Sziasztok. Gondolom sokan észre vettétek hogy életforma hajógyári gyorsító valamiért nincs a boltban csak expedíción lehet nagy ritkán összefutni vele... Pár 10 ezer expin már túl vagyok mióta vannak ilyen életforma tárgyak, ezidáig 2 db bronzzal futottam össze. Nem is ez a lényeg. Hanem az hogy miért nincs a boltban? Persze értem hogy ez nem csak életforma tárgy hanem konkrétan csak akkor veszed hasznát ha a Mecha faj van a bolygódra telepítve és az Automatizált szerelőközpont eléri a 20-as szintet, de ettől még miért ne lehetne a boltban. Nos kicsit keresgettem a nagyvilágban és ezt a posztot találtam:
https://board.en.ogame.gamefor…8-detroid-for-life-forms/
A lényeg hogy más is érdeklődött már ez iránt és mint láthatjátok lehet rá szavazást indítani hogy javaslatot tegyenek a GF felé csak úgy látom az angoloknál sem nagyon él a Fórum, vagy ennyire nem érdekelte őket a téma...
Lényeg a lényeg hogy ha lehetséges szeretnék rá szavazást kiírni Trockij Lorovus hogy:
Mikor Normál- és Lifeforms Newtron, Detroid és Kraken tárgyak vásárlási lehetőség van akkor a Lifefroms Detroid is legyen elérhető a Boltban.
Mint láttátok az angol Fórumon (bár ez lehet nemzet függően specifikus, nem tudom) minimum 35 szavazatot kellene elérni és abból 65%-nak az igenre kellene szavaznia.
Amennyiben lesz szavazás kérlek szóljatok minnél több játékosnak akik ritka Fórumlátogatók hogy jöjjenek fel és fejtsék ki a véleményük/szavazzanak még ha nem is értenek egyet a tárgyak boltba kerülésére is.
Köszi és további jó játékot mindenkinek ![]()