Szívesen...
megfőtt a paprikás krumpli. Aki kér merek egy tányérral.... jah van hozzá ubisali is!
Szívesen...
megfőtt a paprikás krumpli. Aki kér merek egy tányérral.... jah van hozzá ubisali is!
örülök, h ilyen jól kijöttök.. azért vigyázzatok, mert az "ördög" nem alszik..
octomore 16.3.. köszi Gurat
de alszik csak sok rövidet
![]()
Vágom oké. ki is pakolok az új galba, de aki a rendszerembe jön megmurdál.
Pedig pont oda terveztem költözni a szomszédságodba
örülök, h ilyen jól kijöttök.. azért vigyázzatok, mert az "ördög" nem alszik..
octomore 16.3.. köszi Gurat
octo 16.3-at valahol külhonban ittál? Mert itthon én még ilyet nem láttam csak a 16.1 változatot.
tudom..tudom az “ördög” megkap mindent amit akar, de mi földi halandók is megkóstolnánk eme itóka zamatosságát![]()
![]()
octo 16.3-at valahol külhonban ittál? Mert itthon én még ilyet nem láttam csak a 16.1 változatot.
tudom..tudom az “ördög” megkap mindent amit akar, de mi földi halandók is megkóstolnánk eme itóka zamatosságát
1-2 héten belül lesz idehaza is, a 16.2-sel egyetemben.. ![]()
Nem kaptok ![]()
1-2 héten belül lesz idehaza is, a 16.2-sel egyetemben..
Nem kaptok
de most lesz a karácsony, karira sem?
de most lesz a karácsony, karira sem?
Hát.. tekintve az eladási árát.. nem, nem kapsz
vegyél magadnak ![]()
Pedig pont oda terveztem költözni a szomszédságodba
Gyere nyugodtan, semmi gond
csináld a terveid szerint..
Gyere nyugodtan, semmi gond
csináld a terveid szerint..
Szerintem szabadon lehet költözni bárkinek az új galaxisba
De ha már a poén is probléma az már régen veszett fejsze nyele..:)
Hát.. tekintve az eladási árát.. nem, nem kapsz
vegyél magadnak
Igen, a problémám nekem is az árával van ![]()
![]()
Szerintem szabadon lehet költözni bárkinek az új galaxisba
De ha már a poén is probléma az már régen veszett fejsze nyele..:)
használj hangulat jelző Smile-kat ha poénkodsz. mert pont erre van kitalálva.. különben nem tudom hova tenni a mondandódat. hisz nem beszéltünk eddig...
a veszett fejsze nyelét ne fogd meg. legalábbis, szerintem semmi értelme.
igyál valamit, meghívlak. ![]()
használj hangulat jelző Smile-kat ha poénkodsz. mert pont erre van kitalálva.. különben nem tudom hova tenni a mondandódat. hisz nem beszéltünk eddig...
a veszett fejsze nyelét ne fogd meg. legalábbis, szerintem semmi értelme.
igyál valamit, meghívlak.
Azért mert rég nem beszéltünk, nem jelenti azt, hogy támadó jellegű lenne a mondandóm..ismerhetnél már annyira, hogy tudd minden vagyok csak az nem ![]()
Az italt nem kérem, köszönöm. Dolgozom. De igyál helyettem is.
és itt talán?, newtwo
csak egy Sith beszél szélsőségekben
Az előbb ajánlott paprikás krumplit meg az ubisalit
kérném turmixba, köszi
és mire megiszom, várom hogy hódolj ![]()
987 sírva nevetnék itt a kocsmában a mondókáidon
jót innánk az tuti ![]()
jaja értelek, csak már nagyon böki a csőröm, kik is lehetnek. Akkor nem ti vagytok. Jó kérdés kik ennyire agyamentek.
Ilyen gerilla harcot folytatnak, pakkból húztak flottát és kijönnek vakból bevernek akit találnak majd mennek vissza. És marha büszkék lehetnek magukra.
Nyilván adja a játék ezt a lehetőséget , de elég gerinctelen taktika. És FS-emben először volt hiba, mázlis csodabogarak... Most 3 hónap összefarmolt 140 millás flottája oda...
Nèzöpont kèrdése, hogy gerinctelen e... 1000-2000 DS-es csak úgy rombolgatni az nem gerinctelen? Nyilván nem rád célzok, csak egy megjegyzés... (u.i: legalább picit vagytok a másik oldalon is.)
" a bárány meghívta a farkasokat vacsorára " Gratulálok szép volt, akárhogy is nézem..
egy italt Neki.
Nèzöpont kèrdése, hogy gerinctelen e... 1000-2000 DS-es csak úgy rombolgatni az nem gerinctelen? Nyilván nem rád célzok, csak egy megjegyzés... (u.i: legalább picit vagytok a másik oldalon is.)
Szerintem ezt gondold át egy picit...
Nézegettelek de hányszor is támadtam rád... na igen pontosan annyiszor, én ha valaki ügyesen játszik és nem hagy bent sorozatban dolgokat nem rombolom eszeveszetten.
És nem "vagyunk a másik oldalon" engem gyalultak és már kiderültek részletek, alaposan meg lettem célozva s már pontosan tudni ki volt s miért.
Plusz pont nekem nem kell ezt a szitut magyaráznod, én már voltam nullázva épp Sithek által is jól számolom 3x is asszem épp itt, még tavaly
Nekem ne mondd, hogy na nesze nekem megtudtam
én pontosan tudtam ismertem eddig is az érzést.
A felhábrodásom nem emiatt volt, de már azt is rendbe raktam magamban. Nekem nem való a flotta el kell fogadnom, mert a pénzesekkel kedvem nincs versengeni. Plusz végignézni sem, ahogy évi vagy pár havonkénti egy hiba és úszik minden amilyen peches vagyok
elég volt belőle
Szerintem ezt gondold át egy picit...
Nézegettelek de hányszor is támadtam rád... na igen pontosan annyiszor, én ha valaki ügyesen játszik és nem hagy bent sorozatban dolgokat nem rombolom eszeveszetten.
És nem "vagyunk a másik oldalon" engem gyalultak és már kiderültek részletek, alaposan meg lettem célozva s már pontosan tudni ki volt s miért.
Plusz pont nekem nem kell ezt a szitut magyaráznod, én már voltam nullázva épp Sithek által is jól számolom 3x is asszem épp itt, még tavaly
Nekem ne mondd, hogy na nesze nekem megtudtam
én pontosan tudtam ismertem eddig is az érzést.
A felhábrodásom nem emiatt volt, de már azt is rendbe raktam magamban. Nekem nem való a flotta el kell fogadnom, mert a pénzesekkel kedvem nincs versengeni. Plusz végignézni sem, ahogy évi vagy pár havonkénti egy hiba és úszik minden amilyen peches vagyok
elég volt belőle
Ahogy ìrtam, nem rád céloztam... Nem értem eztán mit kell átgondolnom.
Ahogy ìrtam, nem rád céloztam... Nem értem eztán mit kell átgondolnom.
Csak annyit fűznék hozzá, ha nem rám célozgatsz akkor ne nekem írj , ennyi nem óvodában vagyunk írj akkor az adott emberkének... és ne többes számban, hogy vagyunk a másik oldalon, mert csak én kaptam.
A drága támadóm szeret a kicsik védelmezőjének dicsfényében sütkérezni, de egy álszent emberke. Engem is le akart szedni még amikor ötöd ekkora voltam és nem voltam Sithben is, ennyit őróla. Egy latte-t kérek.
Csak annyit fűznék hozzá, ha nem rám célozgatsz akkor ne nekem írj , ennyi nem óvodában vagyunk írj akkor az adott emberkének... és ne többes számban, hogy vagyunk a másik oldalon, mert csak én kaptam.
A drága támadóm szeret a kicsik védelmezőjének dicsfényében sütkérezni, de egy álszent emberke. Engem is le akart szedni még amikor ötöd ekkora voltam és nem voltam Sithben is, ennyit őróla. Egy latte-t kérek.
Rendben legyen így.