[TOT: 17.746.290.000] Tatutibi vs. Lord & Zeusz (A: 878.210.000, D: 16.868.080.000)

• Itt egy újabb gyöngyszem az Ogame történelmében!

Ezen csata megitélését mindenkinek a saját lelki világára bízom!

Nos a sztori elég összetett, de fussunk neki!!😉

Lord ( maniac ) és bobek nevű lengyel srácokkal már egy jó ideje fogócskázunk, egy viszonylag nyugodt délelőttöm volt és gondoltam szétnézek a srácoknál!

Kémszondák kiküldése után gyorsan jöttek is az adatok miszerint lord egyik holdján bent áll a flottája! Mivel ugyan abban a rendszerben hárman is voltak ( bobek, zeusz, lord ) így kicsit matekoltam, hogy mi legyen! Tartottam egy esetleges ninjatól, de mivel elég nagy volt a flotta fölényem így arra jutottam hogy miért ne! A dolgok itt kezdenek beindulni......

Mivel rendszeresen ment az egymás, úgy mond zaklatása így volt hogy random indultam egy-egy holdra ahol korábban állt a flotta, volt hogy kukásokat sem küldtem.

Nos, indult a buli. Alá kolonizáltam de a kukasok egy közeli holdon pihentek, mivel folyton mentett, kivétel nélkül minden alkalommal mentett, már kezdett gyanússá válni! Na mindegy is.

Indult a támadás rendszeren belül, kukákat nem küldtem. Ez egy fontos tény!!

Természetesen lord barátunk időközben feljött és egy acs védésre szólította fel a többieket! Zeuszt és bobekot. Zeusz indult is de felhívta lord figyelmét hogy a csapódás ideje alatt nem lesz gép közelben, tehát legyen tuti a buli!.

És itt jön a fordulat! Lord csapódás előtt 1 percel lefújta a dolgot és mentette a flottája nagy részét a bolygóra! Ezt planaxal láttam is! Na, gondoltam ennyi a buli de azért hagydtam végig menni hisz már úgy is mindegy.

És láss csodát egy 16kkk flottát szétcsaptam! Mint az utólag kiderült zeusz flottája volt az. Szép kis df keletkezett amire inditottam is a kukákat! Tudom, felesleges volt de úgy gondoltam hátha...

Termeszetesen nem értem oda mert lord elkezte beszedni a törmeléket! 4-5 körben be is szedte amit szinte azonnal be is nyomott a hajógyárba és be is gyorsította mivel kb 10 millió pontal megnőt a flotta pontja... Tisztessèges húzás volt igaz?

Zeusz kétdésére, hogy ki szedte be a törmeléket pofátlanul azt válaszolta hogy ő csak minimálisatt szedett be!

Bizonyítékom nyilván nincs rá de az hogy tíltva lett sokat elárul......

Az hogy tervezetten zúzatta be velem zeusz flottáját vagy sem nem tudom bizonyítani de az hogy a keletkezett törmeléket saját maga gyarapodására használta és ezt le is tagadta az több mint gusztustalan! Az acs védést sem értem hiszen pontosan tisztába volt vele hogy még hárman is kevesek lettek volna, ezért is gondolom hogy szándékosan húzta csőbe a saját szövi társát!!

Ezen az időponton (25-05-2024 --:--:--) az alábbi flották csaptak össze:

Támadó Tatutibi [HIVE]

Csatahajó 505.320

Csatacirkáló 761.345

Védő Lord [SBb]

Szemetesek 217.495

Halálcsillag 122

Védő Zeusz [SBb]

Kis szállító 76.324

Nagy Szállító 31.655

Könnyű Harcos 114.635

Nehéz Harcos 39.176

Cirkáló 28.580

Csatahajó 54.608

Kémszonda 62.309

Bombázó 4.320

Romboló 4.491

Csatacirkáló 47.791

Reaper 2.721

Pathfinder 18.785

A csata után ...

Támadó Tatutibi [HIVE]

Csatahajó 499.951 ( -5.369 )

Csatacirkáló 754.803 ( -6.542 )

Védő Lord [SBb]

Megsemmisült!

Védő Zeusz [SBb]

Megsemmisült!

A csatát a támadó flotta nyerte!

A támadó zsákmányolt:

111.742.106 Fém, 13.503.750 Kristály és 13.490.892 Deutérium

A támadó összesen 878.210.000 egységet vesztett.

A védő összesen 16.868.080.000 egységet vesztett.

At these space coordinates now float 5.684.441.400 metal, 3.903.726.600 crystal and 1.059.606.000 deuterium.

A támadó 138.736.748 egységet zsákmányolt összesen.

Az esély a hold keletkezésére a törmelékekből:20% százalék.

A védő(k) által megszerzett törmelék.

nyereség/veszteség összegzése:

A támadó(k) összesen

Fém: -326.122.894

Kristály: -328.711.250

Deutérium: -84.639.108

A támadó(k) összesen 739.473.252 egységet vesztett(ek).

A védő(k) összesen

Fém: -3.463.504.706

Kristály: -2.273.773.150

Deutérium: -621.764.892

A védő(k) összesen 6.359.042.748 egységet vesztett(ek).

Létrehozó a OGotcha Csatajelentés formázó 5.0.0-beta

• Ezt már kitárgyaltuk szövin belül.

Öröm az ürömben hogy azóta megismertünk egy jó srácot és hozzánk csapódott :)

[img]http://img365.imageshack.us/img365/2048/sighax.jpg[/img]
  • Én ez pushingnak vagy pullingnak látom.

Fixen fönt vagy, mész ha kell, és ők ezt tudják... itt van 200.000 kuka, de nem kell, mert úgy is leszeded. Berakják Eléd, hátha :)

És sikerült. Mellékesen ment mellé néhány ds, hogy ne tűnjön csalásnak. Okos de látható pushing/pulling... precedens!

Kicsit a szűz lelkéről:
    A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

• Ez abszolút pushing csata, egyikük félbe akarta hagyni és szépen beverette veled a flottát. Lanxról láthatták hogy nem tudsz érte menni de támadni meg támadsz továbbra is.

Görény húzás.

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

• Trockij

Closed the thread.