új csodás frissítés

• Sziasztok, mai csodás reggel:

Időtúllépési hiba, a GF oldalak nem jöttek be 5:45-6:00 :D

De csak azok :D

Aki még tapasztalta és esetleg ekkorra várta az FS-t (én szerencsére nem) jobbulást az idegrendszernek :D

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

• én még mindig annyit tudok ajánlani, hogy voálá, valóvilág, csak vak :)

:dead:Szerelmem, ne feletd A jajongást, ahogy a tél kihunyt A tavaszi égbolt alattCsak jajgatott hiába.

Mert fogtuk a magot Hintettük a vetést Dalt vetettünk Mohóságuk ellen.

És A völgyben odalenn Halld, arató suhint, arató suhint. Az arató suhint A völgyben odalenn Halld az arató dalát Hogy véget ért a tél.

Ne feledd, fiam, Fiam, ne feledd A láncokat Amikor az arany vasba vert

Mi jajongtunk is jajongtunk

És kiáltunk és remegtünk A mieinkért Szebb álmunk völgyéért.

• tisztelt hölgyeim/uraim. olvasgatok itten és látom sokak szerint ez a figyelem felhívásos vbe vonulás lenne egy megoldás h csipkedjék magukat a játék fejlesztők. hát...értem én. meg meg is értem amennyiben valaki így döntene, de hülyeség, max csak tényleg addig amíg a vészes dolgok elhárulnak. mindenki elhiheti h a sok ballépés meg hiba, bug egyrészt azért van mert feljleszteni akarják amivel játszunk. hibáznak olykor rohadt nagyokat :D én is haragszom rájuk mert most úgy kiengedtek valamit amit kurvára nem kellett volna. de tudják h ki kell javítaniuk!!! ez a .hu 20-30 játékos bár sztem talán kicsit több, nem nyomna a latba semmit ha vbe vonulna, higyjétek el, csak mindenki termeléstől exptől esne el. írkálni is felesleges az gf-felé, az egész ogém világ tisztában van már vele h ez így nem fasza ;) Bosszantó, meg szar, meg lassú meg bugos, meg stb...

• tisztázva, én első sorban azért vonultam vakációba, mert az én speciális helyzetem miatt, játszhatatlan lett a játék...

annak ellenére hogy elvileg 2025-től az unioban minden weboldalnak akadály mentesnek kell lennie jogszabály szerint, hát itt nem igyekeznek...

:dead:Szerelmem, ne feletd A jajongást, ahogy a tél kihunyt A tavaszi égbolt alattCsak jajgatott hiába.

És A völgyben odalenn Halld, arató suhint, arató suhint. Az arató suhint A völgyben odalenn Halld az arató dalát Hogy véget ért a tél.

• Akit esetleg érdekel és még nem vette észre az AGR frissült :D

:hail:

Nekem sajnos továbbra sem müködik

• A béke hazugság, csak szenvedély van
    • A szenvedélyen keresztül erőt nyerek
    • Az erőn keresztül hatalmat szerzek
    • A hatalmon keresztül győzök
    • A győzelmemen keresztül a láncaim lehullanak
    • Az erő szabaddá tesz engem
  • Most reggelre kelve, megy már a chrome és a firefox változat is.

Kicsit a szűz lelkéről:
    A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

• Nekem sajnos továbbra sem müködik

Csoda. már nálam is jó

• A béke hazugság, csak szenvedély van
    • A szenvedélyen keresztül erőt nyerek
    • Az erőn keresztül hatalmat szerzek
    • A hatalmon keresztül győzök
    • A győzelmemen keresztül a láncaim lehullanak
    • Az erő szabaddá tesz engem
  • Sziasztok!

Ez most már kezd elég frusztráló lenni.

A flottaindítás kb harmada nem megy át. A flotta harcban áll, vagy hajó nem küldhető, vagy hiba lépett fel üzenetek napjában százával... Exp, kém, farm, mindennél.

Most volt egy lassított támadásom. A védő kihúzta mindenét, láttam is, de esélyes volt , hogy bevédik majd, ezért lassítottam, na kb 10-15 mp-vel csapó előtt, visszavontam, majd sorban a farmköröket is, meglepve látom, bement a támadás, jött a jelentés.

A visszavonás is kénye kedve szerint megy át :D

Ez azért már sok...

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

• nálam is van hasonló észrevétel, glaxis nézetben kémkednék, de mindenféle indokkal nem megy ki a kém, frissítgetem az oldalt akkor sem, jobb egérgombos megoldással sem. viszont ha átlépkedek máshová és vissza, párat ki tudok küldeniújra aztán megint behal...másik a lassítás, eredeti időre kém, stb. mire megnézném a kémjelentést h mi történik a támadott holdon addigra beér a flotta ha nem hagyok perceket...olyan lassan tölti be a kémjelentéseket :D igaz, nálam fut az agr és biztos az lassít, persze tudom én. és türelmes is vagyok, de na.

• Mindenféle kiegészítő nélkül nekem rendesen működik a játék. Ha nem használtok hozzá mindenféle izét jó lesz.

És ez így ráadásul nem is a GF sara, hanem a kiegészítőt készítőké. Az app készítők fórumán kellene a reklamációknak lenni, nem itt.

Igen, a GF tud csinálni magának rakás bugot, nem kell védeni őket, de a minap is a bocsánatkérés a GF részéról azért is volt, mert nem mennek az kiegészítők a játékkal. A GF odafigyel a felhasználóknál még erre is, hogy a sok kényelmi app működjön? Még jó, hogy a csalásra használt scriptek nem működéséért nem kér bocsánatot.... Úgy látom, átestünk a ló túloldalára :(

Folyamatosan van fejlesztve és javítva a játék, aminek örülnünk kellene, és nm jajveszékelni minden egyes alkalommal.

• oké hogy kiegészítők ide vagy oda :) de azért én nem használtam kiegeket, még is használhatatlanná vált a játék...

szóval azért igenis a gf-nek is van sara.

• Mindenféle kiegészítő nélkül nekem rendesen működik a játék. Ha nem használtok hozzá mindenféle izét jó lesz.

És ez így ráadásul nem is a GF sara, hanem a kiegészítőt készítőké. Az app készítők fórumán kellene a reklamációknak lenni, nem itt.

Igen, a GF tud csinálni magának rakás bugot, nem kell védeni őket, de a minap is a bocsánatkérés a GF részéról azért is volt, mert nem mennek az kiegészítők a játékkal. A GF odafigyel a felhasználóknál még erre is, hogy a sok kényelmi app működjön? Még jó, hogy a csalásra használt scriptek nem működéséért nem kér bocsánatot.... Úgy látom, átestünk a ló túloldalára :(

Folyamatosan van fejlesztve és javítva a játék, aminek örülnünk kellene, és nm jajveszékelni minden egyes alkalommal.

nos, nem jajveszékeltem, kicsit magamra vettem ezt amit írtál :) de írtam régebben itt is a véleményemet. én igyekszem helyén kezelni a játék bugjait és problémáit. nem vagyok vben, nem rinyálok nagyon se itt sem jegyben se máshol... és most is csak azért írtam le a lassításos sztorit és a kémkedést galaxis nézetből, ha és amennyiben valaki még nem tapasztalta ha támadásra adná a fejét akk erre számítson. tisztelettel...:* ;) és azért na! aki évek óta játszik a gémmel azért csak csak fent van az agr. nyilván aki nem nagyon támad vagy kémked az általam felfedezni vélt problémák nem nagyon csúcsosodnak ki.

Köszönöm Gurat, van sok igazság a szavaidban úgy hiszem.

Én őszinte leszek , nem használtam AGR-t még sosem. Az elmúlt 1 hétben raktam fel először.

Ezekkel a tapasztalatokkal most le is szedtem ünnepélyesen, megmondom őszintén nem gondoltam, hogy ilyesmit ez okozhat, visszahívott flottát hogy nem viszi át a parancsot és ugyanúgy befut....

De akkor már ezt is tudom. Ezt a hol kimegy a kém meg flotta hol nem elviselném de ez a lassítás ma nagyon felrántott, hogy nem húzható vissza ahogy akarom.

Persze így ez a része nem GF sár elismerem, tényleg nem gondoltam.

Mondjuk még mindig meg kell hagyni, voltak érdekes dolgok, amikor nagy flottát buktam, mert kidobott a fenébe a játék, hangsúlyozom nem itt, nemzetközin. És ott nem volt add-on pl. Csak épp a mobilos optimalizálás nem megy sajna nekik mióta csak játszok. De hátha majd idővel...

• Bocs, nem személyeskedve szántam. Anubis amit írtál nem is láttam, kb egyszerre írtunk, csak te előbb elküldted ;)

A lényeg: reméljük egyszer valamikor, egy távoli galaxisban működni fog ez a játék :D

• Bocs, nem személyeskedve szántam. Anubis amit írtál nem is láttam, kb egyszerre írtunk, csak te előbb elküldted ;)

A lényeg: reméljük egyszer valamikor, egy távoli galaxisban működni fog ez a játék :D

nem gond ;) csak olyan kirohanás szerű volt a mondandód vége...és kicsit magamra vettem mintha én generáltam volna :D de nem volt szándékomban!