OGame KOCSMA

• Kong ez azt jelentené h 10 napig mindenki mindenkivel blista és NO FS? sztem mindenki fs-eljen csak karácsonykor is :) ha már egyesek eljutottak oda h irdatlan pénzt raknak irdatlan flottába azok bizony ne atomreaktor hűtésére használják a nehéz vizet hanem a hajók biztonságban tudására :) aki meg hibázik és valaki betalálja nem a támadót kell hibáztatni, iszonyat közhely! de ez a játék egyik alapeleme ;) ha karácsony van ha nincs. De ez csak egy egyéni vélemény.

• Kong ez azt jelentené h 10 napig mindenki mindenkivel blista és NO FS? sztem mindenki fs-eljen csak karácsonykor is :) ha már egyesek eljutottak oda h irdatlan pénzt raknak irdatlan flottába azok bizony ne atomreaktor hűtésére használják a nehéz vizet hanem a hajók biztonságban tudására :) aki meg hibázik és valaki betalálja nem a támadót kell hibáztatni, iszonyat közhely! de ez a játék egyik alapeleme ;) ha karácsony van ha nincs. De ez csak egy egyéni vélemény.

baxad neki akkor :D

• igyekszem :D de kevesebb idő jut megfigyelésre, és mindenki jól fs-el, vagy csak nem vagyok jókor jó helyen :) de ez sem baj! majd újra elkapom a fonalat :) Neked is az egyik alapelved, mindig legyen fs. jól tudom? ;)

Belém égett! igen jól tudod. :thumbsup: akkor lehet nyugisan pihenni, ha lefekvés előtt fordítok :rofl:

• nemár hogy kongnak van félni valója hogy mnt-ket kelljen itt feldobni ez mókásnak tűnik...

:dead:Szerelmem, ne feletd A jajongást, ahogy a tél kihunyt A tavaszi égbolt alattCsak jajgatott hiába.

Mert fogtuk a magot Hintettük a vetést Dalt vetettünk Mohóságuk ellen.

És A völgyben odalenn Halld, arató suhint, arató suhint. Az arató suhint A völgyben odalenn Halld az arató dalát Hogy véget ért a tél.

Ne feledd, fiam, Fiam, ne feledd A láncokat Amikor az arany vasba vert

Mi jajongtunk is jajongtunk

És kiáltunk és remegtünk A mieinkért Szebb álmunk völgyéért.

• Egy dolog biztos
    Egy dolog evidens
    Egy dolog van itt ami szent
    Egy dolog,
    ,hogy sosincs béke!!!

és ha Kong megint itt picsog
    akkor bajban leszek
    mert gyengét nem támadhatok

A kocsmáros ellen mi esélyed van?
    Milyen célok vezérelnek
    Hozzám értél, tartozol hogy revans vehessek, becsülettel
    Talpra ******* ez ******* nem az álmod ez itt a
    Válóvilág és ******** küzdj, hogy úgy érezem szolgálsz

Nem iszok ma semmit, inkább ennék végre!

*Trágárkodás moderálva

newtwo

987 a Világbajnok sok nemzet igázója!!!
    Egyesült Királyság, Argentína, Brazília, Franciaország, Olaszország, Egyesült Államok, Görögország, Hollandia ..... stb

Edited once, last by newtwo ().

• Húha.. egy kicsit iszok, és összecsapnak a gondolatok a kocsmában? :rofl:két külön projektet akartam vázolni egy posztban, sokaknak egybe folyhatott..

elképzeltem, ahogy készülődik a tökfej az ünnepekre, el van foglalva, és szarul jönne ki ha bocs, figyelnem kell a játékra, mert mindjárt beér az exp.. vagy hasonló.

vagy egy kicsit nem kellene annyira résen lenni, mint más napokon. egy film jelenet jutott eszembe, egy háborús film, frontvonal, és aknamező, talán egy ló megsebesült a drótokban.. és egy Karácsony azt hiszem.. lényeg h az ellenségek között volt egy kis érzelem. nem ölték egymást pár napig. nem tudom a film címét.

a másik dolog a posztban: én jelöltem Barátnak pár emberkét. nem félelemből :pillepalle: én lemondtam a flottahasználatról más játékos felé. tudok magamra vigyázni :rofl:

Céges buli előtt egy almásat kérek köszi :beer:

• A felvetés maga nem rossz, sőt... én is támogatnám...

Az sem felemelő érzés amikor betegsèg miatt marad el az FS és megy minden a levesbe... de az egyéni szoc. probléma, ez meg általános a karácsonyi készülődés, és rohanás.

Anno egy másik itt nem megnevezett játékban, szintùgy tàmadò szellemű, csak falvakat kell èpìteni, ilyenkor a seregek csak látogattak 🙂

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

• Hadak útján (War Horse) című film ha jól emlékszem

• egy háborús film, frontvonal, és aknamező, talán egy ló megsebesült a drótokban.. és egy Karácsony azt hiszem.. lényeg h az ellenségek között volt egy kis érzelem. nem ölték egymást pár napig. nem tudom a film címét.

Az nem az ahol karácsonykor napján kimásztak a lövészárkokból és még majdnemhogy együtt iszogattak? Igaz másnap ismét lőtték egymást mint a szart, de azon az 1 napon tényleg minden elszállt..

így emlékszek rá legalábbis :D

Nem tudom itt mennyire lenne meg a "bizalom" :D de amúgy a kezdeményezés nem rossz "X-MAS" alias leda karmestere :D

Kérnék egy jägeralmát úú de rég ittam. egs mindenkinek ;)

"A háborúra való felkészülés az egyik leghatékonyabb eszköz a béke megőrzésére."

"A fegyelem egy hadsereg lelke. Félelmetessé teszi a kis létszámot; sikert hoz a gyengéknek és tiszteletet mindenkinek."

• Szép gondolat de mozogjunk a realitás talaján... Úgy is lenne aki nem tartaná. Am is erre van a vakáció mód.

1 deci almát kérek egy kis mézzel csorgatva és egy lehelet fahéjjal és szegfűszeggel meghintve ;)

Hibáztam már én is. De TE is fogsz!!!!!

• Az nem az ahol karácsonykor napján kimásztak a lövészárkokból és még majdnemhogy együtt iszogattak? Igaz másnap ismét lőtték egymást mint a szart, de azon az 1 napon tényleg minden elszállt..

így emlékszek rá legalábbis :D

Nem tudom itt mennyire lenne meg a "bizalom" :D de amúgy a kezdeményezés nem rossz "X-MAS" alias leda karmestere :D

Kérnék egy jägeralmát úú de rég ittam. egs mindenkinek ;)

Dede az a film :D es ha jol emlekszem konkretan voltak benne emberkek akik koccintottak egymassal meg asztalt allitottak fel a frontvonal kozepen :D Igazabol nem is “bizalom” a kerdeses. Hanem maga az egesz kivitelezese. De a felvetes szerintem nem rossz. Ugyebár az I-II. Vh-ban karácsony idején megtagadták a parancsot a lövésre a katonák a frontvonalon es nem tamadtak hanem egymassal fociztak, ajandekoztak (a mar maga modjan ott a harcteren) kartyaztak, iszogattak majd ahogy letelt a karacsony ujra ellensegek lettek es harcoltak tovabb. Errol nagyon sok dokumentum es felvetel van arrol az idorol ejjelente a Natgeo-n sokat leadnak

• Dede az a film :D es ha jol emlekszem konkretan voltak benne emberkek akik koccintottak egymassal meg asztalt allitottak fel a frontvonal kozepen :D Igazabol nem is “bizalom” a kerdeses. Hanem maga az egesz kivitelezese. De a felvetes szerintem nem rossz. Ugyebár az I-II. Vh-ban karácsony idején megtagadták a parancsot a lövésre a katonák a frontvonalon es nem tamadtak hanem egymassal fociztak, ajandekoztak (a mar maga modjan ott a harcteren) kartyaztak, iszogattak majd ahogy letelt a karacsony ujra ellensegek lettek es harcoltak tovabb. Errol nagyon sok dokumentum es felvetel van arrol az idorol ejjelente a Natgeo-n sokat leadnak

ja a jó öreg natgeo :D jó is az, de akkor megvan mi ez a film zseniális..

de mint newtwo is mondta ha csak sima megállapodás van abból úgy se lesz semmi ugyan úgy izzani fognak a hajtóművek és dörögni az ágyúk ><

Ezt csak az univerzum urai szabhatják meg

"A háborúra való felkészülés az egyik leghatékonyabb eszköz a béke megőrzésére."

"A fegyelem egy hadsereg lelke. Félelmetessé teszi a kis létszámot; sikert hoz a gyengéknek és tiszteletet mindenkinek."

• Szép gondolat de mozogjunk a realitás talaján... Úgy is lenne aki nem tartaná. Am is erre van a vakáció mód.

1 deci almát kérek egy kis mézzel csorgatva és egy lehelet fahéjjal és szegfűszeggel meghintve ;)

Valoszinuleg igen, de gondolatnak vagy otletnek korrekt. Uniszintu osszefogasnak sem elvetendo egyebkent ha csak a gondolkodas szinten is beszelgetunk rola :D

ja a jó öreg natgeo :D jó is az, de akkor megvan mi ez a film zseniális..

de mint newtwo is mondta ha csak sima megállapodás van abból úgy se lesz semmi ugyan úgy izzani fognak a hajtóművek és dörögni az ágyúk ><

Ezt csak az univerzum urai szabhatják meg

Egy kis natgeo sose rossz :D egyebkent igen az a film ki**ott jo, szamtalanszor megneztem mar. Szerintem az univerzum urait ez a felvetes vagy gondolatunk nem igazan erdekli xD

• Egy kis natgeo sose rossz :D egyebkent igen az a film ki**ott jo, szamtalanszor megneztem mar. Szerintem az univerzum urait ez a felvetes vagy gondolatunk nem igazan erdekli xD

ebben egyet értünk :D