ebben egyet értünk
Ennek oromere igyunk egy jot ebbol az ujfajta jack-bol, Gurat, tolts nekunk a vendegem vagy es mindenki mas is! ![]()
ebben egyet értünk
Ennek oromere igyunk egy jot ebbol az ujfajta jack-bol, Gurat, tolts nekunk a vendegem vagy es mindenki mas is! ![]()
nem csak a v mód jó megoldás a karácsonyi készülődés tehermentesítésére játék szempontjából, több napos v akár hetes fs-re is el lehet menni még ledan is! Az expesek addig válthatnak gyűjtőre és exp flotta is repülhet napokig...kasztváltója is biztos van mindenkinek. ![]()
Én nem tartom életszerűnek egy ilyen "globális" blistás mnt tartását.
Azt viszont sajnálom hogy az a jutalom event ami a karácsonyba is belecsúszik nem ad legalább osztályváltó emblémákat még ha időszakosat is ![]()
egyesek ennyire rá vannak feszülve erre a xarra, h még azt a 2-3 napos karácsonyt sem hagyják ki... meg kell ölnöm frenk drebint... ![]()
![]()
![]()
jó éjt puszit kérek, és reggelre egy kvt ![]()
most nyilt a flottás eventes szeró, ami a gyilokról szól
megyek regelni nemsokára ![]()
![]()
Simán egy támadás blokkot kellene rátenni dec24-dec26 00:00 ig aztán jonapot egy italt kérek
Clase Azul Mezcal Guerrero mindenkinek !
Ennek oromere igyunk egy jot ebbol az ujfajta jack-bol
Blackberry vagy Winter Edition?
Simán egy támadás blokkot kellene rátenni dec24-dec26 00:00 ig
Ez esélytelen.
Octomore 16.3-at kérnék.. már kapható pár napja Magyarországon is ![]()
Display MoreBlackberry vagy Winter Edition?
Ez esélytelen.
Octomore 16.3-at kérnék.. már kapható pár napja Magyarországon is
Winter Edition
Blackberryt kostoltam egesz ihato egyebkent, de nekem izesitettbol meg mindig a mezes jack a favoritom ![]()
Olvastam, hogy mar kapható itthon is az Octomore..de annyi penze ott fog megporosodni
XD
szerintem ha valaki annyira karácsonyi hangulatba van taka v-be azt kész xd vagy annyira nincs karácsonyi hangulatba hogy párnapos expet meg mitom én micsodát elengedjen? az is gáz szerintem...
Winter Edition
Blackberryt kostoltam egesz ihato egyebkent, de nekem izesitettbol meg mindig a mezes jack a favoritom
Olvastam, hogy mar kapható itthon is az Octomore..de annyi penze ott fog megporosodni
XD
Winter edition ízlett? fura ízlésed van.. kóstoltam vagy egy hónapja, nekem nagyon édes volt.. likőr..
fahéjas jack esetleg? vagy a fireball?
nem is sok érte.. ![]()
Fahéjas jack jöhet, ha már karácsony.
Winter edition ízlett? fura ízlésed van.. kóstoltam vagy egy hónapja, nekem nagyon édes volt.. likőr..
fahéjas jack esetleg? vagy a fireball?
nem is sok érte..
a mezes volt edes? mert amugy az nagyon az, de valahogy bejon..ha nem sokat kell belole inni mert akkor masnap garantalt a fejgorcs XD egyebkent fura a winter, de valamiert nem gondolnam rossznak ![]()
A fire az tetszik, nem tul edes, nem tul tolakodo karacsonyra az asztalra idealis valasztas lehet
haaat nezd, nem tudom, azert az octo az a kaliber ami mar nem a penztarca barat kivitel🤣
Fahéjas jack jöhet, ha már karácsony.
Próbáld ki a Fireballt.
a mezes volt edes? mert amugy az nagyon az, de valahogy bejon..ha nem sokat kell belole inni mert akkor masnap garantalt a fejgorcs XD egyebkent fura a winter, de valamiert nem gondolnam rossznak
A fire az tetszik, nem tul edes, nem tul tolakodo karacsonyra az asztalra idealis valasztas lehet
haaat nezd, nem tudom, azert az octo az a kaliber ami mar nem a penztarca barat kivitel🤣
Dehogyis.. a winter edition..
Octo: ezt aláírom
de ha minden hónapban félreteszel egy keveset, akkor év végére be tudsz ruházni rá..
igaz, annak a füstössége már-már olyan erős, h magát a whisky-t nem érzed.. csak a füstöt..
Trockij sajnálattal látom, h az új eventes szerveren is támadhatatlan vagy
Nem tudlak viszonozni..
intézel Pakk eventet is hamarosan, vagy nyissak 60-ért?
Egy olyan Drága piát az uraknak
sajnálom, de az én "szintemen" magyar szerveren valszeg sosem fogsz tudni támadni ![]()
nem szükséges intéznem.. értsd, ahogy szeretnéd.. ![]()
köszi ![]()
puszi ![]()
![]()
a kémkedésért még kapsz ![]()
ez afféle köszipuszi rizibizi heloszia..pisztácia.. szóval semmi bu..ulás csak szleng
nem kell félreérteni ![]()
fahéjas forró teát kérekszépen ![]()
ez afféle köszipuszi rizibizi heloszia..pisztácia.. szóval semmi bu..ulás csak szleng
nem kell félreérteni
fahélyas forró teát kérekszépen
én is Téged..
Kongyka ![]()
puszi
a kémkedésért még kapsz
menjek inkább hajókkal? megbánnád.. ![]()
egy canerock jó lesz estére.. ![]()
Display MorePróbáld ki a Fireballt.
Dehogyis.. a winter edition..
Octo: ezt aláírom
de ha minden hónapban félreteszel egy keveset, akkor év végére be tudsz ruházni rá..
igaz, annak a füstössége már-már olyan erős, h magát a whisky-t nem érzed.. csak a füstöt..
Ez teljesen jogos egyebkent, addig szepen osszejon es karira meglephetem magam ![]()
amugy a winter edition, ha full behutve kostolod meg annyira nem veszes egyaltalan
Display Moreén is Téged..
Kongyka
menjek inkább hajókkal? megbánnád..
egy canerock jó lesz estére..
Kivancsi lennek mennyi hajo van azon az admin bogyeszon ![]()
Csendes éj, csendes kocsma, megkezdem akkor a sort, na ![]()
Kellemes Karácsonyi ünnepeket, békés FS-t kívánok mindenkinek!
![]()
És egy finom krémlikőrt, tojáslikőrt, ágyas pálinkát, vagy Jägert, kinek mit szeret kortyolni, egészségetekre! ![]()