új csodás frissítés

• ennek a játéknak már sajnos köze sincs a hoz amit 20on éve elkezdtünk és megszerettünk. ami fa.ágot csak ki lehet azt találni azt mind leeröltették a torkunkon.elvették az eredeti külalakot . a régi forumot . és az összes játékélményt .ez már nem játék csak a kassza csilingelése .uninként van max 2 ember aki tolja bele a lovét . és rajta kivül max pár haverja aki még online hetente 1 szer hogy ránézzen a levelekre.

teljesen kihalt minden és ezen az se segit hogy havonta inditanak uj unit hogy akkor oda is legyen mit befizetni .csatázni nem lehet bányászni nem éri meg . az expeket meg ugy állitgatják ahogy épp akarják . ha kissebbet támadsz bannolnak push-ért, ha nagyobbnak mész neki azonnal villan a mastercard és esélytelen vagy. szoval részemröl is kb marad a temetöben az összes meglévö accom(kb 10 ami nem magyar végzödésü volt .)és elmegyek végre nyugdijjba .

• Sajnos már ott tartunk hogy kényük kedvük szerint változtatnak olyan dolgokon amiket nem kértünk. hibákat nem havitják . El fogunk jutni odáig hogy senki nem fog beleinvesztálni a játékba és/vagy hosszú vakációba fognak jó páran vonulni , Én is ezt tervezem Átláthatatlan és élvezhetetlen lett igy a játék

Durva de talán hatásos módja lenne az amit innen Lorovus kimutathatóan tudna jelezni a felsővezetöség felé hogy ezek a változtatások tartós nagy kiesést illetve folyamatos inaktivitást eredményezett

Ha valakinek még fontos a játék akkor fügessze fel az SA vásárlást illetve vonuljon Vakácioba.

Ha erre többen vevöek és sokan kivitelezni tudnánk akkor részemröl a helyzet megoldásáig teljeskörü MNT-t ajánlok mindazokkal akikkel eddig hadakoztam!

• A béke hazugság, csak szenvedély van
    • A szenvedélyen keresztül erőt nyerek
    • Az erőn keresztül hatalmat szerzek
    • A hatalmon keresztül győzök
    • A győzelmemen keresztül a láncaim lehullanak
    • Az erő szabaddá tesz engem
  • Nekem teljesen rossz igyis es ugyis.

Mind a két verzió foss volt. Tele bugokkal,minden.

Még anno régen volt a jó es élvezhető a játék, mikor mindent is csata árán, logikus döntések meghozasa után lehetett fejlődni.

Most pár kattintás es kész 😆(enis ezt választottam, mert ugye haladni kell az árral)

• Ez a programozó csapat egy rakat szar... Mobil verzióba el van csúszva az üzenet... és még sorolhatnám... uncsi.. nincs aki ezt tesztelje mielőtt kimenne élesbe???
    De bezzeg azt amit kellene javítani pl a crawler termelés azt nem javítják... itt bizony azt érzem, hogy meglopnak...

• én el is lötyögtem vakációba, se aktivitást nem lehet se szonda küldést normálisan csinálni mármint az én részemről szóval, mindenkinek jó játékot aki marad :)

:dead:Szerelmem, ne feletd A jajongást, ahogy a tél kihunyt A tavaszi égbolt alattCsak jajgatott hiába.

Mert fogtuk a magot Hintettük a vetést Dalt vetettünk Mohóságuk ellen.

És A völgyben odalenn Halld, arató suhint, arató suhint. Az arató suhint A völgyben odalenn Halld az arató dalát Hogy véget ért a tél.

Ne feledd, fiam, Fiam, ne feledd A láncokat Amikor az arany vasba vert

Mi jajongtunk is jajongtunk

És kiáltunk és remegtünk A mieinkért Szebb álmunk völgyéért.

• Ez a programozó csapat egy rakat szar... Mobil verzióba el van csúszva az üzenet... és még sorolhatnám... uncsi.. nincs aki ezt tesztelje mielőtt kimenne élesbe???
    De bezzeg azt amit kellene javítani pl a crawler termelés azt nem javítják... itt bizony azt érzem, hogy meglopnak...

Pulling szabály be vezetése után, csökkent a bevétel, így létszám csökkentést vezettek be (tesztek élesbe mennek) 😆😆😆

• Tisztelt Urak és Hölgyek!

1000 éve, hogy csak itt lézengek és anno adtam a flottam Shellinek is többször na de hát mindig a vétkes aki bukik ez tiszta sor.... ámde eme kicsi nosztalgia után és tekintettel , hogy nem holmi kocsmai körben megy a sör-virsli verseny így annyi csak a hozzáfűzni valóm, hogy sajnos ( a legnagyobb tisztelet minden egyes játékosnak , azoknak is akiket nem szívlelek! ) itt nem a Gf a hibás hanem mi ! A következőket vetettük: 1. Unatkoztunk, 2. Megkérdeztünk valakit , hogy tud-e valami unalom űzőt , 3. Tudott, 4. Megnéztük, 5. Regisztráltak, 6. Megtetszett, 7. Itt ragadtunk, 8. Hosszú évek teltek el és van aki , mint én is többször is visszatért a játékhoz.....

A lényeg , hogy bármennyire is mindenki mondja a saját igazságát itt mi vagyunk a hibásak, mert játszunk és játszunk és sa-t használunk.... tiszta kapitalizmus ... valaki elad és mi megvesszük! Annyi a lényeg még, hogy a pénztártól való távozás után a reklamációnak nincs helye ! 🍻

( Egy lelkes Sa függő 😋😅😁)

• De bezzeg azt amit kellene javítani pl a crawler termelés azt nem javítják... itt bizony azt érzem, hogy meglopnak...

Igen, ezzel nagyon egyetértek. Ez a legnagyobb hiba jelenleg a játékban, hiszen régi nagy acc-vel rendelkező játékosok alól húznak ki naponta 100 millás tételeket.

Az ilyenek javítására kellene szerintem is koncentrálni, nem pedig felesleges csillivilizést elkezdeni, ami még generálja tovább a hibákat.

• Még egy hiba.

Galaxis nézetben ha ra megyek a nevekre, kiadja az ismert koordikat, viszont nem enged onnan tovább lepkedni a koordikba...

Na igy lehet tamadni... 😆

• Jó igazatok van, jelezni kell, úgy lesz változás, nem is erre értettem.

Azt szűrtem le Loro írásából, máshol is vannak felbolydulások, csak erre utaltam, a türelem tényleg nem a megfelelő szó volt :D engem is marhára zavar, de Verdammtnak meg abban van igaza, hogy mióta csak játszunk bugos és szar sajnos.

Frissítés ide vagy oda azt valahogy nem sikerül megoldani, hogy stabil net mellett telefonon MINDIG kidobál, vagy épp nem tudok flottát visszavonni, idejében vagy ACs-t betenni vagy hasonló cseppet sem lényegtelen dolgokat :D Amikor ilyen miatt buktam 300+ milla flottapontot pl mivel nem volt esélyem screenelni mert melóból voltam és csak teló volt nálam, gépen ott nem fut el, hát annyi volt a support válasza (nem magyar uniban jelzem) hogy hát mondani bármit lehet meg írni is és ha így is volt shit happens így jártam :D

Aki itt magyaron ismer tudja nem kamuznék be ilyet... Szal igen régen gáz minőség itt sajnos elismerem... nem is a panaszokért intettelek titeket :) Nekem is tele van aminek csak lehet :D

++1 szavazat Valkó javaslatára, no SA vagy irány a Vak... majd abból ha tömegével nem jön a zsé, érteni fognak! Másból nem!

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

• támogatni tudom, csak a vak! :) előre én már hűsölök a klíma alatt

:dead:Szerelmem, ne feletd A jajongást, ahogy a tél kihunyt A tavaszi égbolt alattCsak jajgatott hiába.

Mert fogtuk a magot Hintettük a vetést Dalt vetettünk Mohóságuk ellen.

És A völgyben odalenn Halld, arató suhint, arató suhint. Az arató suhint A völgyben odalenn Halld az arató dalát Hogy véget ért a tél.

Ne feledd, fiam, Fiam, ne feledd A láncokat Amikor az arany vasba vert

Mi jajongtunk is jajongtunk

És kiáltunk és remegtünk A mieinkért Szebb álmunk völgyéért.

• Szerintem már láttátok nekem is kicsit betett a frissítés... és egy ilyen elbaszott dolog miatt bukni ekkorát nem egészséges. Támogatom én is valko ötletét..

"A háborúra való felkészülés az egyik leghatékonyabb eszköz a béke megőrzésére."

"A fegyelem egy hadsereg lelke. Félelmetessé teszi a kis létszámot; sikert hoz a gyengéknek és tiszteletet mindenkinek."

• Ha felhatalmazást kapok arra hogy a Zibal uni játékosai nevében irjak egy jegyet amiben egy korrekt levél formájában leirjam az aggályokat az új frissités miatt akkor még ma ezt megküldöm az illetékesek felé . Ugyanis Lorovus-nak is könnyebb lehet a kommunikáció ha van konkrét jegy irásos bizonyiték arra hogy ezen sürgössen változtassanak

A többi szerver nevében ha valaki érez affinitást akkor szerverenként egy ember irjon jegyet

• A béke hazugság, csak szenvedély van
    • A szenvedélyen keresztül erőt nyerek
    • Az erőn keresztül hatalmat szerzek
    • A hatalmon keresztül győzök
    • A győzelmemen keresztül a láncaim lehullanak
    • Az erő szabaddá tesz engem
  • Részemről oké, irj, proba szerencse.

Játék élmény már nulla... Megsem kérdezik a népet akarnak e ilyen dizajmba játszani... Ami mellékesen 1000bugot szabadított az eddig is teli bugos játékra.

Talán az adminok is segithetnének ebbe, valami úton módon,hogy biztosan az illetékes meg kapja..

Nem kérünk új dizájnt, sem új dolgokat míg a meglevő bugok ki nincsenek javitva teljesen.

Nem hiszem el nem képesek erre, ha meg igy van, vegyenek fel okosabb fejlesztoket vagy zárja be kapuit a GF...

"ami nem megy nem kell erőltetni"

• Támogatom, nem hülyeség

"A háborúra való felkészülés az egyik leghatékonyabb eszköz a béke megőrzésére."

"A fegyelem egy hadsereg lelke. Félelmetessé teszi a kis létszámot; sikert hoz a gyengéknek és tiszteletet mindenkinek."

• jönnek a kémkedések sorban . se ki nem emeli hogy kémkedtek te fasz jönni fog a támadás is . se semmi loszar. elveszik a tök egyforma saját kémkedés jelentések között hogy te barom valaki pályázik rád. ha nem lett volna hozzá külön csatajelntés is fel se tünt volna..... hogy rohadna meg a pálpusztai csomagolása is nemccccsak a bele .

• jönnek a kémkedések sorban . se ki nem emeli hogy kémkedtek te fasz jönni fog a támadás is . se semmi loszar. elveszik a tök egyforma saját kémkedés jelentések között hogy te barom valaki pályázik rád. ha nem lett volna hozzá külön csatajelntés is fel se tünt volna..... hogy rohadna meg a pálpusztai csomagolása is nemccccsak a bele .

Frissítés - az "élő" szervereken

Ha felhatalmazást kapok arra hogy a Zibal uni játékosai nevében irjak egy jegyet amiben egy korrekt levél formájában leirjam az aggályokat az új frissités miatt akkor még ma ezt megküldöm az illetékesek felé . Ugyanis Lorovus-nak is könnyebb lehet a kommunikáció ha van konkrét jegy irásos bizonyiték arra hogy ezen sürgössen változtassanak

A többi szerver nevében ha valaki érez affinitást akkor szerverenként egy ember irjon jegyet

mint az olvastad is, nemzetközi szintű a felháborodás és nem a magyar unikban játszó 20-30 ember véleménye dönt.. látjuk mi is a másik oldalt is, h mi történt, h mit szenvedtek.. ha nektek elégtétel, h jegyet nyittok, amire nem lesz senkinek se megnyugtató válasza, akkor persze, nyissatok.. :) a fejlesztők dolgoznak a javításokon.. de így ennyi..

• Frissítés - az "élő" szervereken

mint az olvastad is, nemzetközi szintű a felháborodás és nem a magyar unikban játszó 20-30 ember véleménye dönt.. látjuk mi is a másik oldalt is, h mi történt, h mit szenvedtek.. ha nektek elégtétel, h jegyet nyittok, amire nem lesz senkinek se megnyugtató válasza, akkor persze, nyissatok.. :) a fejlesztők dolgoznak a javításokon.. de így ennyi..

Akkor a magyarok szava semmit nem jelent?? Ezzel ezt akarod le írni???

Akkor ezt lehet köszönni a teamnak is... 🙂 Mert ugyebár azzal kell foglalkozni 28-án hogy 6an milyen nyersanyag kereskedelem volt. Majd tiltassal fenyegetni mindenkit,ha valami után nem néznek a tisztelt team... De napokat kell várni egy jegyre miközben ide tudnak postolni a tisztelt team tagok. 🙂🙂 Nyugodtan lehet tiltani, hisz ez megy csak allandoan.. Hogy aki ki meri nyitni a száját azt kussoltatni kell.

• Annyit még hozzá tennék... 20-30emberre minek 2hetente új szerver? 🤣🤣🤣🤣🤣

• Akkor a magyarok szava semmit nem jelent?? Ezzel ezt akarod le írni???

Akkor ezt lehet köszönni a teamnak is... 🙂 Mert ugyebár azzal kell foglalkozni 28-án hogy 6an milyen nyersanyag kereskedelem volt. Majd tiltassal fenyegetni mindenkit,ha valami után nem néznek a tisztelt team... De napokat kell várni egy jegyre miközben ide tudnak postolni a tisztelt team tagok. 🙂🙂 Nyugodtan lehet tiltani, hisz ez megy csak allandoan.. Hogy aki ki meri nyitni a száját azt kussoltatni kell.

Nem, csak nem vagytok olyan jelentős számmal, mint pl a németek.

Egyszer azért vagyunk gonoszak, mert nem írunk, hanem csak tiltunk.. aztán meg azért, mert írunk és nem egyből tiltunk.. legyetek már következetesek..

Annyit még hozzá tennék... 20-30emberre minek 2hetente új szerver? 🤣🤣🤣🤣🤣

Egyik országnak sincs ehhez köze, a team nem egyenlő a GF-fel.. de ezt már ősidők óta tudjátok..