Kong ez azt jelentené h 10 napig mindenki mindenkivel blista és NO FS? sztem mindenki fs-eljen csak karácsonykor is
ha már egyesek eljutottak oda h irdatlan pénzt raknak irdatlan flottába azok bizony ne atomreaktor hűtésére használják a nehéz vizet hanem a hajók biztonságban tudására
aki meg hibázik és valaki betalálja nem a támadót kell hibáztatni, iszonyat közhely! de ez a játék egyik alapeleme
ha karácsony van ha nincs. De ez csak egy egyéni vélemény.
OGame KOCSMA
-
-
Kong ez azt jelentené h 10 napig mindenki mindenkivel blista és NO FS? sztem mindenki fs-eljen csak karácsonykor is
ha már egyesek eljutottak oda h irdatlan pénzt raknak irdatlan flottába azok bizony ne atomreaktor hűtésére használják a nehéz vizet hanem a hajók biztonságban tudására
aki meg hibázik és valaki betalálja nem a támadót kell hibáztatni, iszonyat közhely! de ez a játék egyik alapeleme
ha karácsony van ha nincs. De ez csak egy egyéni vélemény.baxad neki akkor

-
baxad neki akkor

igyekszem
de kevesebb idő jut megfigyelésre, és mindenki jól fs-el, vagy csak nem vagyok jókor jó helyen
de ez sem baj! majd újra elkapom a fonalat
Neked is az egyik alapelved, mindig legyen fs. jól tudom? 
-
Anubisnak nincs karácsony 🤣🤣🤣
-
igyekszem
de kevesebb idő jut megfigyelésre, és mindenki jól fs-el, vagy csak nem vagyok jókor jó helyen
de ez sem baj! majd újra elkapom a fonalat
Neked is az egyik alapelved, mindig legyen fs. jól tudom? 
Belém égett! igen jól tudod.
akkor lehet nyugisan pihenni, ha lefekvés előtt fordítok 
-
Anubisnak nincs karácsony 🤣🤣🤣
lehet, h most van ideje játszani, és megfigyelni
kihasználni más készülődését, aki nem FS-el 
szóval minden adott . Hajrá Anu
megértelek 
-
nemár hogy kongnak van félni valója hogy mnt-ket kelljen itt feldobni ez mókásnak tűnik...
-
nemár hogy kongnak van félni valója hogy mnt-ket kelljen itt feldobni ez mókásnak tűnik...
nyilván a szerver kis embereinek akart nyugalmat! a tobb 20 flotta se birná leszedni
-
Egy dolog biztos
Egy dolog evidens
Egy dolog van itt ami szent
Egy dolog,
,hogy sosincs béke!!!
és ha Kong megint itt picsog
akkor bajban leszek
mert gyengét nem támadhatok
A kocsmáros ellen mi esélyed van?
Milyen célok vezérelnek
Hozzám értél, tartozol hogy revans vehessek, becsülettel
Talpra ******* ez ******* nem az álmod ez itt a
Válóvilág és ******** küzdj, hogy úgy érezem szolgálsz
Nem iszok ma semmit, inkább ennék végre!
*Trágárkodás moderálvanewtwo
-
Húha.. egy kicsit iszok, és összecsapnak a gondolatok a kocsmában?
két külön projektet akartam vázolni egy posztban, sokaknak egybe folyhatott..elképzeltem, ahogy készülődik a tökfej az ünnepekre, el van foglalva, és szarul jönne ki ha bocs, figyelnem kell a játékra, mert mindjárt beér az exp.. vagy hasonló.
vagy egy kicsit nem kellene annyira résen lenni, mint más napokon. egy film jelenet jutott eszembe, egy háborús film, frontvonal, és aknamező, talán egy ló megsebesült a drótokban.. és egy Karácsony azt hiszem.. lényeg h az ellenségek között volt egy kis érzelem. nem ölték egymást pár napig. nem tudom a film címét.
a másik dolog a posztban: én jelöltem Barátnak pár emberkét. nem félelemből
én lemondtam a flottahasználatról más játékos felé. tudok magamra vigyázni 
Céges buli előtt egy almásat kérek köszi

-
Valahogy így:
Kinek vodkát, kinek konyakot, kinek pálinkát, van akinek 'almásat' ... de együtt iszunk!
-
Display More
Valahogy így:
Kinek vodkát, kinek konyakot, kinek pálinkát, van akinek 'almásat' ... de együtt iszunk!
Betalált, ez az

-
A felvetés maga nem rossz, sőt... én is támogatnám...
Az sem felemelő érzés amikor betegsèg miatt marad el az FS és megy minden a levesbe... de az egyéni szoc. probléma, ez meg általános a karácsonyi készülődés, és rohanás.
Anno egy másik itt nem megnevezett játékban, szintùgy tàmadò szellemű, csak falvakat kell èpìteni, ilyenkor a seregek csak látogattak 🙂
-
Display More
Húha.. egy kicsit iszok, és összecsapnak a gondolatok a kocsmában?
két külön projektet akartam vázolni egy posztban, sokaknak egybe folyhatott..elképzeltem, ahogy készülődik a tökfej az ünnepekre, el van foglalva, és szarul jönne ki ha bocs, figyelnem kell a játékra, mert mindjárt beér az exp.. vagy hasonló.
vagy egy kicsit nem kellene annyira résen lenni, mint más napokon. egy film jelenet jutott eszembe, egy háborús film, frontvonal, és aknamező, talán egy ló megsebesült a drótokban.. és egy Karácsony azt hiszem.. lényeg h az ellenségek között volt egy kis érzelem. nem ölték egymást pár napig. nem tudom a film címét.
a másik dolog a posztban: én jelöltem Barátnak pár emberkét. nem félelemből
én lemondtam a flottahasználatról más játékos felé. tudok magamra vigyázni 
Céges buli előtt egy almásat kérek köszi

Hadak útján (War Horse) című film ha jól emlékszem
-
egy háborús film, frontvonal, és aknamező, talán egy ló megsebesült a drótokban.. és egy Karácsony azt hiszem.. lényeg h az ellenségek között volt egy kis érzelem. nem ölték egymást pár napig. nem tudom a film címét.
Az nem az ahol karácsonykor napján kimásztak a lövészárkokból és még majdnemhogy együtt iszogattak? Igaz másnap ismét lőtték egymást mint a szart, de azon az 1 napon tényleg minden elszállt..
így emlékszek rá legalábbis

Nem tudom itt mennyire lenne meg a "bizalom"
de amúgy a kezdeményezés nem rossz "X-MAS" alias leda karmestere 
Kérnék egy jägeralmát úú de rég ittam. egs mindenkinek

-
Szép gondolat de mozogjunk a realitás talaján... Úgy is lenne aki nem tartaná. Am is erre van a vakáció mód.
1 deci almát kérek egy kis mézzel csorgatva és egy lehelet fahéjjal és szegfűszeggel meghintve

-
Az nem az ahol karácsonykor napján kimásztak a lövészárkokból és még majdnemhogy együtt iszogattak? Igaz másnap ismét lőtték egymást mint a szart, de azon az 1 napon tényleg minden elszállt..
így emlékszek rá legalábbis

Nem tudom itt mennyire lenne meg a "bizalom"
de amúgy a kezdeményezés nem rossz "X-MAS" alias leda karmestere 
Kérnék egy jägeralmát úú de rég ittam. egs mindenkinek

Dede az a film
es ha jol emlekszem konkretan voltak benne emberkek akik koccintottak egymassal meg asztalt allitottak fel a frontvonal kozepen
Igazabol nem is “bizalom” a kerdeses. Hanem maga az egesz kivitelezese. De a felvetes szerintem nem rossz. Ugyebár az I-II. Vh-ban karácsony idején megtagadták a parancsot a lövésre a katonák a frontvonalon es nem tamadtak hanem egymassal fociztak, ajandekoztak (a mar maga modjan ott a harcteren) kartyaztak, iszogattak majd ahogy letelt a karacsony ujra ellensegek lettek es harcoltak tovabb. Errol nagyon sok dokumentum es felvetel van arrol az idorol ejjelente a Natgeo-n sokat leadnak -
Dede az a film
es ha jol emlekszem konkretan voltak benne emberkek akik koccintottak egymassal meg asztalt allitottak fel a frontvonal kozepen
Igazabol nem is “bizalom” a kerdeses. Hanem maga az egesz kivitelezese. De a felvetes szerintem nem rossz. Ugyebár az I-II. Vh-ban karácsony idején megtagadták a parancsot a lövésre a katonák a frontvonalon es nem tamadtak hanem egymassal fociztak, ajandekoztak (a mar maga modjan ott a harcteren) kartyaztak, iszogattak majd ahogy letelt a karacsony ujra ellensegek lettek es harcoltak tovabb. Errol nagyon sok dokumentum es felvetel van arrol az idorol ejjelente a Natgeo-n sokat leadnakja a jó öreg natgeo
jó is az, de akkor megvan mi ez a film zseniális..de mint newtwo is mondta ha csak sima megállapodás van abból úgy se lesz semmi ugyan úgy izzani fognak a hajtóművek és dörögni az ágyúk ><
Ezt csak az univerzum urai szabhatják meg
-
Szép gondolat de mozogjunk a realitás talaján... Úgy is lenne aki nem tartaná. Am is erre van a vakáció mód.
1 deci almát kérek egy kis mézzel csorgatva és egy lehelet fahéjjal és szegfűszeggel meghintve

Valoszinuleg igen, de gondolatnak vagy otletnek korrekt. Uniszintu osszefogasnak sem elvetendo egyebkent ha csak a gondolkodas szinten is beszelgetunk rola

ja a jó öreg natgeo
jó is az, de akkor megvan mi ez a film zseniális..de mint newtwo is mondta ha csak sima megállapodás van abból úgy se lesz semmi ugyan úgy izzani fognak a hajtóművek és dörögni az ágyúk ><
Ezt csak az univerzum urai szabhatják meg
Egy kis natgeo sose rossz
egyebkent igen az a film ki**ott jo, szamtalanszor megneztem mar. Szerintem az univerzum urait ez a felvetes vagy gondolatunk nem igazan erdekli xD -
Egy kis natgeo sose rossz
egyebkent igen az a film ki**ott jo, szamtalanszor megneztem mar. Szerintem az univerzum urait ez a felvetes vagy gondolatunk nem igazan erdekli xDebben egyet értünk