Rejtett- és Időszak teljesítmények kibeszélő

• poénnak veszem, de néha rezeg a léc :D Amúgy ki tudná ezt az időszakos "támadás blokkot" elintézni? vagy van e erre bármiféle lehetőség? vagy csak egyszerűen bízzon mindenki a másikban h nem él vissza ezzel valaki? elnézést h az árnyoldalával foglalkozom de úgy vélem kell ezzel is.

Rezeghet.. ;)

Nincs lehetőségünk ilyesmire, szerintem.

• poénnak veszem, de néha rezeg a léc :D Amúgy ki tudná ezt az időszakos "támadás blokkot" elintézni? vagy van e erre bármiféle lehetőség? vagy csak egyszerűen bízzon mindenki a másikban h nem él vissza ezzel valaki? elnézést h az árnyoldalával foglalkozom de úgy vélem kell ezzel is.

Hmm, sosem értettem ezt a hűhót az online státusszal kapcsolatban. Részemről aztán nézheti bárki az enyémet attól még a flottámat nem fogja elkapni... Vagyis ha el is kapja nem azért mert látja mikor vagyok on vagy off, azt Galnézetben is láthatja...

Nem mellesleg ha valaki visszaél vele 1x, kirakod és ennyi. Gondolom nem lesznek ott akkora giga flották amiért vérezne az ember szíve ha "kihasználnák" az online státuszát (bár ha ki lehet valamit nem jól csinálsz)...

Hibáztam már én is. De TE is fogsz!!!!!

Edited once, last by newtwo ().

• Hmm, sosem értettem ezt a hűhót az online státusszal kapcsolatban. Részemről aztán nézheti bárki az enyémet attól még a flottámat nem fogja elkapni... Vagyis ha el is kapja nem azért mert látja mikor vagyok on vagy off, azt Galnézetben is láthatja...

Nem mellesleg ha valaki visszaél vele 1x, kirakod és ennyi. Gondolom nem lesznek ott akkora giga flották amiért vérezne az ember szíve ha "kihasználnák" az online státuszát (bár ha ki lehet valamit nem jól csinálsz)...

részben igazad van, de nem ott, azon a szerveren okozhat esetlegesen és feltételesen problémát ez. :) de álljunk pozitívan hozzá! :) ;)

• Anubis szerintem arra gondol, hogy így látható lesz egy 24 óra alatt ki mikor aktív és mennyi időt

Ehez lehetne viszonyitani egy másik szerveren a támadásokat

Ha jól értem…

• Anubis szerintem arra gondol, hogy így látható lesz egy 24 óra alatt ki mikor aktív és mennyi időt

Ha jól értem…

részben ez is. de ugye alapvetően ha valaki egynél több szervert visz az osztja a figyelmet...teljesítményszerón bogarászik barát mindenki mindenkinek, másik szerón meg off és ott nem barát lehet gubanc, persze egyéb feltételeknek is fent kell állnia, lehet következtetni, figyelmet elvonni, stb...nem szeretnék ötleteket adni :D na mindegy...én pl azt se szeretem h játékban nem barát de messengeren meg fel van véve...mivel csak és kizárólag telefonról tolom :)

Ha jól értem…

Én meg arra gondolok hogy még mindig nem fognak elkapni ha normálisan fs-elsz még ha látják az online státuszodat akkor sem... Mit támad ha mindened repül?

• Rég jártam már erre :)

Kis frissítés a Rejtett teljesítményekről.

Megosztok egy képet ha a technika is engedi...

13 rejtett teljesítmény van meg eddig, a 14.-et csak gyanítják és 1 még hiányzik...

Ha esetleg valakinek van olyan ami ezek között nincs közte az ne tartsa magában :P

622HIDDEN_ALL.jpg