OGame KOCSMA

• :phatgrin::phatgrin::phatgrin:

Szint?

Sajnos ti még a térképen sem vagytok fent jó ,hogy nem magatoknak akarjátok már a szabályzatot megcsinálni ,hogy engem meg ragnar kollégát elkapjátok

mert a tudás nincs meg és jöhettek a sötét anyaggal mindenki tolja Stixer is ha meg emlithetem öt söt a kis játékosok még jobban lv24 is tolt vagy 3-bolygót stokyg-is
    Szóval itt a játék tudás hiánya van amivel ti nem tudtok mit csinálni sajnos rossz csapatban fociztok....

Szerintem a léda nem a ti szerveretek.....
    :lol::lol::lol:

:missilelauncher::missilelauncher::missilelauncher:

:gamer::gamer::gamer:

8o8o8o

Amúgy ha akarsz tudsz csak a teszt szerveren játszani és lehet kevesebb lesz a gondotok....

:pillepalle::pillepalle::pillepalle:

• Itt reagálok rá, ne offoljam túlságosan :)

Meg ugye ez a hely való szájkaratéra.

Érdekes hogy pont Te beszélsz aki folyamatosan mások árnyékában bújkál (az egyik flottája mögé a másik tudása mögé, döntsd el kikre gondolok :) )

Az elmúlt 1 évben a két kezemen nem tudnám megszámolni hogy mikor egyedül "játszottál" milyen sikereket értél el. Viszont a 2 kezem sem lenne elég hogy mennyi hibát. Értem én hogy egó meg megalománia de egy incur-pincúr önkritikád lehetne. Néha jót tesz az is az embernek :)

De hogy csak az én példámat vegyük. Kaptam tőled egy ígéretet. Hogy örök v-be kergetsz meg ellehetetleníted a játékom. Hááát azóta is várom. Akkor is csak más erejével vigéckedtél és úgy adtad elő mintha Te lennél...

Léda nem a mi szerverünk? Elmondom neked hogy lehet de az ogame meg nem a Te játékod. Amennyi flottát már elbuktál pályafutásod során és az még meglenne .hu TOP1 flottása lehetnél. De ugye tudjuk, a számok nem hazudnak. Nem az vagy.

A tesztszervert szerintem neked kellene megfontolni ;) Oda felmásolhatod az elbukott flottáidat akár minden nap ;)

Hibáztam már én is. De TE is fogsz!!!!!

• :phatgrin::phatgrin::phatgrin:

Érdekes én még nem kértem védést senkitöl de ellenben ti.....???
    Még annak is szoltatok aki tegnap regisztrált be csak ,hogy valamit össze tudjatok dobni

Szerintem ikariam játék jobban menne nektek...
    ha jól emlékszem ti sirtatok kong-nak hogy menjen védeni mit igértél neki...???

Ragnar néha rosszul számol és én segitek neki...
    Igy vagyunk kerek kö kemény duo
    Na és ez az amit ti 20 játékossal se tudnátok megcsinálni meg 20-éves tervbe nem férne nektek bele ez ,de ez igy van rendjén

na és itt mutatkozik meg az elszánság mi jobban akarjuk a gyözelmet...

Még ti a nagykönyvet is átirnátok ,hogy el kapjatok Bár az lnd-nek van vagy 30-accunt a temetöbe lehet azt akarjátok vissza hozni...???
    Jót nevetek....

:lol::lol::lol:

Lassan meg lesz nektek az 50-fő azzal már talán értek valamit....
    Találkozunk mindenkivel az ürben

Sok sikert nektek és nekünk is...

• nagy a buli, kérek egy whiskey meggyes sör kombót :)

:dead:Szerelmem, ne feletd A jajongást, ahogy a tél kihunyt A tavaszi égbolt alattCsak jajgatott hiába.

Mert fogtuk a magot Hintettük a vetést Dalt vetettünk Mohóságuk ellen.

És A völgyben odalenn Halld, arató suhint, arató suhint. Az arató suhint A völgyben odalenn Halld az arató dalát Hogy véget ért a tél.

Ne feledd, fiam, Fiam, ne feledd A láncokat Amikor az arany vasba vert

Mi jajongtunk is jajongtunk

És kiáltunk és remegtünk A mieinkért Szebb álmunk völgyéért.

• Vki nem tudja esetleg, hogy Lédán Trading Account meddig emeli még a liciteket 100millás tételekig?
    Elmondása szerint az 1000 licites feladatot csinálja, de arra, hogy mennyi van még hátra, nem adott választ.

Egy pohár meleg tejet.

• Vki nem tudja esetleg, hogy Lédán Trading Account meddig emeli még a liciteket 100millás tételekig?
    Elmondása szerint az 1000 licites feladatot csinálja, de arra, hogy mennyi van még hátra, nem adott választ.

Egy pohár meleg tejet.

Ezt senki nem tudja :D Igen, azt a feladatot csinalja, de mar egy jo ideje :D

En egy pohar finom whisky-t kerek a dragabbik fajtabol :)

• Sziasztok, egy finom forralt bort mindenkinek ízlés szerint! :)

Olyan kérdésem lenne, tudom banális, csak felmerült bennem; jól tudom, ahogy a bányatermelést befolyásolja a szerver sebessége tehát eco speedje, úgy az exp hozamot most az alap max hozamról beszélek nem az LF és tárgy boosterekről, csak és kizárólag a legmagasabb pontszámú játékos befolyásolja igaz? Tehát ott nem zavar be a képbe az eco szint ugye? Köszi :)

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

• Sziasztok, egy finom forralt bort mindenkinek ízlés szerint! :)

Olyan kérdésem lenne, tudom banális, csak felmerült bennem; jól tudom, ahogy a bányatermelést befolyásolja a szerver sebessége tehát eco speedje, úgy az exp hozamot most az alap max hozamról beszélek nem az LF és tárgy boosterekről, csak és kizárólag a legmagasabb pontszámú játékos befolyásolja igaz? Tehát ott nem zavar be a képbe az eco szint ugye? Köszi :)

Dehogynem! Ugyan úgy hat az exp hozamra a gazdasági sebesség (is).

• Dehogynem! Ugyan úgy hat az exp hozamra a gazdasági sebesség (is).

Hát ez akkor nem túl fair így akárhogy nézem :D

Csak amiatt merült fel, mert látom a szöviben Lédán a nagy hozamokat, és azt gondoltam ,ezt el tudom majd érni Mensán ahol én expezek, akkor benéztem :D

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

• Az alapot a Top1 pontja határozza meg, amelett lf kutátásokkal növelheted a sajátod.

Ja és egy mézes teát, krákogok egész nap,

vagy mi volt fentebb, meggyes bor, lehet az is segítene :D

• Stix , úgy gondolod nekem ez veszteség?
    Newtwo biztosan jól számoltál?

Tudom hogy nem az. De megérte?

Kicsinyes bosszúhadjárat a semmiért?! MInden tényezővel tisztában voltál mégis mégis erőt kell fitogtatni tudod amit mondtam napközben "mert megteheted" elvet kihasználva. ;)

Nincs harag haver csak nem értelek :dash::dash:

"A háborúra való felkészülés az egyik leghatékonyabb eszköz a béke megőrzésére."

"A fegyelem egy hadsereg lelke. Félelmetessé teszi a kis létszámot; sikert hoz a gyengéknek és tiszteletet mindenkinek."

• Tudom hogy nem az. De megérte?

Kicsinyes bosszúhadjárat a semmiért?! MInden tényezővel tisztában voltál mégis mégis erőt kell fitogtatni tudod amit mondtam napközben "mert megteheted" elvet kihasználva. ;)

Nincs harag haver csak nem értelek :dash::dash:

A tényezőket meg én mondtam el neked mit miért teszek.
    Malesde!!!

• Newtwo biztosan jól számoltál?

Igaz, 68kkk :D :D

Elhiszem hogy ez neked aprópénz de sok kicsi sokra megy ;)

Illetve így látják hogy a TOP2 milyen mesterien játsza a játékot. Hozzáértő módon...

De am magán az accon is látszik milyen "erőből" lett húzva nem okosan.

Nem sértésnek szánom ez puszta tény. Ha okosabban költöd el a nyersit sokkal magasabb lehetne a pakkod... Bár most igaz az sem számít hosz a 8-as pozik luxusáról is le vagy mondva már jó ideje...

Gyűlnek azok a 100 milliárdok a deficit oldalon...

Hibáztam már én is. De TE is fogsz!!!!!