lenne 1 kérdésem nem ug volthogy ma kapjuk meg a plusz 1 gallt?nem mintha hiányozna de ugy rémlik!
Csapos mindenkinek 1 jeget dupla whiskyvel!!
lenne 1 kérdésem nem ug volthogy ma kapjuk meg a plusz 1 gallt?nem mintha hiányozna de ugy rémlik!
Viccelsz? pont áthelyezéses eventnél? ![]()
Kávét kérek köszi
Elméletileg Dec 16 volt a dátum amit kiírt Lorovus de egyenlőre nem láttam az 5. galt.
egy dupla feketét mindenkinek.
Ha ingyen lenne ez a bolygóáthelyezés se használnám
hatalmas szívatásnak érzem a teraformert nem tudom lebontani előtte a bolygó méret növelőket nem tudom törölni
aztán áthelyezéskor amin volt 10 -es teraformer meg 3 bolygóméret növelő az a bolygó ugyan úgy 8-a poziban kisebb lett mint amin nem volt semmi az is 8-as poziba
aszem még szóvá is tettem hogy ez így valahogy nem oké ![]()
![]()
( jah persze felfedező osztály mint a 2 esetben )
A bolygóméret és minden rajtalévő cucc MARAD ugyan az mikor áthelyezed. Csak a bolygó hőmérséklete változik a központi csillagtól való távolsággal... Mi ezzel a baj?
Egy vödör nehézvizet, mert szomjasak a hajók...
Display MoreHa ingyen lenne ez a bolygóáthelyezés se használnám
hatalmas szívatásnak érzem a teraformert nem tudom lebontani előtte a bolygó méret növelőket nem tudom törölni
aztán áthelyezéskor amin volt 10 -es teraformer meg 3 bolygóméret növelő az a bolygó ugyan úgy 8-a poziban kisebb lett mint amin nem volt semmi az is 8-as poziba
aszem még szóvá is tettem hogy ez így valahogy nem oké
( jah persze felfedező osztály mint a 2 esetben )
Várj, várj, várj. Áthelyezted egy bolygódat és azt állítod változott a mérete? Mert a már kolonizált bilygó mérete költözésnél nem változik csak a bolygóhőmérséklet tud változni, attól függően milyen bolygópozira mész...
Hát már egy ideje nem csináltam mert pont ez vette el a kedvem hogy a pluszokkal együtt is kisebb lett a bolygó
szóval igen ilyesmit állítok hogy változott a bolygó méret
és olyasmi magyarázatot kaptam hogy minden pozicióban van egy legkisebb meg megy egy legnagyobb méret és biztos alapba a legkisebbet dobta és a pluszokkal is így ép csak közepes lett
úgy túnik nálam ezt hogy nem változhat a bolygóméret nem tudta a rendszer ![]()
ezért is van még 5 ingyenes áthelyezésem mert már sok bolygón van bolygó növelő és nem akarom hogy a levesbe menjenek
Felülírják egymást. Rá is fog kérdezni hogy felülírod e ha jól tudom... A megoldás az hogy nem váltod ki csak az utolsó nap és akkor onnan még van 7 napod aktiválni. Vaaagy mást választasz.
Na itt is van egy kis gondom pl az exp késés csökkentő meg az exp nyersi nővelő nem tudom aktíválni azt a hiba üzenetet dobja hogy nem vásárolhatom meg ami fura mert az aktíválásra megyek nem a vásárlásra
ugye hamar kiváltottam őket de utólag kiderül csak pár órát bukók mert a raktárba lévők csak 6-10 órával előbb járnak le mint az aktívak és azt az infót kaptam hogy felülírja (hát nem)
most akartam aktíválni őket de csak a késés csökentőt engedte
ez is elszomorító ![]()
![]()
Display MoreHát már egy ideje nem csináltam mert pont ez vette el a kedvem hogy a pluszokkal együtt is kisebb lett a bolygó
szóval igen ilyesmit állítok hogy változott a bolygó méret
és olyasmi magyarázatot kaptam hogy minden pozicióban van egy legkisebb meg megy egy legnagyobb méret és biztos alapba a legkisebbet dobta és a pluszokkal is így ép csak közepes lett
úgy túnik nálam ezt hogy nem változhat a bolygóméret nem tudta a rendszer
ezért is van még 5 ingyenes áthelyezésem mert már sok bolygón van bolygó növelő és nem akarom hogy a levesbe menjenek
Hidd el, nem változik a bolygó mérete költözésnél, ez fix... Ezt a magyarázatot supporton keresztül kaptad vagy csak egy másik játékostól?
Az expis tárgyakat én sem értem miért nem lehet felülírni... Szerintem arról érdemes lehet jegyet nyitni hogy fícsör vagy bug?
A bolygó méretes dolgba nem akarok belle menni régi story és már nem merek 100% állítani mindent
de a válasz ilyesmi volt és jegyben kaptam erre emlékszem meg hogy az volt a kérésem hogy a bolygó növelőket legaláb hadd lehesen újra aktíválni vagy valmi ilyesmi.
Oksa ak az expikről nyítok egy jegyet ![]()
mar bent van az 5. galaxis
tagnap este mégnem volt!
tagnap este mégnem volt!
Ma reggel sem volt még bent mert akkor is néztem
Viccelsz? pont áthelyezéses eventnél?
Kávét kérek köszi
Remélem, hogy segített a kávé és sikerült rájönni arra ezáltal, hogy az event mától van holnapig.. a plusz galaxis pedig 16-ára volt tervezve.. tehát egy bocsi, benéztem vagy valami nem ártana.. de lehet, h én várok sokat ![]()
whisky-nél maradnék Gurat ![]()
Remélem, hogy segített a kávé és sikerült rájönni arra ezáltal, hogy az event mától van holnapig.. a plusz galaxis pedig 16-ára volt tervezve.. tehát egy bocsi, benéztem vagy valami nem ártana.. de lehet, h én várok sokat
whisky-nél maradnék Gurat
hajszálon múlott a dolog, h tapsoljak a precíziós " közreműködésnek" csak becsúszott az a 16.-a amikor nem történt változás.. és így afféle pánik kelt úrrá a lelkemben, miszerint újra egy elszomorító időzítés, hiba , baki, csúszás történik...kitudjameddigmintaszerverösszevonásnálhetekig... de... a munkahelyen reményekkel teli telefon nyomkodás közben megpillantottam az 5..-Galt, hát magasságos egek odanézz, ott van
gyors csempedoboz tépkedés, és matek..irka-firka és már indultak is az áthelyezések
még nem kaptam üzit az elhasznált SA-visszatérítésről, szóval még az is fut? és az áthelyezős event is? akkor most a 120 SA-ból is visszajön? és köszipuszi az 5. galt
már kezdem belakni
de van hely bőven másnak is ![]()
![]()
![]()
![]()
egy kört fizetek T-nek ![]()
még nem kaptam üzit az elhasznált SA-visszatérítésről, szóval még az is fut? és az áthelyezős event is? akkor most a 120 SA-ból is visszajön?
Már vége. Üzit általában 2-3 napra rá szokta küldeni a rendszer. Ne kérdezd miért ![]()
Igen kényes téma ez a szerverösszevonás utáni változtatásmizéria. Én is 100%-osan megértem a felháborodást e miatt hisz nagyon-nagyon-nagyon lassan zajlott le.
Főleg úgy hogy valakinek ez a munkája. Azt adta tovább egy munkatársának hogy értesítse a felhasználókat hogy 16-án kerítenek sort a megszavazott változtatások bevezetésére.
Nem történt meg. Ez hanyagság. Valaki nem végezte el a rá bízott munkát. Szépítgethetjük meg mondhatjuk hogy ez csak egy játék. De neki ez a munkája amit nem végzett el időre.
Máshol ezeknek következménye van...
látom én a betérdelős szitut a dologban...
Szóval mi kitaláltunk egy változtatós szavazást, ami meg is valósult nagy nehezen, majd beadták.. majd elbírálták, megadták.. és ott jön a betérdelés, h lehetne pont áthelyezéskor? ![]()
szóval köszi a dolgot ![]()
T igyon még ![]()
egyetértek azzal maximálisan, h nem a megadott időpontban történt meg és bizonyos szintig jogos a felháborodás is.. csak ne vigyük túlzásba ![]()
igyál Te is Kong..
a következő köröd az enyém ![]()
Na idén letettem a szerszámokat
kezdődjék a pihi.
Még nem kívánok senkinek szezonális ünnepeket, de mit gondoltok egy 10 napos mnt-hez?
Megoldható lenne egy kis 10 napos kémkedés, támadás mentes tűzszünet az Ünnepek alatt?
Vagy csak én gondoltam erre? ![]()
Többek közt szeretném a tagokkal közölni, h habár van flottám, de nem kívánom használni, sem védésre, sem támadásra ! Semlegesen elvonultam az 5- galba, kimaradva mindenből. És mivel sok játékost kedvelek, szeretném Barátlistára venni mindazokat, akikkel beszéltem, ismerkedtem. Meglátjuk mekkora sikerem lesz ![]()
Már nem ad akkora örömöt a játék, mert a támadás részét elengedtem rég... lassan idő hiányában az expet is, de még a Gyűjtő. ™ pontosjé™ szóval még az üzemel.. nem fejezem be a játékot, de megfordult a fejemben ez is... Szóval a lényeg.. indítványoznék egy ünnepek alatti 5-10 napos Globális MNT-t mindenki mindenkivel.
Ma is, de holnap tuti berugok. ![]()
Gurat, Te vagy az első akit megkérdezek, h lenne e a Barátom
és egy kört a brigádnak természetesen. Köszi
Na idén letettem a szerszámokat
kezdődjék a pihi.
Még nem kívánok senkinek szezonális ünnepeket, de mit gondoltok egy 10 napos mnt-hez?
Megoldható lenne egy kis 10 napos kémkedés, támadás mentes tűzszünet az Ünnepek alatt?
Vagy csak én gondoltam erre?
Többek közt szeretném a tagokkal közölni, h habár van flottám, de nem kívánom használni, sem védésre, sem támadásra ! Semlegesen elvonultam az 5- galba, kimaradva mindenből. És mivel sok játékost kedvelek, szeretném Barátlistára venni mindazokat, akikkel beszéltem, ismerkedtem. Meglátjuk mekkora sikerem lesz
Már nem ad akkora örömöt a játék, mert a támadás részét elengedtem rég... lassan idő hiányában az expet is, de még a Gyűjtő. ™ pontosjé™ szóval még az üzemel.. nem fejezem be a játékot, de megfordult a fejemben ez is... Szóval a lényeg.. indítványoznék egy ünnepek alatti 5-10 napos Globális MNT-t mindenki mindenkivel.
Ma is, de holnap tuti berugok.
Gurat, Te vagy az első akit megkérdezek, h lenne e a Barátom
és egy kört a brigádnak természetesen. Köszi
Mér töltöm is a pertut!
Neked almásat nekem meg házit... ki mit szeret ![]()