OGame KOCSMA

• Elhiszem, hogy többeknek nehezére esik a kulturált viselkedés, de már nagyon unalmas.. diploma nem szükséges se a játékhoz, se az etikus viselkedéshez..

A játékban mutassátok meg, hogy ki-mekkora ász ( akár csak bolygófarmmal ) is, de ne itt.

A következő ilyen "estténél" már komolyabb szankciók jönnek. Nem fenyegetés, szimplán csak figyelmeztetés. Javaslom a fórum szabályzat elolvasását és értelmezését.

• A magam részéről , engem elszomorítanak ezek a tiltások mert egyik féltől se olvastam sértő hozzászólást, és nem hiszem hogy létezett e valaha is olyan csata / háború ahol az ellenfelek ne provokálnák egymást ez természetes dolog ......és ennyire gyakran már régen látogattam a kocsmát mert végre volt egy kis "élet"

Na igyunk egyet unaloműzésképen :beer:

• úgy látom néhány embernek gondot okoz az egyes threadek használata.. Valkorion, a másik threadet elpakoltam az Off részlegből.. Sylar, a hozzászólásodat beraktam innen a megfelelő helyre..

csodás estét..

Köszi, nem oda szántam, de valóban jobban illik a csata alá :)

Egy finom minőségi whisky-t az egészségedre :)

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

• Lehet volt már ez az ötlet vagy nem ide kell......

előzménye mai expik kapom a bronz energia gyorsítokat egy körben 2 is mert csak kb 200 van a raktáron

Nem lehetne ilyen mint ami az import exportban is van hogy ha nem tetszik átválthatód kis SA-ért mint ott

2-3 havonta egyszer 1-2 nap erejéig.

• Én nagyon szeretném ha a kicsi játékosok,több esetben is kezdők több segitséget kaphatnának.. Ezáltal inkább megmaradnának..

Elvégre a gf-nek ez érdekében áll gondolom hogy nővelni a játékosok számát..

Ezzel arra gondoltam hogy olyan apróságok mint hogy 500 millás fém értékű határt felvinni 1mrd-ra..Vagy picit többre..Mivel ez nagyon kicsi és már nagyon elhaladtunk és sok idő eltelt azóta amióta ezt behozták..(már nem az az értéke mint ami akkor volt)

Csak egy almás hellet kérek,de ha van a fél literes sárga akkor inkább azt.. :)

• ez viszonyítás kérdése. egy új uninál az 500m fémérték nagyon sok! tapasztaltam. még egy hónap után is sok az az 500m. egy leda szintű uninál nyilván kevés...olyanban látnék rációt h több szintet lehetne bevezetni, az uni korához viszonyítva. mondjuk 3. hónapig 250m fémérték, 6. hónapig 500, 12. hónapig 750m 24. hónapig 1mrd....de nem hiszem ebbe az irányba kacsingatnak :D