Sziasztok, mai csodás reggel:
Időtúllépési hiba, a GF oldalak nem jöttek be 5:45-6:00 ![]()
De csak azok ![]()
Aki még tapasztalta és esetleg ekkorra várta az FS-t (én szerencsére nem) jobbulást az idegrendszernek ![]()
Sziasztok, mai csodás reggel:
Időtúllépési hiba, a GF oldalak nem jöttek be 5:45-6:00 ![]()
De csak azok ![]()
Aki még tapasztalta és esetleg ekkorra várta az FS-t (én szerencsére nem) jobbulást az idegrendszernek ![]()
én még mindig annyit tudok ajánlani, hogy voálá, valóvilág, csak vak ![]()
tisztelt hölgyeim/uraim. olvasgatok itten és látom sokak szerint ez a figyelem felhívásos vbe vonulás lenne egy megoldás h csipkedjék magukat a játék fejlesztők. hát...értem én. meg meg is értem amennyiben valaki így döntene, de hülyeség, max csak tényleg addig amíg a vészes dolgok elhárulnak. mindenki elhiheti h a sok ballépés meg hiba, bug egyrészt azért van mert feljleszteni akarják amivel játszunk. hibáznak olykor rohadt nagyokat
én is haragszom rájuk mert most úgy kiengedtek valamit amit kurvára nem kellett volna. de tudják h ki kell javítaniuk!!! ez a .hu 20-30 játékos bár sztem talán kicsit több, nem nyomna a latba semmit ha vbe vonulna, higyjétek el, csak mindenki termeléstől exptől esne el. írkálni is felesleges az gf-felé, az egész ogém világ tisztában van már vele h ez így nem fasza
Bosszantó, meg szar, meg lassú meg bugos, meg stb...
Akit esetleg érdekel és még nem vette észre az AGR frissült ![]()
![]()
Akit esetleg érdekel és még nem vette észre az AGR frissült
és működik is !
tisztázva, én első sorban azért vonultam vakációba, mert az én speciális helyzetem miatt, játszhatatlan lett a játék...
annak ellenére hogy elvileg 2025-től az unioban minden weboldalnak akadály mentesnek kell lennie jogszabály szerint, hát itt nem igyekeznek...
annak ellenére hogy elvileg 2025-től az unioban minden weboldalnak akadály mentesnek kell lennie jogszabály szerint, hát itt nem igyekeznek...
az még soká lesz.. ![]()
Akit esetleg érdekel és még nem vette észre az AGR frissült
Nekem sajnos továbbra sem müködik
Most reggelre kelve, megy már a chrome és a firefox változat is.
Nekem sajnos továbbra sem müködik
Csoda. már nálam is jó
Sziasztok!
Ez most már kezd elég frusztráló lenni.
A flottaindítás kb harmada nem megy át. A flotta harcban áll, vagy hajó nem küldhető, vagy hiba lépett fel üzenetek napjában százával... Exp, kém, farm, mindennél.
Most volt egy lassított támadásom. A védő kihúzta mindenét, láttam is, de esélyes volt , hogy bevédik majd, ezért lassítottam, na kb 10-15 mp-vel csapó előtt, visszavontam, majd sorban a farmköröket is, meglepve látom, bement a támadás, jött a jelentés.
A visszavonás is kénye kedve szerint megy át ![]()
Ez azért már sok...
Display MoreSziasztok!
Ez most már kezd elég frusztráló lenni.
A flottaindítás kb harmada nem megy át. A flotta harcban áll, vagy hajó nem küldhető, vagy hiba lépett fel üzenetek napjában százával... Exp, kém, farm, mindennél.
Most volt egy lassított támadásom. A védő kihúzta mindenét, láttam is, de esélyes volt , hogy bevédik majd, ezért lassítottam, na kb 10-15 mp-vel csapó előtt, visszavontam, majd sorban a farmköröket is, meglepve látom, bement a támadás, jött a jelentés.
A visszavonás is kénye kedve szerint megy át
Ez azért már sok...
nálam is van hasonló észrevétel, glaxis nézetben kémkednék, de mindenféle indokkal nem megy ki a kém, frissítgetem az oldalt akkor sem, jobb egérgombos megoldással sem. viszont ha átlépkedek máshová és vissza, párat ki tudok küldeniújra aztán megint behal...másik a lassítás, eredeti időre kém, stb. mire megnézném a kémjelentést h mi történik a támadott holdon addigra beér a flotta ha nem hagyok perceket...olyan lassan tölti be a kémjelentéseket
igaz, nálam fut az agr és biztos az lassít, persze tudom én. és türelmes is vagyok, de na.
Mindenféle kiegészítő nélkül nekem rendesen működik a játék. Ha nem használtok hozzá mindenféle izét jó lesz.
És ez így ráadásul nem is a GF sara, hanem a kiegészítőt készítőké. Az app készítők fórumán kellene a reklamációknak lenni, nem itt.
Igen, a GF tud csinálni magának rakás bugot, nem kell védeni őket, de a minap is a bocsánatkérés a GF részéról azért is volt, mert nem mennek az kiegészítők a játékkal. A GF odafigyel a felhasználóknál még erre is, hogy a sok kényelmi app működjön? Még jó, hogy a csalásra használt scriptek nem működéséért nem kér bocsánatot.... Úgy látom, átestünk a ló túloldalára ![]()
Folyamatosan van fejlesztve és javítva a játék, aminek örülnünk kellene, és nm jajveszékelni minden egyes alkalommal.
oké hogy kiegészítők ide vagy oda
de azért én nem használtam kiegeket, még is használhatatlanná vált a játék...
szóval azért igenis a gf-nek is van sara.
oké hogy kiegészítők ide vagy oda
de azért én nem használtam kiegeket, még is használhatatlanná vált a játék...
szóval azért igenis a gf-nek is van sara.
Ok, de te azért speciális eset vagy.
Mindenféle kiegészítő nélkül nekem rendesen működik a játék. Ha nem használtok hozzá mindenféle izét jó lesz.
És ez így ráadásul nem is a GF sara, hanem a kiegészítőt készítőké. Az app készítők fórumán kellene a reklamációknak lenni, nem itt.
Igen, a GF tud csinálni magának rakás bugot, nem kell védeni őket, de a minap is a bocsánatkérés a GF részéról azért is volt, mert nem mennek az kiegészítők a játékkal. A GF odafigyel a felhasználóknál még erre is, hogy a sok kényelmi app működjön? Még jó, hogy a csalásra használt scriptek nem működéséért nem kér bocsánatot.... Úgy látom, átestünk a ló túloldalára
Folyamatosan van fejlesztve és javítva a játék, aminek örülnünk kellene, és nm jajveszékelni minden egyes alkalommal.
nos, nem jajveszékeltem, kicsit magamra vettem ezt amit írtál
de írtam régebben itt is a véleményemet. én igyekszem helyén kezelni a játék bugjait és problémáit. nem vagyok vben, nem rinyálok nagyon se itt sem jegyben se máshol... és most is csak azért írtam le a lassításos sztorit és a kémkedést galaxis nézetből, ha és amennyiben valaki még nem tapasztalta ha támadásra adná a fejét akk erre számítson. tisztelettel...:*
és azért na! aki évek óta játszik a gémmel azért csak csak fent van az agr. nyilván aki nem nagyon támad vagy kémked az általam felfedezni vélt problémák nem nagyon csúcsosodnak ki.
Igen, a GF tud csinálni magának rakás bugot, nem kell védeni őket, de a minap is a bocsánatkérés a GF részéról azért is volt, mert nem mennek az kiegészítők a játékkal. A GF odafigyel a felhasználóknál még erre is, hogy a sok kényelmi app működjön? Még jó, hogy a csalásra használt scriptek nem működéséért nem kér bocsánatot.... Úgy látom, átestünk a ló túloldalára
Köszönöm Gurat, van sok igazság a szavaidban úgy hiszem.
Én őszinte leszek , nem használtam AGR-t még sosem. Az elmúlt 1 hétben raktam fel először.
Ezekkel a tapasztalatokkal most le is szedtem ünnepélyesen, megmondom őszintén nem gondoltam, hogy ilyesmit ez okozhat, visszahívott flottát hogy nem viszi át a parancsot és ugyanúgy befut....
De akkor már ezt is tudom. Ezt a hol kimegy a kém meg flotta hol nem elviselném de ez a lassítás ma nagyon felrántott, hogy nem húzható vissza ahogy akarom.
Persze így ez a része nem GF sár elismerem, tényleg nem gondoltam.
Mondjuk még mindig meg kell hagyni, voltak érdekes dolgok, amikor nagy flottát buktam, mert kidobott a fenébe a játék, hangsúlyozom nem itt, nemzetközin. És ott nem volt add-on pl. Csak épp a mobilos optimalizálás nem megy sajna nekik mióta csak játszok. De hátha majd idővel...
Várhatóan a közeljövőben fogunk kapni egy frissítést, ami talán megoldja ezeket a problémákat és nem generál újakat. Az időpont még nem ismert.
Bocs, nem személyeskedve szántam. Anubis amit írtál nem is láttam, kb egyszerre írtunk, csak te előbb elküldted
A lényeg: reméljük egyszer valamikor, egy távoli galaxisban működni fog ez a játék
nem gond
csak olyan kirohanás szerű volt a mondandód vége...és kicsit magamra vettem mintha én generáltam volna
de nem volt szándékomban!