új csodás frissítés

• Sziasztok!

"Csak" a kieg'ek miatt nem tudtok csinálni semmit.

Kapcsoljátok ki az antigémet és működni fog a hajó küldés... exp stb.

De... exp pl csak így:

előre beállított hajókhoz írd be mik legyenek a csapatba és ősrégi hagyományos módon mindent beirkálva tudod indítani a csapatokat.

Hosszadalmas, de megy.

Vagy parancsnokkal

galaxisnézet... előre beállított flotta kiválasztása, egy gombnyomás és megy az exp (figyeljetek arra, hogy legyen bent hozzá elég hajó!!!)

Addig is... olvasgassátok a nemzetközi felzúdulást :D

A 11.15.0 verzió emblematikus példája a Modern OGame folyamatos kísérleteinek a játékosélmény rontására - Visszajelzés és javaslatok - OGame Fórum (gameforge.com)

Kicsit a szűz lelkéről:
    A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

Edited once, last by Gullcsi ().

• Ja de ha már ennyire Scriptellenesek akkor igazán felvehetnék a ritmust és a többi funkciót is megcsinálhatnák Parancsnokok ellenében. Mondjuk az építésekhez hiányzó nyersit és annak "lementését" hogy máshonnan egy kattintással oda tudd küldeni a Mérnök képességeihez hozzáadni. Akkor a napi statisztikákat (expi mennyit hozott) mondjuk egy másik Tiszt működéséhez kötni és még sorolhatnám...

Azt már meg sem említem hogy az egyéb rossz leírásokat vagy játékmenetet amit már akár több mint egy éve jelezve lett hőnszeretett GF-ünk felé azokat javítanák mielőtt újabb haszontalan de egyéb kényelmi funkciókat biztosító kiegészítőket működésképtelenné tennék.

Hibáztam már én is. De TE is fogsz!!!!!

• Persze...értem a problémát. engem is rohadtul bosszant az h az agr alatt most nem működik egyetlen hajó világűrbe küldése sem...és a kémjelentések is rakoncátlankodnak. agr off és jó! csak hát nem vqgyok hozzászokva az agr nélküli játékhoz :D főleg telefonon nagyon jó! manuális beírkálás na igen :D telo....

Na de! agr-t játékon kívüli fejlesztő csapat készíti, gf nem érdekelt benne nyilván h egyszerre lehessen frissíteni a kettőt, így az agr csak órákra/napokra/hetekre rá tud frissülni és átalakulni az új környezethez. ez a késés eddig is megvolt és ezután is meglesz! türelem, működni fog ;)

• Hellosztok . Amit én tapasztalok. Csak telefonról megy a hajóküldés viszont expet felesleges mert minden 0 ás és már a harmadik kör ment le

arról nem is beszélve hogy régebbi csatajelentéseket dobál fel

• A béke hazugság, csak szenvedély van
    • A szenvedélyen keresztül erőt nyerek
    • Az erőn keresztül hatalmat szerzek
    • A hatalmon keresztül győzök
    • A győzelmemen keresztül a láncaim lehullanak
    • Az erő szabaddá tesz engem
  • Na de! agr-t játékon kívüli fejlesztő csapat készíti, gf nem érdekelt benne nyilván h egyszerre lehessen frissíteni a kettőt, így az agr csak órákra/napokra/hetekre rá tud frissülni és átalakulni az új környezethez. ez a késés eddig is megvolt és ezután is meglesz! türelem, működni fog ;)

Ha jól értelmeztem angolon azt írták ez olyan szintű változás hogy nem fogják az Antigam-et frissíteni... Remélem meggondolják magukat. :hail:

• Ha jól értelmeztem angolon azt írták ez olyan szintű változás hogy nem fogják az Antigam-et frissíteni... Remélem meggondolják magukat. :hail:

én is remélem h hozzáalakítják az agr-t...ha nem az eléggé kellemetlen lesz sokunknak :)

• Hellosztok . Amit én tapasztalok. Csak telefonról megy a hajóküldés viszont expet felesleges mert minden 0 ás és már a harmadik kör ment le

ogame tracker csinál nullás expet sztem, amennyiben fut nálad, is. de csak a főképen nullás, ha rámész akk mutatja a tényleges hozományt.

• t

ogame tracker csinál nullás expet sztem, amennyiben fut nálad, is. de csak a főképen nullás, ha rámész akk mutatja a tényleges hozományt.

ténylegesen nullás és ez a bövitmény nem fut nálam

Valamilyen bővítménynek pedig akkor futnia kell. Mindent kapcsolj ki és úgy nézd meg. Nekem mennek is az expik és hoznak is. Többet meg nem írok erről mert gáz lenne ha egy kiegészítő miatt bannoltatnám magam :lol:

• Valamilyen bővítménynek pedig akkor futnia kell. Mindent kapcsolj ki és úgy nézd meg. Nekem mennek is az expik és hoznak is. Többet meg nem írok erről mert gáz lenne ha egy kiegészítő miatt bannoltatnám magam :lol:

csak hogy értsétek konkrétan az expedicio üzenetébe jött hogy semmit se hoz

se csata se késés se semmi ez ebben a fura

• csak hogy értsétek konkrétan az expedicio üzenetébe jött hogy semmit se hoz

se csata se késés se semmi ez ebben a fura

Képernyőkép az üziről aztán Support. Ha hiba menjen felfele hogy javíthassák.

• Minden ordibálás, dühöngés és csúnya szavak hiányában... kérnénk szépen visszarakni a .HU-n mi is a régebbi verziót... ezzel meg játszanak azok, akik... (és ide lehet csúnyákat gondolni.)

Kicsit a szűz lelkéről:
    A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

• Lesz itt (és a Lorovus által továbbított üzenet alapján) van itt sírás, panasz nemzetközi vizeken is , legyünk türelmesek, fognak vele kezdeni valamit, valóban marha zavaró az egész ahogy van jelenleg.

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

• Igen de ha nincs sírás és panasz nincs ok a változtatásra.

Ha nem adnak hangot a játékosok a véleményükről akkor ha Lorovust megkérdezik hogy fogadta a közösség nálatok a frissítést akkor Fórum alapján mit lát?

Volt vagy 10 játékos aki jelezte nemtetszését.

Ebből GF mit szűr le?

10-nek nem tetszett akkor (vagyunk vagy 100-an .hu-n) 90 elégedett.

Nem a türelmetlenségről van szó. Hanem arról hogy az olyan nagyobb volumenű változtatásokat mint ez is alaposabban járja körül mielőtt ráereszti a népre.

Mái napig nem értem mi értelme a tesztszervernek...

A közösség meg igen is jelezze a megfelelő módon azt ha valamivel nem ért egyet a játék "fejlesztésében" hisz belőlünk élnek, ha mi nem nyitjuk ki a pénztárcánkat akkor bevétel sem lesz...

Szóval ha azt szeretnénk hogy a véleményünk látható legyen odafent is akkor ahoz véleményt is kell nyilvánítani!!

:grumble:

• A legújabb frissítést követően, végiggondoltam játékosmúltam "élményeit". Az első "megrázkódtatás" ami bosszúságot okozott, az a felületcsere volt, amikor a kettesről - hármasra átálltak. Akkor, annak következtében mindkét játékomat veszni hagytam, de a játék szeretete visszahozott. Majd jöttek a folyamatos exodusok, amik a mai napig is tartanak... Minden ilyen alkalom bosszúság és rossz érzések forrása, ami nemhogy növelné, inkább rombolja a játékélményt, főleg, ha mint legutóbb (a román szervereken) csak egy kijelölt cél Uni van és a kérésre, hogy adjanak más választási lehetőséget a válasz az, hogy mivel ott is van játékom, töröljem az egyiket. Most pedig ez az újítás... Nem tudom eldönteni, hogy mi a célja a játékfejlesztőnek... Ha az, hogy kellemetlenségek, elégedetlenségek sorát indítsa el, hát... sikerül minden alkalommal. Ha a játékélmény javítása a cél, akkor a tesztszerveren játszók tapasztalatait-észrevételeit kellene összegezni és annak fényében dönteni egy-egy változás bevezetéséről. Érdeklődve várom, hogy miként lesz megoldva a jelenlegi frissítés által okozott sokk. Szeretem ezt a játékot, de nem minden áron ragaszkodom hozzá. Amikor már több a bosszúság mint az élmény, az ember elgondolkodik azon, hogy keres más-több élményt nyújtó játékot.

Szurkolok a fejlesztőknek, hogy mielőbb sikerüljön úrrá lenni a jelenlegi problémák felett, mert mint mondtam, szeretem ezt a játékot épp úgy, mint sokan mások, akik évek óta itt vannak.

• jó napot, hát ez a frissítés ami nem frissítés egy kalap szar.

nemértem hogy ha játékosok bevonzását akarja elérni egy cég vagy mi akkor miért ezt csinálja, nyugottan el lehet mondani loronak is bárkinek akik összeköttetésbe vannak a nagy céggel, hogy itt senki nincs meg elégedve ezzel az eljárással.

tényleg nemértem hogy miért kell ezeket a drasztikus dolgokat csinálni mikor, annyi jó sztoryt lehetne inkább mint ezt ez megint kb engem is arra sarkal, hogy oké, akkor inkább hadjuk ennek már semmi értelme így nincs.

:dead:Szerelmem, ne feletd A jajongást, ahogy a tél kihunyt A tavaszi égbolt alattCsak jajgatott hiába.

Mert fogtuk a magot Hintettük a vetést Dalt vetettünk Mohóságuk ellen.

És A völgyben odalenn Halld, arató suhint, arató suhint. Az arató suhint A völgyben odalenn Halld az arató dalát Hogy véget ért a tél.

Ne feledd, fiam, Fiam, ne feledd A láncokat Amikor az arany vasba vert

Mi jajongtunk is jajongtunk

És kiáltunk és remegtünk A mieinkért Szebb álmunk völgyéért.