[TOT:0] Jinx vs. newtwo (A:0 D:0)

• Van a Hadúr!!!

Kit nem érdekel mi célt szolgál az Univerzum, mi végre keletkezett is az és a benne lévő élőlények miért tengetik ott mindennapjaikat.

Ő csak dúl, fúl és szabadidejét nem kímélve kergeti azokat kik teljesen más célért, kicsit talán érdektelenül is élik mindennapjaikat az univerzumban.

Mit Ő dicsőségnek él meg az a többieknek csak enyhe bosszúság hisz nem ez az a hely ahol fő céljaikat el szeretnék érni.

Észérvekkel hatni sem lehet rá, hisz Ő csak egy célt lát.

Így aki ezt felfogja tudja, több szót fecsérelni rá hamvába szült próbálkozás.

De nyugtasson meg titeket a tudat hogy ez sem végtelen!!

Eljő az idő, nem is oly soká mikor az érdek már nem hajtja a népet.

Ő mint magányos harcos ül trónja tetején és lenézve látja a végtelen ürességet.

Majd szép csendben eluralkodik az érzés.

ITT IS BEFEJEZTEM VÉGLEG.

Inaktív lesz hát a sorsa újra, és majd talán más univerzumban újra Ő lehet a király...

Támadó

Jinx [ULTi]

Felderítő 300

Védő

newtwo

Üres Hold

A Csata Állása 1 kör után

Támadó

Jinx [ULTi]

Felderítő 300

Védő

newtwo

Üres Hold

Ezeken az űrbéli koordinátákon semmi DF nem lebeg.

A Támadó zsákmányolt 4.200.000 deutériumot.

A védő vesztesége 4.200.000 deutérium

A Támadó nyeresége 4.200.000 deutérium.

Hibáztam már én is. De TE is fogsz!!!!!

• Hadúr ! Gratulálok e mérhetetlen nagy csatához amit egy olyan univerzumban vívtál meg ahol a bejárat felett egy táblán :

----- Ez az univerzum békés játékot támogat --- felirat van. A játékosok többségének se holdja, se hadi hajója, meg merem kockáztatni, hogy tapasztalata sincs , csak lelkesedése és játszani akarása van. Inkább úgy fogalmazok volt , mert egy pár " hadúr " még azt is elveszi tőlük.

A védőnek : üdvözlet

A támadónak meg : egyszer minden véget ér !

"Az ember nem értheti meg a tanulmányozott művészetet, ha csak a végeredményt keresi anélkül, hogy időt szánna arra, hogy mélyen elmélyüljön a tanulmány érvelésében. " - Mijamoto Muszasi

• Hagyjuk már...ez csak egy szép farm, mi itt a probléma??(

Gyakorlatilag 0 befektetéssel szép profitot akasztott a támadó, egy szinte alig 2 hetes uniban.

Rengeteg ilyet láttunk már a régmúltban.

Őszintén szólva azt megértem,hogy összetartanak,akiknek össze kell, de azt már egy kicsit túlzónak és nagyon is elfogultnak érzem,hogy Jinx válaszát warnal kellene büntetni. ...mi folyik már itt. :censored:...Hmm változnak az idők. :thumbdown:

:arrow:

Ja igen még mielőtt.....a támadónak gratu és még szebbeket a jövőben, a védő meg hát.. csak kiheveri. :growup: