OGame KOCSMA

• nem csak a v mód jó megoldás a karácsonyi készülődés tehermentesítésére játék szempontjából, több napos v akár hetes fs-re is el lehet menni még ledan is! Az expesek addig válthatnak gyűjtőre és exp flotta is repülhet napokig...kasztváltója is biztos van mindenkinek. :)

Én nem tartom életszerűnek egy ilyen "globális" blistás mnt tartását.

• egyesek ennyire rá vannak feszülve erre a xarra, h még azt a 2-3 napos karácsonyt sem hagyják ki... meg kell ölnöm frenk drebint... :rofl::rofl::rofl:

jó éjt puszit kérek, és reggelre egy kvt :D

• Winter Edition :P Blackberryt kostoltam egesz ihato egyebkent, de nekem izesitettbol meg mindig a mezes jack a favoritom :D

Olvastam, hogy mar kapható itthon is az Octomore..de annyi penze ott fog megporosodni :P XD

• szerintem ha valaki annyira karácsonyi hangulatba van taka v-be azt kész xd vagy annyira nincs karácsonyi hangulatba hogy párnapos expet meg mitom én micsodát elengedjen? az is gáz szerintem...

:dead:Szerelmem, ne feletd A jajongást, ahogy a tél kihunyt A tavaszi égbolt alattCsak jajgatott hiába.

Mert fogtuk a magot Hintettük a vetést Dalt vetettünk Mohóságuk ellen.

És A völgyben odalenn Halld, arató suhint, arató suhint. Az arató suhint A völgyben odalenn Halld az arató dalát Hogy véget ért a tél.

Ne feledd, fiam, Fiam, ne feledd A láncokat Amikor az arany vasba vert

Mi jajongtunk is jajongtunk

És kiáltunk és remegtünk A mieinkért Szebb álmunk völgyéért.

• Winter Edition :P Blackberryt kostoltam egesz ihato egyebkent, de nekem izesitettbol meg mindig a mezes jack a favoritom :D

Olvastam, hogy mar kapható itthon is az Octomore..de annyi penze ott fog megporosodni :P XD

Winter edition ízlett? fura ízlésed van.. kóstoltam vagy egy hónapja, nekem nagyon édes volt.. likőr.. :D fahéjas jack esetleg? vagy a fireball?

nem is sok érte.. :D

• Winter edition ízlett? fura ízlésed van.. kóstoltam vagy egy hónapja, nekem nagyon édes volt.. likőr.. :D fahéjas jack esetleg? vagy a fireball?

nem is sok érte.. :D

a mezes volt edes? mert amugy az nagyon az, de valahogy bejon..ha nem sokat kell belole inni mert akkor masnap garantalt a fejgorcs XD egyebkent fura a winter, de valamiert nem gondolnam rossznak :D

A fire az tetszik, nem tul edes, nem tul tolakodo karacsonyra az asztalra idealis valasztas lehet

haaat nezd, nem tudom, azert az octo az a kaliber ami mar nem a penztarca barat kivitel🤣

• Fahéjas jack jöhet, ha már karácsony.

Próbáld ki a Fireballt.

a mezes volt edes? mert amugy az nagyon az, de valahogy bejon..ha nem sokat kell belole inni mert akkor masnap garantalt a fejgorcs XD egyebkent fura a winter, de valamiert nem gondolnam rossznak :D

A fire az tetszik, nem tul edes, nem tul tolakodo karacsonyra az asztalra idealis valasztas lehet

haaat nezd, nem tudom, azert az octo az a kaliber ami mar nem a penztarca barat kivitel🤣

Dehogyis.. a winter edition..

Octo: ezt aláírom :) de ha minden hónapban félreteszel egy keveset, akkor év végére be tudsz ruházni rá.. :) igaz, annak a füstössége már-már olyan erős, h magát a whisky-t nem érzed.. csak a füstöt..

• Trockij sajnálattal látom, h az új eventes szerveren is támadhatatlan vagy ;(

Nem tudlak viszonozni.. :rofl: intézel Pakk eventet is hamarosan, vagy nyissak 60-ért?

Egy olyan Drága piát az uraknak :thumbsup:

sajnálom, de az én "szintemen" magyar szerveren valszeg sosem fogsz tudni támadni :D

nem szükséges intéznem.. értsd, ahogy szeretnéd.. :)

köszi :D

• ez afféle köszipuszi rizibizi heloszia..pisztácia.. szóval semmi bu..ulás csak szleng :hail: nem kell félreérteni :rofl:

fahéjas forró teát kérekszépen :)

Edited once, last by Kong ().

• Ez teljesen jogos egyebkent, addig szepen osszejon es karira meglephetem magam :D

amugy a winter edition, ha full behutve kostolod meg annyira nem veszes egyaltalan

Kivancsi lennek mennyi hajo van azon az admin bogyeszon :D

• Csendes éj, csendes kocsma, megkezdem akkor a sort, na :D

Kellemes Karácsonyi ünnepeket, békés FS-t kívánok mindenkinek! :) :)

És egy finom krémlikőrt, tojáslikőrt, ágyas pálinkát, vagy Jägert, kinek mit szeret kortyolni, egészségetekre! :beer:

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!