Áldott, békés, boldog karácsonyt mindenkinek! ![]()
A kocsma népe a vendégem 2 körre! ![]()
Áldott, békés, boldog karácsonyt mindenkinek! ![]()
A kocsma népe a vendégem 2 körre! ![]()
Csatlakozom az előttem szólókhoz.. mindenkinek nyugodt békés karácsonyi ünnepeket kívánok ![]()
Igaz ma még csak szenteste lesz és holnaptól karácsony, de mindenkinek Boldogot és Békéset Kívánok! ![]()
Boldog békés karácsonyt kivánok Mindenkinek! Az ogame Jason Statham-jének is Malesdenek is ![]()
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Kellemes Ünnepeket ![]()
Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Boldog karit mindenkinek 😃
Akkor így éjfél után már aktuális....
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
![]()
![]()
Boldog Ünnepeket ![]()
Kókuszlikört Nekem ![]()
Bezony, ez a nap is eljött ![]()
Mindenkinek boldog karácsonyt ![]()
![]()
![]()
![]()
Boldog karácsonyt! ![]()
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Madárcsicsergős szépjóreggelt
Tegnap egy játékos megkeresett, miszerint többek panaszkodnak, h nem lehet bolygót áthelyezni az 5.-galba, szórakozik, vagy igaz?
Kávét kérek ![]()
Tegnap egy játékos megkeresett, miszerint többek panaszkodnak, h nem lehet bolygót áthelyezni az 5.-galba, szórakozik, vagy igaz?
Kávét kérek
Szerintem van elég SA-d hogy kiderítsd mi az igazság ![]()
Am manapság elég sok az összeesküvés elmélet...
Szerintem van elég SA-d hogy kiderítsd mi az igazság
Am manapság elég sok az összeesküvés elmélet...
ából bébe, vagy béből bébe lehet más
de majd én is játszogatok a jómadárral, ha unatkozik ![]()
Nálam pl tegnap este fordult az elő h a kémjelentésem 0-s volt de szinte biztos h ott volt az a bizonyos flotta mert pár percre rá egy másik játékos beverte, láttam, ott voltam, kémkedtem bolygót holdat is. kicsit érdekes volt.
Kávét kérek
Sziasztok, igaz, az én szövimben is volt, akinél futott hibára ez az áthelyezés. Egy finom narancsos-csokis desszertkávét kérek ![]()
Több akadályozó tényező lehet. Ha onnan indítottad a kutatást ami fut akkor sem engedi. Nyilván építés hajó/védelem gyártás sem lehet sem a bolygón SEM A HOLDON. Sokan ezt nézik be hogy be van rakva a holdon 200 év védelem gyártás...
Szeretném megköszönni a Karácsonyi jutalmakat Ogame Bácsi ![]()
Forró teát kérek