Összevonás 2024 Kibeszélője

• Azért nektek csak gratulálni tudok a hozzáálásotokért!! És sok sok kitartást.

Én hasonló helyzetbe nemtudom mit csinálnék , de hogy nem nyugodtan tenném az tuti :l

Hát nem is tudom ha nekem is ennyi pénzem lenne benne már réges rég ledobtam volna azta bizonyos láncot... ezt így hogy merik megcsinálni nem is értem.

:minigun:Csillagok közt utazó:rocketlauncher:

• 5.3. A Gameforge jogosult a Gameforge-szolgáltatások működését technikai okokból vagy a
    szükséges karbantartás miatt előzetes értesítés nélkül megszakítani. Minden más esetben
    ésszerű határidővel, megfelelő módon előzetes értesítés történik. A Gameforge nem tartozik
    felelősséggel a Gameforge szolgáltatások bizonyos minimális elérhetőségéért.

Ez már nem minimális.

• ne hagyd abba nem ér (érnek) annyit hogy feladd! :D

mi a játék mottója? Légy Te az uralkodó!! Kezdj uj szerveren stb… uraltam az unit! Majd összevonás következik… 12 uni összevonása ! Alig egy évesek, az eleve összevont unikkal szemben. Más uralkodók hiába voltak top1-ek az adott unikban! Kötelező költözni ! Mert azt mondtam! És az asztalra csaptak!igazságtalan !!! Legyen menjünk… de sokan megrekedtek. Nem a mi hibánkból rekedtünk meg ! Rendszerhiba ! Senki sem akarja elveszíteni az elért sikereit!

• mi a játék mottója? Légy Te az uralkodó!! Kezdj uj szerveren stb… uraltam az unit! Majd összevonás következik… 12 uni összevonása ! Alig egy évesek, az eleve összevont unikkal szemben. Más uralkodók hiába voltak top1-ek az adott unikban! Kötelező költözni ! Mert azt mondtam! És az asztalra csaptak!igazságtalan !!! Legyen menjünk… de sokan megrekedtek. Nem a mi hibánkból rekedtünk meg ! Rendszerhiba ! Senki sem akarja elveszíteni az elért sikereit!

Így ahogy mondod... de bánhatja az uni ha egy megvadult Kong ér oda :shit::evil:

• Tiszta sor, h nem érdekel h 11 kkk fémet ad egy pakk vagy 12kkk-t mostantól flottát akartam gyártani! Mert minden fejlesztés. Bánya-lf- kutatások stb már annyira horror, h nem éri meg! Csak ott van az emberi dolog… túl sok embert ismerek akiket nem támadnék soha! De védeni megyek :P

• Nem szokásom se ide se a kocsmába irogatni, és engem szerencsére nem is érint ez a problema de a szánalmas kevés hozzá hogy kifejezzem azt ami jelen pillanatban itt folyik! Lehet tiltani a véleményílvánitásom miatt de ez akkor is a ti szegénységi bizonyitványotok.... Napok óta nem tudtok megoldani egy problémát! Csinaltok egy frissítest amit elvileg tesztszerveren teszteltek aztán mégis egy kalap szar az egész! Nem tudtok semmit zökkenőmentesen lebonyolítani de az fontos, hatalmas probléma hogy melyik szövinek milyen neven van! Kapjatok már a felyetekhez! Nem kevés embernek lett elbaszva a játéka!! Remélem lessz anyi gerinc az illetékesekben hogy MINIMUM VALAMILYEN FORMÁBAN KÁRTÉRÍTÉST ADNAK/ADtOK és nem két 1 napos kraken értékében!

• Nem szokásom se ide se a kocsmába irogatni, és engem szerencsére nem is érint ez a problema de a szánalmas kevés hozzá hogy kifejezzem azt ami jelen pillanatban itt folyik! Lehet tiltani a véleményílvánitásom miatt de ez akkor is a ti szegénységi bizonyitványotok.... Napok óta nem tudtok megoldani egy problémát! Csinaltok egy frissítest amit elvileg tesztszerveren teszteltek aztán mégis egy kalap szar az egész! Nem tudtok semmit zökkenőmentesen lebonyolítani de az fontos, hatalmas probléma hogy melyik szövinek milyen neven van! Kapjatok már a felyetekhez! Nem kevés embernek lett elbaszva a játéka!! Remélem lessz anyi gerinc az illetékesekben hogy MINIMUM VALAMILYEN FORMÁBAN KÁRTÉRÍTÉST ADNAK/ADtOK és nem két 1 napos kraken értékében!

Az fájó igazság egyeseknek 😂

• Tudom, hogy nehéz megérteni, de nem mi vagyunk a fejlesztők, nem mi akartuk így az összevonást, nem mi tesztelünk és nem mi hozzuk helyre a dolgokat, valamint nem mi adjuk a kárpótlást sem.

Minden problémás accountot egyesével ellenőriz az erre szakosodott csapat, de ennél többet nem tudunk csinálni, bármennyire is szeretnénk megoldani mindenki gondját.

Aki ezt nem tudja / akarja megérteni, azzal sajnos nem tudok mit kezdeni.

• Tudom, hogy nehéz megérteni, de nem mi vagyunk a fejlesztők, nem mi akartuk így az összevonást, nem mi tesztelünk és nem mi hozzuk helyre a dolgokat, valamint nem mi adjuk a kárpótlást sem.

Minden problémás accountot egyesével ellenőriz az erre szakosodott csapat, de ennél többet nem tudunk csinálni, bármennyire is szeretnénk megoldani mindenki gondját.

Na igen ti nem tehettek semmiről ezzel szerintem mindenki" nek" tisztába van . Gf azaz a globál tehet róla , hogy nem megy semmi sem gördülékenyen.

Nyilván németeknek kéne elérhetősége e mailja telszáma azt őket zaklatni non stop. Szerintem megunják gyorsan :)

[align=center][IMG]http://lajharz.dtsh.hu/pictures/sig/sigStoky.jpg[/IMG][/align]
  • Trockij, most a kocsmát nem nézem mert annyi odőm nincs. De, Végre! írtál valamit amin el lehet indulni! "az erre szakosodott csapat, egyesével nézi végig az accountokat"

remélem érted mire célzok, mert ezt a mondatot már pár nappalez előtt le kellett volna írnia valakinek aki hozzáfér ezekhez az infókhoz, mert lehet h ekkorra nyüzsgés most nem lenne...érted mire godolok? az emberek visszajelzésre várnak folyamat, mindenhol, mindenről. tudod te is, a teljes bizonytalanságnál nincs rosszabb! ezerszer elmondtad h igen, ti mint magyar team csak kezeltek pár dolgot, tudjuk, akik folyamat járnak anforumra de van aki csak havi egyszer vagy többhavonta egyszer, nem iskötelező...szóval még vagy ezerszer elkellezt is mondanod h igen, nem ti döntötök nem ti szervizeltek, nem ti programoztok. de ez elégnehéz helyzet ami most van nyilván lapít a gf is. de az idézőjeles info fontos lett volna, már sok nappal ez előtt! ugye érted mit hadoválok? és ez sem bántás, emberből vagyunk.

Nem kapkodják el... Több mint 7napja megy ez... 😡

De teljesen jogosan lazadnak az érintett játékosok es hozzájuk közel eső barátok... Nem most kellene vizsgalodni... Hanem mar akkor mikor a baj megtortent... Nem??? Jahh addig várták a csodát?

Jahh es igen az infozas valahogy elmarad mindig 😂

ezt közölni kellene az első bonyodalom után ! Nyugtatni a játékosokat, stb. Ha már valamilyen szinten operatorok, moderatorok vagytok ! A feszkót kezelni kell

Tudom nem vagyok szerethető itt főleg nektem.. de kicsit el lehetne gondolkozni minek magyar "support" ha csak úgy is a mutogatás megy(nem a mi hibánk stb..)

Tényleg ezt most nem bántásból de egy kis információ visszacsatolás az adott gamerek felé (privát üzenetben) igen úgy mint az ominózus "nem tetszik a szövetségetek neve megváltoztatom cső"

Ugyan így szerintem lehetne informálni az adott játékosokat.

Inkább büszkék lennétek rájuk nemzetközi szinten is hatalmas eredményeik vannak a gameban! Ütni vágni a "csapatot" még nem tesz valamit.

Tudom sokszor írtam akár sértő szándékkal is, de ezt ne vedd annak!

• Na igen ti nem tehettek semmiről ezzel szerintem mindenki" nek" tisztába van . Gf azaz a globál tehet róla , hogy nem megy semmi sem gördülékenyen.

Nyilván németeknek kéne elérhetősége e mailja telszáma azt őket zaklatni non stop. Szerintem megunják gyorsan :)

Kitartás a beragadtaknak! Teljesen érthető és jogos a felháborodásotok, én azt sem tudom ennyi belefektetett minden után mit csinálnék... Fel ne adjátok, meg lesz ott a megoldás , most már lezárult hivatalosan az öv, csak találnak már valami módot...

A németekkel nem egyszerű... játszottam kint, support-ra is mentem... szerintem elég ha annyit elmondok, tegyük össze a két kezünket... most is szépen kezelve vannak a jegyeim és a team amiben tud teszi a dolgát. Igen, Lorovus is... nyomoz olyan után, amire a németek zsigerből nemet mondtak és még ők háborodtak fel.

Nyilván tájékoztatás hiány az megvan, de ha egyszer nincs is mit mondani kb... :( Bízzunk a fejlesztőkben, remélem mihamarabb megoldják.

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

• a bizonytalanségnál nincs rosszabb! ezzel talán nem mondok újat és mindenki is tisztában van vele. Simán ki kellett volna állni mindenki elé és a fentebb említett idézőjeles mondatot elmondani. és esetleg olyat h amíg tart az öv addig hagyni kell lefutni a skriptet és csak uténa lehet vizsgálódni, meg pl h nem csak az acc-okat akarják visszaállítani hanem a hiba okét felderíteni h ne legyen többször ilyen...stb. mert sanszos h ezek is benne vannak a dologban. de ezt el kell mondani az éritetteknek legalább! a néma a csend az ezt szüli ami most van.

• kitartást minden nagy accnak valamikor csak oda kerültök ahova akartok, együtt érzek mindenkivel...

:dead:Szerelmem, ne feletd A jajongást, ahogy a tél kihunyt A tavaszi égbolt alattCsak jajgatott hiába.

Mert fogtuk a magot Hintettük a vetést Dalt vetettünk Mohóságuk ellen.

És A völgyben odalenn Halld, arató suhint, arató suhint. Az arató suhint A völgyben odalenn Halld az arató dalát Hogy véget ért a tél.

Ne feledd, fiam, Fiam, ne feledd A láncokat Amikor az arany vasba vert

Mi jajongtunk is jajongtunk

És kiáltunk és remegtünk A mieinkért Szebb álmunk völgyéért.

• Minden tiszteletem!

Nem értek a lovakhoz de bannolva lett a két potenciális támogató akik igencsak nagyvonalúan támogatták a Gameforge-t vagy megakadtak mindegy is Leda n is megtalálható Kong 1.25.8 on Mensa-n pedig Alien0412 1.28.8-on Trockij kedves CoMa-val karöltve ti nem tudnátok visszaadni nekik ezeket a feltételezem valamiféle biztonsági mentéseket vagy acc hoz csatolni?

Tudom külön csapat egyesével mindenkinek bla bla bla ha odaér De ezzel az anyavállalat számárra hoztok vissza támogatókat igy megmagyarázni se lenne nehéz a dolgot + még buksisimi is lenne ez az első ötletem.

A másik ti vennétek fel a fejlesztőkkel a kapcsolatot és kiemelnétek mennyi haszon megy kárba ezzel a hibával mert biztos nem piti lovét tolnának bele (nézzék meg eddig is mennyit beletoltak a számok nem hazudnak stb) ha visszatérnének a játékba ti nektek csak könnyebben menne ez mint nekünk közönséges felhasználóként.

Nem az én stílusom ez a fajta hozzáállás de mindkettő járható út és célravezető is lenne.

• Halihó

Szóval így az elmúlt napok hatására úgy gondoltam, hogy leírom az eddigi tapasztalataim az összevonásról. Előre leszögezem, hogy nem vagyok sem vérprofi, se nem költök milliókat a játékra. Aktivitásom is olyan amilyen, ahogy éppen ráérek. No de a történet...

Az account amivel játszom nagyjából 1 éves lehet. Nem vagyok nagy játékos, régen játszottam a játékkal, 1éve úgy döntöttem, hogy sok év után visszatérek. Láttam egy vadonatúj szervert, hát nekiláttam. Visszatérőként meglehetősen élveztem a játékot, főleg eleinte, beszippantott. Az 1 év alatt végig top10-ben voltam az unimban. ami gondolom sokaknak nem nagy szó, de mivel 2x is elkaptak én elégedett voltam ezzel az eredménnyel is.

Most meg jött az összevonás. Ebben a pillanatokban egy nálamnál 50x nagyobb account jön a tekimre elvinni a napi összeexpezett nyersimet. Kitérek, nincs probléma, mentem a nyersit is, de ez az összevonás óta nem az első próbálkozás. Mondhatni az izalom megvan, ugyanis folyamatosan támad valaki. Folyamatosan kémlel valaki. Folyamatosan el akarja vinni valaki még a legapróbb 10-20 milla nyersim is. Mikor meghallottam, hogy összevonás lesz örültem. Kicsit kihalt már az uni, kevés volt az izgalom. Őszintén már visszasírom. Nem azért, mert nem örülök annak, hogy izgalmasabbak a körülmények. Hanem azért, mert szimplán teljesen esélytelen vagyok. Nem arról van szó, hogy ha kihúzom pár hétig akkor talán vissza tudok kapaszkodni. Konkrétan akkora flottákat küldözgetnek rám, amennyi a többszöröse annak, amelyet az account élete során legyártottam. Nem kicsit le vagyok maradva, hanem évekkel. Nem nehéz visszakapaszkodni az élmezőnybe, hanem lehetetlen. Olyan accountok vadásznak rám, amiknek a gazdasági termelése az enyém százszorosa. Akiknek a technológiái messze felülmúlnak, akik sokkal több bolygóval rendelkeznek, egy nap alatt kitermelik az én egyheti termelésem, egy nap alatt leképzik a flottát amit én egy hónapig gyártok.

A különbség az accountok között nem csökkenni fog, hanem ellenkezőleg: Nőni. Ez nekem nem összevonás, hanem kényszerített game over. Játszogatnék még, ellennék még, eljutnék arra a pontra, hogy érjek is valamit a top játékosok ellen. Azonban nem tudok, gyakorlatilag lehetetlen. Gyors szerver, mobilkolók minden vernek és nincs játékos aki szabályosan játszva a nap minden pillanatában ott tud lenni. El fognak kapni idővel. Újra meg újra. Nem tudok védelmet építeni ellenük,mert úgy tüntetik el, ahogy szeretnék. Akkora a túlerő, hogy nincs az a védelem ami megállítaná őket. A nagy fiókok nem egymásra, hanem a kicsikre vadásznak, mert ők is tudják, hogy kockázat és veszteségek nélkül be tudják darálni őket. Én meg hajthatok reggeltől hajnalig, akkor sem lesz esélyem.

Most összevonták a szervereket, de amit tapasztalok az alapján ez nem összevonás. Ez egy mészárszék. 5-10éves accountok kiélhetik magukat kockázat és ellenállás nélkül olyanokon akiknek esélyük sem volt eljutni arra a szintre ahol ők vannak. Szépen egymás között lebeszélik, majd bedarálják a kicsiket, majd ugyanabban az unalomban folytatják pályafutásukat, mint korábban, egészen a következő összevonásig.

És akkor a fájó konklúzió. Mi értelme volt összevonni egy szerverre 10milliós és 20milliárdos accountot? 2000x-es különbség. Ez hol fair? Mi volt ennek a célja? Egyszerűen annyi, hogy a nagyobb accoknak elfogyott a préda és most kaptak pótlást. Senki nem gondolja komolyan, hogy bárki maradni fog hosszú távon úgy, hogy az idő amibe felzárkózás telne a sokszorosa annak amit eddig játszott összesen. Viszont ez alatt végig préda lenne a nagyhalaknak, esélytelen lenne, csak egy sarki közért lenne ahova a nagyobbak kényük kedvük szerint belátogathatnak, ha akarnak. Megállítani úgysem tudod őket, max elmész vakációba. A mezőny nagyrésze már meg is tette. Röviddel az összevonás után a játékosok kétharmada vakációban van. Vagy szürke. A maradékra pedig tömegek vadásznak, minden csepp nyersanyagra. Én meg kezdem elfogadni, hogy aki marad prédának, az a bolond, ugyanis itt a kitartásnak már nincs semmi jutalma. Legalábbis az nem tűnik annak, hogy szívj pár évet, annyi idő alatt majd felzárkózol, mert a többi megunja...