Összevonás 2024 Kibeszélője

• azért ez nem semmi a gf helyébe baromira elszégyelném magam ez nem szolgáltatás amit itt csinálnak

azért igenis van bevétele ennek a cégnek hogy valamit el is várhasson ezért az ember...

:dead:Szerelmem, ne feletd A jajongást, ahogy a tél kihunyt A tavaszi égbolt alattCsak jajgatott hiába.

Mert fogtuk a magot Hintettük a vetést Dalt vetettünk Mohóságuk ellen.

És A völgyben odalenn Halld, arató suhint, arató suhint. Az arató suhint A völgyben odalenn Halld az arató dalát Hogy véget ért a tél.

Ne feledd, fiam, Fiam, ne feledd A láncokat Amikor az arany vasba vert

Mi jajongtunk is jajongtunk

És kiáltunk és remegtünk A mieinkért Szebb álmunk völgyéért.

• nagyon nem szeretnék beleugatni csak egy ötlet...alienről tudom, többször megpróbált migrálni és ahányszor annyi acc-ja van banban leda szerón! nem lehetséges h alapvetően ez okozza a problémát? emiatt tilt le a skript h már eleve 5-10 csontra azonos acc van jelen a szerveren?

ergo, először meg kellene ezektől tisztítani a szervert, h csak egy acc maradjon alienből :) és talán a ban is feloldódna. de ehhez a gfnek kéne tenni, nem jegyeket kérni a felhasználóktól akiknek már amúgy is teli a bakancsa ezügyben. hm?

Maga a felhasználó úgy se nagyon tud mit tenni főleg ha el sem éri az acc-ját lobbyból se.

Így azok tudnak tenni ezzel valamit akik a rendszert megalkották vagy kezelik.

Tök mindegy h ki mit mond, ezek tények.

• azért ez nem semmi a gf helyébe baromira elszégyelném magam ez nem szolgáltatás amit itt csinálnak

azért igenis van bevétele ennek a cégnek hogy valamit el is várhasson ezért az ember...

Több soron próbáltam már erre rámutatni.. igen igazad van! Ez nem méltó egy vállalathoz..

"A háborúra való felkészülés az egyik leghatékonyabb eszköz a béke megőrzésére."

"A fegyelem egy hadsereg lelke. Félelmetessé teszi a kis létszámot; sikert hoz a gyengéknek és tiszteletet mindenkinek."

• Hát én tuti a falat kaparnám ha levágnának a szalagról!!!
    Mászok a létrán gyilkos versenyben esztelen, egyre feljebb és feljebb
    Azt partvonalra raknak mert csak, bocsi így alakult
    Soha nem kapható vissza az eleszegettet idő!
    Minden nap egy full láda bukó és minden nap feleslegesen ketyegnek le a gyorsítok a parancsnoki sor, veszik a jutalomjáték.
    És ha ezt még mind vissza is kapom kárpótlásban ami magától értetődik ;)
    Akkor is bukok rajta és hátrább kerülök mint lehettem volna
    Ez veszteség és ideggörcs
    Arról nem is beszélve ha egy uralkodó szembenéz a való világgal lehet egy életre elmegy kedve ha érzi birodalma léte és jövője milyen kis semmiségen bukhat el

987 a Világbajnok sok nemzet igázója!!!
    Egyesült Királyság, Argentína, Brazília, Franciaország, Olaszország, Egyesült Államok, Görögország, Hollandia ..... stb

• Srácok.. beletettem, és mások is némi, vagy sok pénzt. A szolgáltatást megvettük, megkaptuk. Most van egy kis áramszünet. Relax. Abban bízom , h visszakapom, és folytathatom. Vagy itt vagy ott. A szabályokat, ami néha eszement, ők hozzák! Alkalmazkodni kell! Reklamálhatunk az rendben van, hisz jogos! Vagy van benne pénzünk, vagy nincs… elakadtunk a rendszerhiba miatt. Sok évi accok. Vagy épp friss unikból kényszerültek a költözésre. Egymás torkának esve. Csak egy, és még egy helyre akarták söpörni a kiszáradt faleveleket. Fújt a szél, néhányan elszálltunk. Biztosan dolgoznak a problémán. Kitartás, türelem :) eventek, tisztek, napi expek, bánya termelések, árverések, nyertes farmolások, mind veszteség ! Tisztában vagyunk vele. Ne bosszankodjunk 🙌

• Most jött egy ilyen.Erre nyomjak rá?Csak mert tegnap is volt ilyen és akkor rányomtam kaptam e-mailen egy egyesítő levelet ott is rá kellett kattintani és annyi történ ,hogy lett még egy acc-om ami ban-on van.

"! Több játék azonosítót találtunk, ami ugyanazt az e-mail címet használja. Kattints ide és kapcsold azokat is hozzá a Lobby azonosítódhoz!"

• Most jött egy ilyen.Erre nyomjak rá?Csak mert tegnap is volt ilyen és akkor rányomtam kaptam e-mailen egy egyesítő levelet ott is rá kellett kattintani és annyi történ ,hogy lett még egy acc-om ami ban-on van.

"! Több játék azonosítót találtunk, ami ugyanazt az e-mail címet használja. Kattints ide és kapcsold azokat is hozzá a Lobby azonosítódhoz!"

nekem is ez jött, rányomtam, és plussz egy bannolt acc lett. Legalább mondana itt valami fejes valami infót, mert már vagy 30 órája irtam egy jegyet, amire válasz sem jött!

• nekem is ez jött, rányomtam, és plussz egy bannolt acc lett. Legalább mondana itt valami fejes valami infót, mert már vagy 30 órája irtam egy jegyet, amire válasz sem jött!

Én is írtam jegyeket.Ne add fel Kong!Rengeteg lovénk van a játékban

• Én nem hagyom a pénzem. Kérdés az ,hogy ilyenkor mit tudunk tenni?Ugye van egy acc amibe fizettünk rendesen és nem a mi hibán ,hogy használni sem tudjuk.Mikor lehetséges más utakra menni ezzel?

• Azért nektek csak gratulálni tudok a hozzáálásotokért!! És sok sok kitartást.

Én hasonló helyzetbe nemtudom mit csinálnék , de hogy nem nyugodtan tenném az tuti :l

[align=center][IMG]http://lajharz.dtsh.hu/pictures/sig/sigStoky.jpg[/IMG][/align]
  • Én nem hagyom a pénzem. Kérdés az ,hogy ilyenkor mit tudunk tenni?Ugye van egy acc amibe fizettünk rendesen és nem a mi hibán ,hogy használni sem tudjuk.Mikor lehetséges más utakra menni ezzel?

nos a szolgáltatás amiért fizettünk, megkaptuk. Viszont jelenleg nem tudjuk használni. Ezen a vonalon biztos el lehet indulni. SA vásárlóknak járna egy e mail minimum a helyzetről. Sok idő eltelt, fogy a türelem mindenkinél

Rendőrség , sajtó , persze elötte egy pár e mailt irnék erről nekik . Nekem is volt a fizetéssel kapcsolatos problémám azt csak megtudták oldani pedig irták hogy nem lehet.

Lehet mindent csak akarniuk kéne.

[align=center][IMG]http://lajharz.dtsh.hu/pictures/sig/sigStoky.jpg[/IMG][/align]
  • én az összeset! Lehet h befejezem.

ne hagyd abba nem ér (érnek) annyit hogy feladd! :D

"A háborúra való felkészülés az egyik leghatékonyabb eszköz a béke megőrzésére."

"A fegyelem egy hadsereg lelke. Félelmetessé teszi a kis létszámot; sikert hoz a gyengéknek és tiszteletet mindenkinek."