyék be hanem található legyen és pl az eventekból kivehető és ennyi!