OGame KOCSMA
-
-
ezért javasoltam a flotta pontok különbségeket... nem legyen nagy a flottapont különbözet vagyis az érintett 2 játékos között a támadható opció legyen szorosabb.. pl ne tudjam támadni pl Apollon t .
vagy Ő se engem
én védeném a kezdőket, támogatnám nyersivel is.. de fogadják be a tanácsokat, tarsták be, kérdezzenek. és jó játékossá fejlődhetnek. SA-ide vagy oda. Tapasztalt támogassa tudással a kezdőt, ez a fő. a kezdő löket nyersi már extra segítség.. mivel a kis tápolt kezdőnk, nálánál gyengébb kezdőt fog támadni 
jó éjt kakaót

-
engem nem kell nyugtatni ám 😃 Nyugodt vagyok. de milyen kicsire gondolsz? Azért mert valakinek kicsi leda-n az accja még nem biztos h kezdő! sőt! és azért mert csak 8kk flottája van főleg expből szerzett hajók az feljogosítja h ne fs-eljen? és h hihesse azt h egy 50kk v 1000kk flottával rendelkező nem fog rámenni? nem ismered a játékos múltam, megéltem én már sok mindent mindezek fényében mondom amit
és! a házatok tájáról is van akinek ezeket szegezhetnéd 😃 na tényleg megyek, nyugodt vagyok, szeri van 😘 -
Úgy igazán már nem tudom miröl van szó Apollon - Anubis ;D
Tény hogy midenkinek meg kell tanulni FS-elni, legyen az kicsi vagy nagy.
Valaki elmegy érte...
Egy whiskyt.
-
Nézzünk nyers számokat. Ott volt Yildun ahová elsők között vezették be a LF-ot és 10x eco volt.
Szinte full free to play-be játszott Gullcsi és ciriaco is. Nulla támogatással, kellő aktivitással és ügyes a játékból kinyerhető prémium cuccokkal 1 év alatt egy milliárdos accot össze lehet rakni. Ha jól rémlik így volt.
Persze lehet tolni a nyersit a kezdőknek de akkor sem ez fogja őket segíteni... A jó stratégia és a tanulás. A játék iránti érdeklődés és utánaolvasási kedv. Ez nagyon fontos. Nagyon sok emberben ez nincs meg. Vagy csak nem fogja meg a játék... Hiába tápoljuk szénné ha utána rosszul költi el és kárba vész. A játék (szervernyitás) első pár hetébe pedig egyáltalán nem engedném a pullingot... Józsi felhúz 2 nap alatt egy accot amin 100 milla lesz a fémpakk aztán elküldi a havernak/haveroknak a heti 500kk fémértéket és már van egy agyig tápolt 2-3-as brigád akik érinthetetlenek lesznek.... Persze nem ez a fontos, az a lényeg Lédán meg lett állítva a "bűnözés"...
-
Szép jó estét.. lemaradtam ismét itt
Ott a sarokban az a smasszer nem engedett be eddig 
Kérnék neki is egy italt és nekem is a legjobb csapoltat

Egs mindenkinek
-
Anubisz még ennyit hozzá teszek,és ezzel zártam ezt a témát részemről a kocsmában.
Mikor top 200 felett nézelődsz..az vicc. Az hogy ezt még azzal indokolod hogy tanitás..az még nagyobb vicc.
Hogy ezt rajtad hasonlítsam le kong accountja kicsi volna,mivel egy 800 milliárdos account kéne téged bezuzzon! De az már mennyire nem volna fér ugye..
Tudtommal nálunk senki se alacsonyodott le ennyire.
-
Anubisz még ennyit hozzá teszek,és ezzel zártam ezt a témát részemről a kocsmában.
Mikor top 200 felett nézelődsz..az vicc. Az hogy ezt még azzal indokolod hogy tanitás..az még nagyobb vicc.
Hogy ezt rajtad hasonlítsam le kong accountja kicsi volna,mivel egy 800 milliárdos account kéne téged bezuzzon! De az már mennyire nem volna fér ugye..
Tényleg azt hiszed azért támadok valakit h tanítsam? 😃 a profittal indoklom és/vagy nincs fs. az más kérdés ha valaki nem puffog magában és rám ír és érdekli elmondom hol volt a hiba...a kezdő tanítást amiről indult azt rohadtul nem erre értettem amit te most felrósz nekem
adok tanácsot úgy is elég sokmindenkinek h nem támadom, csak rám ír és kérdez. De! gondolj róla amit akarsz
és mindenki más is gondoljon
minden esetre akit hiba miatt kapnak el az talán tanul belőle, mármint emberi nem bug...Nehogy már én legyek a szar alak ebben az egészben 😃 én úgy gondolom fair módon játszom, ami viszont nem mindenkire igaz az ellen oldalról.
-
Szerintem nagyon félreérted és a profitért ha nem anubis akkor bárki elrepül. mrd-os csatákat akarsz felhozni hogy miért támad?
Ne haragudj de amit anu is említett ellenoldalról 10x annyi a nonprofit "rombolás" kitérhetünk arra is
Bár nem megyek bele nincs értelme 
Szerintem kicsit el is beszéltek egymás mellett nem feltétlen érted Apollon hogy anu mit szeretne mondani.
Szerény véleményem szerint jó gondolataid vannak, de majdnemhogy kivitelezhetetlen.
Lehetne esetleg külső összegyűjtött "tudástár"ogamera kihegyezve.. talán annak lenne haszna.. mivel egy új nem fog itt fúrumon mojolni mit hol talál szerintem... de javítsatok ki ha tévedek

Egy kört fizetek mindenkinek

egs srácok

-
Display More
Szerintem nagyon félreérted és a profitért ha nem anubis akkor bárki elrepül. mrd-os csatákat akarsz felhozni hogy miért támad?
Ne haragudj de amit anu is említett ellenoldalról 10x annyi a nonprofit "rombolás" kitérhetünk arra is
Szerintem kicsit el is beszéltek egymás mellett nem feltétlen érted Apollon hogy anu mit szeretne mondani.
Szerény véleményem szerint jó gondolataid vannak, de majdnemhogy kivitelezhetetlen.
Lehetne esetleg külső összegyűjtött "tudástár"ogamera kihegyezve.. talán annak lenne haszna.. mivel egy új nem fog itt fúrumon mojolni mit hol talál szerintem... de javítsatok ki ha tévedek

egs srácok

Én elszoktam küldeni linkbe amit Gullcsi irkállt össze nekik..
Meg ha meglátok valakit hogy új a galaxisban és éppen aktív gyorsan küldök valami kevés kezdő nyersit..csak ugye 500kk a max, legalább ha személyenként volna.
Egy szánát kérek,tegnap esti tonhalas szenvicstől megbetegedtem..
Gurat Mondtam savanyú fúra íze volt...
-
Én elszoktam küldeni linkbe amit Gullcsi irkállt össze nekik..
Meg ha meglátok valakit hogy új a galaxisban és éppen aktív gyorsan küldök valami kevés kezdő nyersit..csak ugye 500kk a max, legalább ha személyenként volna.
Egy szánát kérek,tegnap esti tonhalas szenvicstől megbetegedtem..
Gurat Mondtam savanyú fúra íze volt...
Jó volt az, csak nem ittál rá elég pálinkát

-
Display More

egs srácok

Ez mondjuk igaz... van persze, aki a kicsiket gyalulja, de hogy ki kicsi, az is viszonyítás kérdése.
Anubis pár hete vitte az eventes nyersim és a szállítóim, egy hülye hiba miatt (nem forgattam a telepítést). Ragnar volt olyan karácsonyi vagy karácsony körüli nap, hogy fél óránként támadt, hátha hibázok mert percesedtem

Minden oldalról jöhet a szilvásbukta

Szal ahol hiba van, ahol rés van, ahol profit van menni fog valaki előbb-utóbb. Azt, hogy kitartó legyen az ember megtanítani nehéz..
Aki az életben nem az, az itt sem lesz
Én már voltam nullázva hajaj számát sem tudom mennyi alkalommal, tanultam ennyi flotta nekem nem kell, LF-ezek, expet nyomom mert a játékot meg szeretem és nem mondok le róla.De engem az élet is gyalult olyan pofonokat kaptam, hogy ahhoz a játék kismiska

Kitomboltam magamból a csalódást mentem tovább ennyi...
Egy nagy korsó Edelweiß-t mindenkinek, aki szereti

-
Mennyiért vetted meg Sheldontól az accot Soldier??? Mert nyilván nem ingyen volt 😀 húgy meleg sört kérek mindenkinek attól jól lehet köpködni hawkthuuuuu😝
Arató a te accoddal ki játszik? Mert nyilván nem te! Tele hápogod a fórumot aztán ez jó figyelemelterelés😀 vagy új software-t írtak neked?? Szólalj meg nagyon elvitt3 a cicamica a nyelved vakkomondor! Jó lenne ha trockij alaposabban a körmötök alá nézzen 😀 nagyon huncut játékot játszotok🤑🤑🤑 mindannyian annyira kiwik vagyunk 🤩😍pusszantás smaccantás puszi csókxi🍆🥒
#Húgy meleg sör jeligére várjuk az őszinte választ lányok 😍
*provokáció, sértegetés
warn!
üdv, T.
-
Mennyiért vetted meg Sheldontól az accot Soldier??? Mert nyilván nem ingyen volt 😀 húgy meleg sört kérek mindenkinek attól jól lehet köpködni hawkthuuuuu😝
Arató a te accoddal ki játszik? Mert nyilván nem te! Tele hápogod a fórumot aztán ez jó figyelemelterelés😀 vagy új software-t írtak neked?? Szólalj meg nagyon elvitt3 a cicamica a nyelved vakkomondor! Jó lenne ha trockij alaposabban a körmötök alá nézzen 😀 nagyon huncut játékot játszotok🤑🤑🤑 mindannyian annyira kiwik vagyunk 🤩😍pusszantás smaccantás puszi csókxi🍆🥒
#Húgy meleg sör jeligére várjuk az őszinte választ lányok 😍
érdekes kérdések! őszintén mondom bennem is felmerültek...:)
-
Minden olyan zavaros nem igaz? 😝
-
ezért javasoltam a flotta pontok különbségeket... nem legyen nagy a flottapont különbözet vagyis az érintett 2 játékos között a támadható opció legyen szorosabb.. pl ne tudjam támadni pl Apollon t .
vagy Ő se engem
én védeném a kezdőket, támogatnám nyersivel is.. de fogadják be a tanácsokat, tarsták be, kérdezzenek. és jó játékossá fejlődhetnek. SA-ide vagy oda. Tapasztalt támogassa tudással a kezdőt, ez a fő. a kezdő löket nyersi már extra segítség.. mivel a kis tápolt kezdőnk, nálánál gyengébb kezdőt fog támadni 
jó éjt kakaót

Minek? Az jönne ki, hogy a top1 nem támadhat senkit, mert 328441241 ezer forintból felhúzta a flottáját és nem ér el senkit sem.. akkor meg azért jönne panaszkodás..

az 500 milla marad.. aki hajlandó a játékkal foglalkozni ( legyen az akár egy gumiszerelő
vagy olyan, aki nem ismeri az a.m. vs p.m időt
), az simán fogja tudni hozni exp-ből, inaktív farmolásból, LF tech kifejlesztéséből, stb ezt az összeget.. aki nem hajlandó- vagy nem képes erre, azt felesleges támogatni, csak kárba vész..ahh.. Gurat.. egy Canerock jólesne.. köszi

-
-
-
Mindenesetre crepto várjuk a választ megdermedve 🐻
-
hát...a magas labdák csak úgy repkednek itt 😄 de nyilván nem véletlen
Trockij egyet már leütött 😊 de vajon a többi tovább pattog?