új csodás frissítés

• Várhatóan a közeljövőben fogunk kapni egy frissítést, ami talán megoldja ezeket a problémákat és nem generál újakat. Az időpont még nem ismert.

amúgy sztem nem véletlen h csend van ezen a fronton, még az agr is csak egy alapvető gyorsjavítást kapott, gőzerővel dolgoznak a háttérben, remélem :)

• Mindenféle kiegészítő nélkül nekem rendesen működik a játék. Ha nem használtok hozzá mindenféle izét jó lesz.

És ez így ráadásul nem is a GF sara, hanem a kiegészítőt készítőké. Az app készítők fórumán kellene a reklamációknak lenni, nem itt.

Igen, a GF tud csinálni magának rakás bugot, nem kell védeni őket, de a minap is a bocsánatkérés a GF részéról azért is volt, mert nem mennek az kiegészítők a játékkal. A GF odafigyel a felhasználóknál még erre is, hogy a sok kényelmi app működjön? Még jó, hogy a csalásra használt scriptek nem működéséért nem kér bocsánatot.... Úgy látom, átestünk a ló túloldalára :(

Folyamatosan van fejlesztve és javítva a játék, aminek örülnünk kellene, és nm jajveszékelni minden egyes alkalommal.

A világért se szeretnék szőrszál hasogató lenni de telefonon semmi extra alkalmazás nincs rajta ott mégis ugyanúgy ha nem jobban akadozik mint ha AGR-t használnék

• A béke hazugság, csak szenvedély van
    • A szenvedélyen keresztül erőt nyerek
    • Az erőn keresztül hatalmat szerzek
    • A hatalmon keresztül győzök
    • A győzelmemen keresztül a láncaim lehullanak
    • Az erő szabaddá tesz engem
  • A mobilappot használod? Vagy simán böngészőből?

csak a böngészö .

• A béke hazugság, csak szenvedély van
    • A szenvedélyen keresztül erőt nyerek
    • Az erőn keresztül hatalmat szerzek
    • A hatalmon keresztül győzök
    • A győzelmemen keresztül a láncaim lehullanak
    • Az erő szabaddá tesz engem
  • én csak mobilon játszom évek óta és sima pc böngésző nézetben! és lehet a lassúság oka pl h egy régi p20ról tolom aminek a képességei már nem érnek fel ehhez a játékhoz, de még a lf bevezetése után is egy darabig tök jól futott aztán elkezdett lassú lenni...volt h 3-4mp is volt a késés a szerveridőhöz képest. ez már sokat javult! de a kémjelentés betöltés és a flotta fül alatt marha lassú az összes többi fülhöz képest. talán majd egyszer beújítok valami telót is...ha engedik a körülmények :)

• Én csak ha munka közben belépkedek vagyok mobilról.

Itthon csakis gépről. A mobilos nagyon gáz sajnos akár van AGR akár nincs ebben Valkoriont meg tudom erősíteni.

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

• a legutóbbi frissítés óta valamelyest gyorsult a kémjelentések betöltése! dícséretes! :) am jó lenne pc-ről játszani...de nálam nem megoldható :D telefon kéznél van bárhol bármikor. és már bármit is meg tudok rajta oldani ami a játékmenettel kapcsolatos, így maradok a telónál. lehet pc-n már nem is tudnék játszani :D :D

• Igeeen, hogy pozitív feedbacket is adjunk már, sokkal jobb a kémhelyzet most pár napja! maradjon is így :)

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

• Hogy írjak én is negatívot:

Ha lekémked valaki, és aztán megosztja veled a rólad szóló jelentést, akkor ha meg akarod nyitni, nem azt a jelentést látod amit ő, hanem azt, amit te kaptál a kémkedésről, azaz, hogy ő kémkedett.

Kicsi és sokaknak fel sem tűnő hiba, valahogy én pont beleakadtam :)

• Hogy írjak én is negatívot:

Ha lekémked valaki, és aztán megosztja veled a rólad szóló jelentést, akkor ha meg akarod nyitni, nem azt a jelentést látod amit ő, hanem azt, amit te kaptál a kémkedésről, azaz, hogy ő kémkedett.

Kicsi és sokaknak fel sem tűnő hiba, valahogy én pont beleakadtam :)

eddig játékon belül nem tudtam megnézni a magamról nekem megosztott jelentést. hiába kértem szövitagot kémkedjen le és ossza meg nekem. ezt eddig más platformon képformájában tudtuk egymásközt mutogatni. most nekem ebben csak az az új h egyátalán látok rólam osztott bármilyen jelentést.