OGame KOCSMA

• A sokkal kisebb, az meg 300 hely különbség volt a ranglistán, egy egy hetes account volt, és semmi profit volt. :) Szóval nagyon óvatosan fogalmazol. :) Ja, közben rámcuppantottad az egyiptomin kívül a viking mitológia isteneit is? :) Jó lesz ez. :)

Ugye nem arra célozgatsz, hogy bárkinek is a csicskája vagyok? Mert ez így elég erős lenne... Feltételezem, hogy osztottál már meg te is kémjelentést pályád során :D

• Ugye nem arra célozgatsz, hogy bárkinek is a csicskája vagyok? Mert ez így elég erős lenne... Feltételezem, hogy osztottál már meg te is kémjelentést pályád során :D

Ezt nem tudom, hogy szűrted le ebből, de nem erre céloztam. :D Arra céloztam, hogy még más is rámköltözött hirtelen, Anubison kívül, és mit ad isten, neki is elég vikinges neve van. :D Plusz ugyebár te, aki a kémkedéssel indította a lavinát. :) Nyilván osztok meg én is kémjelentést szövin belül, nincs ezzel sem semmi gond. :) Mondjuk nem a fél univerzummal, dehát kinek mi. Csináld nyugodtan, játssz a játékstílusodban, mindenki azt teszi. :) Az meg, hogy te voltál a háttérben, nem is volt kérdés, szóval ha akartam volna valamire célozni, azt inkább nyíltan kimondtam volna. De ilyen nem történt.

• malesde ne ríjál már annyit :D

shield csatáihoz nem lehet mit hozzá tenni jön a kövi majd amikor felhúz egy kis flottát :D

előzmény: [TOT: 280.288.682.000] 666 vs. Shield (A: 7.417.525.000, D: 272.871.157.000)

*off

warn!

üdv, T.

:dead:Szerelmem, ne feletd A jajongást, ahogy a tél kihunyt A tavaszi égbolt alattCsak jajgatott hiába.

Mert fogtuk a magot Hintettük a vetést Dalt vetettünk Mohóságuk ellen.

És A völgyben odalenn Halld, arató suhint, arató suhint. Az arató suhint A völgyben odalenn Halld az arató dalát Hogy véget ért a tél.

Ne feledd, fiam, Fiam, ne feledd A láncokat Amikor az arany vasba vert

Mi jajongtunk is jajongtunk

És kiáltunk és remegtünk A mieinkért Szebb álmunk völgyéért.

• Sajnálom shieldet. ilyen ez a bealvás. :) és ennek a csatának sztem semmi köze a tudáshoz :) főleg nem a támadó részéről...bárcsak partiban lehetnék vele, de sajnos sosem leszek, az okokat látja mindenki :)

előzmény: [TOT: 280.288.682.000] 666 vs. Shield (A: 7.417.525.000, D: 272.871.157.000)

*off

figyelmeztetés - mielőtt menne a reklamáció, itt nem volt sértegetés se a védőre, se a támadóra, se a szövetségre..

üdv, T.

• Kedves Arato  Apollon és még mások is akik esetleg szeretnének beszólni! Egy játékos hibája miatt egy ilyennel bekezdeni egy csattát, idézem az lnd ismét megmutatta csúcsteljesítményét. finoman szólva is gennyes dolog. És pont ezt állítom h nincs ogame diploma tudásról vagy nem tudásról, lehet nem értitek mit írtam...és azért mert nektek most bejött a szervezkedés nekünk meg nem, attól még nem vagyunk rosszabbak mint ti, de tény h jogotok van hozzá h ezt higyjétek :) de ez megint nem az én vagy a mi bizonyítványunk ;)

• Kedves Arato  Apollon és még mások is akik esetleg szeretnének beszólni! Egy játékos hibája miatt egy ilyennel bekezdeni egy csattát, idézem az lnd ismét megmutatta csúcsteljesítményét. finoman szólva is gennyes dolog. És pont ezt állítom h nincs ogame diploma tudásról vagy nem tudásról, lehet nem értitek mit írtam...és azért mert nektek most bejött a szervezkedés nekünk meg nem, attól még nem vagyunk rosszabbak mint ti, de tény h jogotok van hozzá h ezt higyjétek :) de ez megint nem az én vagy a mi bizonyítványunk ;)

Nem..Kedves Anubis és lnd..

Én arra szóltam be,hogy már UNOM amikor folyton azzal jösztök,meg jönnek hogy a "tudás" meg lenéztek a fenébe...ebbe a lenézésbe már beletegedtem! Unom.

Minden tiszteletem minden játékosé aki nem "néz le" mindenki mást. A védőnek akkor itt írom hogy gyors potlást. Az hogy bealudni az egy dolog,bárkivel megeshet,velemes is megesett a K...a fáradság végett és egy kis ital kombója végett.

Amikor beszólok nektek,vagy másnak akkor azt kifejezem mindig a magam szarkasztikus módján. Most erre a "nincs tudásotok,nem tudtok játszani" dologból tényleg elegem van.

A játékban csendben vagyok,azt lássátok,csendben is leszek amíg nem piszkálnak.

Egy Harghita sört kérek!

Anubisz számlájára :P

• ihatsz a számlámra amennyit és amit csak szeretnél! ;) hidd el én is unom a tudás emlegetését, pont ezért szólaltam fel! és kérem most! jelentkezzen az akivel úgy és olyan hangnemben írtam ami sértő lett volna v becsmérlő v bármi olyan stílus ami bántó! veled is beszéltem...írtam egyszer is olyat? vagy bárkinek a szövidből vagy bárkinek ebben a játékban? az jelentkezzen! Mások stílusáért nem tudok és nem is akarok felelősséget vállalni, még szövi vezetőként sem. És bár igyekszem kordában tartani magam, de amikor egy ilyet ír valaki egy csatához amit idéztem is akk azért neharagudjatok megmár ha szóvá merem tenni :)

ui: köszönöm a titokzatos illetőnek hogy üzenetével kicsit helyreigazított ;) :*

• ihatsz a számlámra amennyit és amit csak szeretnél! ;) hidd el én is unom a tudás emlegetését, pont ezért szólaltam fel! és kérem most! jelentkezzen az akivel úgy és olyan hangnemben írtam ami sértő lett volna v becsmérlő v bármi olyan stílus ami bántó! veled is beszéltem...írtam egyszer is olyat? vagy bárkinek a szövidből vagy bárkinek ebben a játékban? az jelentkezzen! Mások stílusáért nem tudok és nem is akarok felelősséget vállalni, még szövi vezetőként sem. És bár igyekszem kordában tartani magam, de amikor egy ilyet ír valaki egy csatához amit idéztem is akk azért neharagudjatok megmár ha szóvá merem tenni :)

ui: köszönöm a titokzatos illetőnek hogy üzenetével kicsit helyreigazított ;) :*

Najó ez túl van bonyolítva.

Nem akarok senkire se mutogatni így itt a kocsmában,sem példázgatni. De az tény hogy voltak leszólások,lenézések..

Viszont a védőnél egy annyit felhozok hogy nem a módoráról híres..

Ezzel zárom ezt a részemről..

Ez esetben kérek még egy kókuszos redbullt azzal léptem. :)

• Az ilyesn szövegelésekért fogod kapni ezeket sorban.
    Malesde

nemhogy örülnél nem becsmérellek 1 chat qpt által kreált verset kaptál! Gondolkozz!! Minden ilyen csatád ki fog kerülni lássák a többiek mit müvelsz :D

UI:Gurat kérlek tedd át az elsö csatát off postba mivel nem lett profitja!

• nemhogy örülnél nem becsmérellek 1 chat qpt által kreált verset kaptál! Gondolkozz!! Minden ilyen csatád ki fog kerülni lássák a többiek mit müvelsz :D

UI:Gurat kérlek tedd át az elsö csatát off postba mivel nem lett profitja!

Engem nemnagyon érdekel. Tedd ki nyugodtan.Mindkettő hr volt , ebben az ég világon semmi nincs.

• :phatgrin::phatgrin::phatgrin:

Vergödni csak te vergödesz forditott helyzetbe én se tudnék mit csinálni de te sajnos emellé pofátlan is vagy kegyetlenül....
    Meg tik is pakkoztatok pakkoztok csak elfogyott vagy mi a baj mi történt...?
    Stixer átvette Pideone accját fel pakkozta flottával utána elkezdett lefele engedni mint a lufi....

Verdamt meg bele ment egy pusshing csatába és gatya....
    Makkmarci accja kint maradt valahol a temetöbe a nagy ötleted miatt és a többi acc akarsz mesélni...???
    :dash::dash::dash:

Mindenkinek egy mák pálinkát....

• Mh érdekes felvetések!

De inkább vissza kérdezek! Akarsz mesélni arrol hogy miért vagy topp1 bukott flottában .hu-n? Mert a dobogo másik 2 szereplöje csak bontott te viszont buktál nem egyszer nem kétszer! Elhiszem hogy nyeregben vagy és igazad van nem tudunk jelenleg ellenetek tenni semmit!! De el árulok valamit ezen az oldalon családos emberek vannak és van hova költeni! Gyerekek asszony lakás miegymás! Nem turkálok a tárcádban rohadtul nem érdekel mennyit akarsz bele tenni de téged se érdekeljen mi mennyit teszünk bele! Eddig ugy néz ki a dolog hogy ti oldalatokon van kb 80 ezer mrd flottapont nálunk 10 sincs mintha kicsit tultoltátok volna! Ti dolgotok!