[TOT: 65.879.691.000] Anubis vs. littleThor (A: 1.991.380.000, D: 63.888.311.000)

• Tegnap délutáni...reggel vben volt még, aztán kora délután észrevettem h kijött, mentek is a kémek, megláttam ezt aflottácskát a holdon, uccu neki! nem tudom mi történhetett...full off volt, repülés közben aztán főbolygó holdja csilis lett, kém ment de nem volt ott változás, így lassításokat kellett beiktatni. Alább a csata látható. Mielőbbi felépülést kívánok Neki!

Ezen az időponton (09-06-2025 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:

Támadó Anubis [LND]

Kémszonda 2

Csatacirkáló 3.160.000

Védő littleThor

Kis szállító 3.077

Könnyű Harcos 357

Reaper 398.090

Pathfinder 5

Rakéta kilövő 5.000

Könnyű lézer 5.000

Nehéz lézer 500

Gauss ágyú 700

Plazmatorony 1.000

Kis pajzskupola 1

Nagy pajzskupola 1

A csata után ...

Támadó Anubis [LND]

Kémszonda 2 ( -0 )

Csatacirkáló 3.136.572 ( -23.428 )

Védő littleThor

Megsemmisült!

A csatát a támadó flotta nyerte!

A támadó zsákmányolt:

0 Fém, 1.181 Kristály és 114.707.805 Deutérium

A támadó összesen 1.991.380.000 egységet vesztett.

A védő összesen 63.888.311.000 egységet vesztett.

Ezeken az űrbéli koordinátákon jelenleg 10.364.326.500 fém és 6.851.596.800 kristály lebeg.

The defender gain a wreckage field of 13.372.596.000 metal, 8.653.591.000 crystal and 3.145.828.000.

A támadó 114.708.986 egységet zsákmányolt összesen.

Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.

Debris harvested by the attacker(s):

10.364.326.500 Fém és 6.851.601.525 Kristály

nyereség/veszteség összegzése:

A támadó(k) összesen

Fém: 9.661.486.500

Kristály: 5.914.482.706

Deutérium: -236.712.195

A támadó(k) nyeresége 15.339.257.011 egység.

A védő(k) összesen

Fém: -20.556.879.000

Kristály: -13.312.006.181

Deutérium: -4.962.119.805

A védő(k) összesen 38.831.004.986 egységet vesztett(ek).

Létrehozó a OGotcha Csatajelentés formázó 5.1.0

• Belépet,hogy ne kapjon banolást,amit én kértem tőle.

Nyilván az ő figyelmetlensége!

Gratula egy 12 éves gyerek akit bezúztál!

Nem mellesleg szerintem tudtad is!:)

Így kell elvenni a kedvét a játéktól!

Mégegyszer gratula szép volt!

• Én kérek elnézést! Nem tudtam, hogy egy gyerkőc van az acc irányítása alatt...honnan is tudhattam volna? én csak arra emlékszem hogy talán Gandinál volt még jó pár hete...és szövi nélküli, nem tudtam összekötni a szöviddel sem, és a név sem feltétlenül árulkodó. Az meg h belép, h ne törlődjön az acc, nem kell kijönni vből sem. Egyéb banolási szituációról sem tudok...egyszerűen csak megtaláltam és mentem. Ilyen esetben nem a támadót kell sztem "hibáztatni" :)

• Jó napot kívánok!

Gartula sokadszor Anu!

Csak annyit szeretnék hozzá tenni, hogy bárki is ül ide játszani vagy útközben a telefonról belépve kergeti a nyersit vagy termeli, támad vagy védekezik, szövetkezik vagy összeesküvésben gondolkodik, fiatal vagy idős, a lényeg, hogy itt van. Felvállalta, hogy egy olyan stratégiai játékkal játszik ami nem csak az építkezésre épül hanem igen vannak ellene(ünk) irányuló mozgások és esetleg károk de játszunk és itt vagyunk. Senki sem úgy játszik, hogy papírokat kell felmutatni minden egyes megmozdulásnál és tudtommal nem is szabály... Persze előfordul, hogy ismerős viszony, haveri, baráti kapcsolatok alakulnak de az a játékosokon múlik akik már régóta nyüstölik a játékot és hajlandóak úgy játszani, hogy érdekli őket a másik... De ameddig relatíve vagyunk még egy páran és fejlődni szeretnénk addig mindenki megy és ahol tud megy, ahol tud fejlődik, esetekben másnak a kárára de erről is szól ez a játék. Én már csak tudom... Nem keveset buktam én is és itt vagyok...

Szóval fel a fejjel és játszunk, legyünk jobb mint a másik és pótoljuk ami már nincsen!

Jó játékot!

• Nagyon sajnálom a kis srácot, hogy ezt a pofont kapta a játéktól, de belegondolva, hogy tudta volna megvédeni az accot vagy ki tudta volna megvédeni őt?

És most igazán nem Anubis barátom védelmében szólok. A halál csak teszi a dolgát és ítél.

Olyat senkitől se kérhetsz, hogy ne támadjon xy-t.

Illetve megteheted, de csak itt a fórumon. Aztán vagy sikerül vagy nem.

Lehet hogy tud is játszani így a védelem alatt egy darabig. De jó ez neki? Ha nem tanulja meg mit és hogy kell csinálnia?

Igen, félted a fiadat, de ez csak egy játék. És a játékbéli pofon nem a világvége. Kapott ő már ilyet más játékokban.

Kicsit a szűz lelkéről:
    A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

• A csatahoz grat, szep eszrevetel :thumbsup:

Kar hogy pont az oregThor fia az aldozat, aki kapott egy accot, de meg nemigen tudja hogyan kell hasznalni.

Ez ilyen, de meg kell tanulni kezelni az fiokot. Anubis nem tehet rola, soha nem a tamado a hibas, szamtalan plusz kockazatot vallal mint aki csak elvan, kattogtat es banyaszgat

Mindenesetre gyors felepulest, teljes mertekben egyet ertek Piedone-val, megyunk elore, ne adja fel a fiad se:beer: sajat boren tanul az ember. Ha megkapja a megfelelo infokat biztos vagyok benne, hogy Little Thor nem lep bele ugyanebbe a losz@rba meg1x. Fel a fejjel ;)

Utoirat, ami nem a csatahoz tartozik: 666 uzeni Gullcsinak, hogy koltozik ra nagy erokkel (ne kerdezd miert, 7 feles oroszhegyi szilva palinka es 3 sor van benne ^^).

Pl mi vedenenk Anubis ellen, nincs veka ala rejtve:) Elismert flottas, kivallo "konkurencia" ^^ Elnezest ha serto voltam, bennem is ugyanannyi van mint 666-ban :)

• Lebeszélni nembtudtam erről a játékról.

Olyan szeretne lenni mint apa,és azt tenni mint apa!

A nagyok közt szeretett vagy (szeretne),nem tudom,játszani.

A régi accountomat szántam volna a temetőröl,ami nem kirívóan nagy.

Egy cimbi viszont hamarabb neki adta ezt.

Önbizalmát szerettem volna neki növelni.

Sokat kell számolni itt,gondoltam az agyát is használnia kell erre is jó,és nem csak lőni mint más játékban.

Forditva sült rl az egész.

Már az első belépésénél támadták szedték!

Gyorsan ment az infó hogy az account kijött vakból.

Akik rég játszanak itt mindenkit ismerünk ki van az acc mögött,mégha átt is adta,és kinek!

Kicsit ezért volt bántó!Van aki leszarja,mert csak..!

És van aki embert is lát a játék mögé!

Felnőttként könnyebben kezeljük a kudarcot és a konfliktust,egy gyerek más!

Annyival vígasztaltam,már nincs mit vigyenek,kijöhet!:)

Köszí a figyelmet!

Thor

• Sok mindenre kéne reagálnom...így csak annyi h köszönöm a pozitív és negatív hozzáállást/ hozzámállást is a csata kapcsán! Tényleg nem tudtam h egy feltörekvő fiatal játékos van az acc mögött! Thor téged sem ismerlek, legalábbis ezen a néven nem emlékszem h összefutottunk volna...sajnálom h letörtem a gyerkőc kedvét! Azt azomban megjegyezném én is kaptam eleget az elején! Úgy vélem te is. és még alegjobb flottások is úgy tudtak odajutni ahol vannak h bizony ők is kaptak...közhely de az életben is ez van. Nem okoskodás és alegjobb szándékkal írok! Egy szó mint 100 jöjjön ki vakból nyugodtan! tőlem biztonságban lesz ezentúl! sőt írhat kérdezhet is, nem harapom le senki fejét! :) Emberek vagyunk, és itt játszunk. És Thor apuka :) Te is írhatsz, bár ellentétes oldalon igazgatjuk a hajókat, számos itt lévő játékossal ápolok jó beszélő viszonyt úgy h közben azért kergetjük egymást, sztem nem kizáró tényező. Kicsi Thor bőven túlszárnyalhatja még apuka Thor-t ;)

• Értem én a hozzáállásod, de valahol mégsem... Teljesen pártatlanul írok, van, amiben egyet tudok érteni veled, de a többségével inkább nem. Mondom ezt úgy, hogy szintén apuka vagyok, ráadásul többgyerekes. Nyilván a jó szándék vezérelt, de ezt pont nem az a játék, amibe csak úgy bele lehet csöppenni. Ugyan nem ismerlek téged, pedig itt vagyok én is már jó ideje kisebb-nagyobb kihagyásokkal, néha aktívabban, néha lapítva, de egyáltalán nem érzem úgy, hogy ismernem kell, hogy melyik acc mögött épp ki van. Vagy eljut hozzám az infó, vagy nem. Ami még fontosabb szerintem, hogy ez pont nem az a játék, amibe csak úgy bele lehet csöppenni és a nagyok között játszani. Ha rég játszol, akkor ezt neked nagyon jól kell tudnod. Bizony itt meg kell mászni azt a bizonyos szamárlétrát és el kell csattani pofonoknak, mire megérted, hogy hogyan is működik ez az egész. Az én fiam is olyan akar lenni, mint apa, mégsem adom át neki a vállalkozásom, hogy vigye és vezesse. Vagy inkább most még nem, ahhoz tapasztalni kell. Én is támadtam már olyant, aki frissen jött ki vakból és szerintem más is.