De hol a frissítés ahol a jövőbeni migrációt javítják?
1,5 órát csúszott org-on is..
De hol a frissítés ahol a jövőbeni migrációt javítják?
Közben már javítottam a posztomat.
Na haladunk, 8 bannolt Leda accomból az egyik aktiv lett de nem nyomok rá, irtam jegyet
Megnézettem azt az accot, és inaktiv volt, vakácio mod nélkul! Bent volt mindenem rajta, csak a helyezése 421 volt. Tehát beléptem! Szerencsére csak a remegő kezű kémkedések jöttek.
Szóval Online vagyok
ha tudok valamit a kártérítésről, jelentkezem. De szerintem ilyen nem lesz
Ha esetleg nem kapsz vagy úgy érzed hogy nem megfelelő mértékű jóvátételt ajánlanak fel a GF oldaláról hivatalosan elérhető Impresszium és vitakezelési oldalak:
https://agbserver.gameforge.com/files/pdf/hu_HU/legal.pdf
https://ec.europa.eu/consumers…nt=main.home2.show&lng=HU
Reméljük erre nem lesz szükség...
Am hogy kitegyem a nyelvem kicsit
Üdv újra a játékban
Alien is be tudott végre menni Leda-ra?
Alien is be tudott végre menni Leda-ra?
Még nem
Display MoreHa esetleg nem kapsz vagy úgy érzed hogy nem megfelelő mértékű jóvátételt ajánlanak fel a GF oldaláról hivatalosan elérhető Impresszium és vitakezelési oldalak:
https://agbserver.gameforge.com/files/pdf/hu_HU/legal.pdf
https://ec.europa.eu/consumers…nt=main.home2.show&lng=HU
Reméljük erre nem lesz szükség...
Am hogy kitegyem a nyelvem kicsit
Üdv újra a játékban
köszönöm a segítséget. Bár nem tudom mikor lesz, ha lesz valami… de várok választ a jegyre, utána talán egy hét mulva ha nem történt semmi, használom a linkeket 🙌
Na haladunk, 8 bannolt Leda accomból az egyik aktiv lett de nem nyomok rá, irtam jegyet
8 acc? Az komoly
Ha esetleg majd lesz amit nem használnál, jelentkeznék magasba nyújtott kezekkel 🙆♂️
Szép napot 😉
8 acc? Az komoly
Ha esetleg majd lesz amit nem használnál, jelentkeznék magasba nyújtott kezekkel 🙆♂️
Szép napot 😉
szia. Nem mész vele semmire, törölni fogják, csak szellem accok. A fennakadás miatt keletkeztek.
20 áthelyezésem van,mert az összes 8-as bolygómat elveszítettem . semmi más bonuszt nem látok, még a szövim sem maradt meg.
Azt amúgy lehet tudni hogy kong hogyan s miként került végre át? úgy érzem h a teamből ügyködött e valaki a dolgon, vggy csak úgy egyszer csak megjelent ott és ennyi? Csak Alien miatt kérdem h ő még lóg a levegőben...
Azt amúgy lehet tudni hogy kong hogyan s miként került végre át? úgy érzem h a teamből ügyködött e valaki a dolgon, vggy csak úgy egyszer csak megjelent ott és ennyi? Csak Alien miatt kérdem h ő még lóg a levegőben...
Rosszul érzed, egyikünk se nyúlt hozzá. Főleg úgy nem, h a többi "fantom" accountja még mindig tiltás alatt van..
Rosszul érzed, egyikünk se nyúlt hozzá. Főleg úgy nem, h a többi "fantom" accountja még mindig tiltás alatt van..
Nem érzem sehogy sem. csak kérdeztem, mert nem tudom...és Alien kérdését tolmácsoltam ide mert ő nem ért rá ide írni. Tehát írom máshogy is! semmiféle kötekedés vagy hibáztatás nincs a kérdésem mögött! pusztán egy(érthetően és nem a ti hibátokból kifolyólag) elcsigázott szövitársam kíváncsiságának adtam hangot az ő kérésére.
Nem érzem sehogy sem. csak kérdeztem, mert nem tudom...és Alien kérdését tolmácsoltam ide mert ő nem ért rá ide írni. Tehát írom máshogy is! semmiféle kötekedés vagy hibáztatás nincs a kérdésem mögött! pusztán egy(érthetően és nem a ti hibátokból kifolyólag) elcsigázott szövitársam kíváncsiságának adtam hangot az ő kérésére.
Nem vettem fel, no para
Egyik accountot se oldhatjuk fel egyebkent, sajnalom
A kompenzálásról van valami infó?
Tud valaki valamit?
Mikor,hol,mit?
Hát nem itt. Régen a felhasználási feltételekben le volt írva hogy 1 évre vetítve hány százalék időintervallumba ha nem férsz hozzá az accodhoz GF hiba/karbantartás stb. van helye a reklamációnak. Meg kell nézni mennyi időd esett ki idén és ha eléri azt a szintet gondolom supporton keresztül letárgyalhatod. Amennyiben nem sikerül akkor pedig pár hozzászólással ezelőtt leírtam az egyéb lehetőségeket.
Persze ez az összevonásos gigszer kicsit másabb eset de szerintem Supporton kérj infót erről...
30-40 nap kiesés, már nem is tudom.. de a kártérítés SA- ban ígérik. Ma kaptam választ… 1,2 milla amit felajánlanak az esetemben. Amikor egy vegyes pakk / a napi termelésem !!! Szóval a vegyes pakk 360.000 SA ba kerül ! A többi veszteségeket nem is számolták bele.. ami mind SA ba került.
na. Ez nem korrekt, de kb olyan mint a tályékoztatás, vagy a bocsánat kérés .
31 nap egészen pontosan. Nagyjából 1 hét után kezdtek el dolgozni a problémán így minimum 24 nap telt azzal hogy a GF "szakembereinek" megoldására vártál. Tekintettel a kiesésed értékét valóban az amit ajánlanak szűkösnek tűnik. Simán tudnának artifact-ot is adni, nem is értem hogy nem alap a kiesett időre a teljes nyersanyagpakk... Ha amellé kapnád azt az 1,2 milla SA-t a kellemetlenségekért cserébe még azt mondanám hogy jó...
Természetesen azt Te döntöd el van e még kedved ezzel foglalkozni de én inkorrektnek érzem ezt a "kártérítést".
Persze lehet arra hivatkozni hogy "Te nyomkodtad annyiszor az áthelyezést, meg nem bírtad kivárni hogy lebootolja a rendszer az áthelyezést"
De!! Alapból nem is szabadott volna beengedjen a régi acc-odra úgy hogy már Te kiválasztottad a célunit...
Mindegy nem okoskodom tovább...
Remélhetőleg adnak egy korrektebb ajánlatot is
Mégsem akarok GO lenni de amúgy elengedtem már ezt a dolgot csak a többieket informáltam a történtekről.