Lányok-Fiúk, ha nem megy a normális csaták kirakása, akkor szóljatok bátran és segítünk.. nem szükséges ilyen apróságokkal provokálnotok.. tudom, hogy sok embernek nehezére esik mindez, így örömmel állunk rendelkezésetekre..
Csakegykávét.. ![]()
Lányok-Fiúk, ha nem megy a normális csaták kirakása, akkor szóljatok bátran és segítünk.. nem szükséges ilyen apróságokkal provokálnotok.. tudom, hogy sok embernek nehezére esik mindez, így örömmel állunk rendelkezésetekre..
Csakegykávét.. ![]()
Hmmm, micsoda finomságok ![]()
Akkor egy kör Kilchoman Sanaigot is igyunk már
![]()
Csakegykávét..
Valami megoldást nem lehet erre eszközölni hogy akár 0 profitos vagy nagyon csekély profittal bíró csatákat is ki lehessen tenni? Akár ömlesztve, uni megjelöléssel, h ne az adott uni csata részlegét szemeteljük agyon...ilyen szégyenfalas megoldásként mondjuk? Bár sanszos h indulatokat szülne a dolog
![]()
Valami megoldást nem lehet erre eszközölni hogy akár 0 profitos vagy nagyon csekély profittal bíró csatákat is ki lehessen tenni? Akár ömlesztve, uni megjelöléssel, h ne az adott uni csata részlegét szemeteljük agyon...ilyen szégyenfalas megoldásként mondjuk? Bár sanszos h indulatokat szülne a dolog
![]()
De, simán. Akár itt az Off-részlegbe létre lehet hozni ilyen témát.. max olyan megkötéssel, h oda csak a csata mehet.. és mondjuk egy külön rész kibeszélőnek?
De, simán. Akár itt az Off-részlegbe létre lehet hozni ilyen témát.. max olyan megkötéssel, h oda csak a csata mehet.. és mondjuk egy külön rész kibeszélőnek?
Ohh. oké, és kit lehet megbízni ennek létrehozásával, hogy kicsit "hivatalosabb" legyen, és mondjuk egy össze szedettebb szabály leírás legyen a topikhoz? Gondolom én is létrehozhatnám...de az mégsem olyan ![]()
Ohh. oké, és kit lehet megbízni ennek létrehozásával, hogy kicsit "hivatalosabb" legyen, és mondjuk egy össze szedettebb szabály leírás legyen a topikhoz? Gondolom én is létrehozhatnám...de az mégsem olyan
Mondjuk szólhattok nekem ez ügyben.
(Folyamatban van
)
Jaaa, nem én innám, egyáltalán nem vagyok whiskys
Yankees-nek szántam ![]()
Ohh. oké, és kit lehet megbízni ennek létrehozásával, hogy kicsit "hivatalosabb" legyen, és mondjuk egy össze szedettebb szabály leírás legyen a topikhoz? Gondolom én is létrehozhatnám...de az mégsem olyan
Persze csak okosan....
Köszi!
igazából Trockij írására reagáltam ezzel kapcsolatban. És amúgy engem eddig nem érintett ez a dolog, de természetesen ha a jövőben fog akk igyekszem oda és szabályosan posztolni ![]()
Köszönöm mindenki nevében! ![]()
Köszi!
igazából Trockij írására reagáltam ezzel kapcsolatban. És amúgy engem eddig nem érintett ez a dolog, de természetesen ha a jövőben fog akk igyekszem oda és szabályosan posztolni
Köszönöm mindenki nevében!
![]()
mit röhögöl
Nekem olyan csatáim vannak amik azért megütik a mércét, fügettlen attól h melyik oldalon veszek részt ![]()
Így van.
Egy kivétellel, de hát arra ki elmékszik.
Több mint egy hetes xD (uppsz, ezt nem neked).
Valamiért 666-al kevertelek. ![]()
Így van.
Egy kivétellel, de hát arra ki elmékszik.
Több mint egy hetes xD (uppsz, ezt nem neked).
Valamiért 666-al kevertelek.
ezt sértésnek veszem. na de most komolyan!? hogyan?
ne máááááár...
Nem, csupán neki volt egy olyan csatája nemrég. De ha a nevem provokatív volt, akkor az, hogy keverlek 666-al... ![]()
A sokkal kisebb, az meg 300 hely különbség volt a ranglistán, egy egy hetes account volt, és semmi profit volt.
Szóval nagyon óvatosan fogalmazol.
Ja, közben rámcuppantottad az egyiptomin kívül a viking mitológia isteneit is?
Jó lesz ez. ![]()
A sokkal kisebb, az meg 300 hely különbség volt a ranglistán, egy egy hetes account volt, és semmi profit volt.
Szóval nagyon óvatosan fogalmazol.
Ja, közben rámcuppantottad az egyiptomin kívül a viking mitológia isteneit is?
Jó lesz ez.
látom nagyon beléd égett
pedig 4kkk flotta volt plusz nyersi is volt asszem
nem mellesleg őrizetlen volt az a flottácska
és úgy vélem nem a toplista pont a mérvadó. de jó oké! genyóság volt leszedni felvállalom
akk még viszont én sem voltam ekkora, és a flottám is a töredéke volt a jelenleginek...ahhoz meg semmi közöm h az északi istenek hívői kire mennek v nem mennek! Nem uszítok senkire senkit, nem az én stílusom ![]()
látom nagyon beléd égett
pedig 4kkk flotta volt plusz nyersi is volt asszem
nem mellesleg őrizetlen volt az a flottácska
és úgy vélem nem a toplista pont a mérvadó. de jó oké! genyóság volt leszedni felvállalom
genyoság de profitos!! Igy hát muszály menni föleg neked más pakkot nyit te vadászol ennyi ha nem tudsz figyelni fs és nincs gond annyi flottáért már szerintem senki nem rombol holdat szoval ha van fs ven flotta! És nincs támadás
Rendben van.
Egy sört kérek, már rám fér!
Vagy nem kéne. Mindegy, kérem! ![]()
Rendben van.
Egy sört kérek, már rám fér!
Vagy nem kéne. Mindegy, kérem!
fizetem neked! amennyit csak szeretnél! Gurat, kérlek! menjen neki a sör!