OGame KOCSMA

• És még egy gondolat, tudom, hogy itt vagytok fórumon, mert így csak tapasztaltak játszanak. Tiszteljetek már meg mindenkit, és ne óvódás módjára bújkáljatok, hanem vállaljátok kik is vagytok, Csuporka, Sziporka, Puszedli!

A támadódat nem sokszor szoktuk látni a Fórumon, de régi játékos.. többet sajnos nem mondhatok róla.

• A támadódat nem sokszor szoktuk látni a Fórumon, de régi játékos.. többet sajnos nem mondhatok róla.

köszönöm akkor már nekem meg is van :)

• A béke hazugság, csak szenvedély van
    • A szenvedélyen keresztül erőt nyerek
    • Az erőn keresztül hatalmat szerzek
    • A hatalmon keresztül győzök
    • A győzelmemen keresztül a láncaim lehullanak
    • Az erő szabaddá tesz engem
  • nézd, sajnos egy fs hiba eléggé megtudja magát bosszulni...fel lehet tenni ilyenkor akérdést mi lett volna ha...nem jön v jönnek ki vből, vagy valkó nézelődik, vagy yankee, vagy bárki más ott az uniban aki tudna valamit kezdeni aflottáddal. vben vagyok ott ősidők óta nem tudom mik a viszonyok, nem is tervezek kijönni, tartalék acc. nem mellesleg ez a játékstílus h v aztán éjjel kijön kiszór 1000kémet talál indul, nem talál vissza v...nem újkeletű, sajnos erre is számítani kell. mindig mindenkor, bárkitől ;)

Tudom, hogy erre számítani kell, épp ezért is ment az FS folyamatosan 3 hónapon át. Azon viszont nem változtat, hogy gerinctelen és gyáva dolog, ez a megítélése szerintem itt is majd' egységes. Ha egy szépen önerőből épített flotta , mint a tiéd Anubis, Valkóé vagy Yankees-é üt be akár nem is rebben az arcom. Ahogy ez történt is már, tudjátok jól :) De nekem az ilyen gerinctelen és vásárolt flottás nem flottás csak egy makker gyáva kukac...

Erre viszont számítani nem tudok, hogy lázasan kidőlök este. Nagyon nem kívánom senkinek, hogy ilyenkor verjék be, mert mindenkinek lesz szitu, amikor elmarad a játék... És az érzés, erre kelni, hót betegen még pluszban, na az a minden más, nem a master card :D

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

• Tudom, hogy erre számítani kell, épp ezért is ment az FS folyamatosan 3 hónapon át. Azon viszont nem változtat, hogy gerinctelen és gyáva dolog, ez a megítélése szerintem itt is majd' egységes. Ha egy szépen önerőből épített flotta , mint a tiéd Anubis, Valkóé vagy Yankees-é üt be akár nem is rebben az arcom. Ahogy ez történt is már, tudjátok jól :) De nekem az ilyen gerinctelen és vásárolt flottás nem flottás csak egy makker gyáva kukac...

Erre viszont számítani nem tudok, hogy lázasan kidőlök este. Nagyon nem kívánom senkinek, hogy ilyenkor verjék be, mert mindenkinek lesz szitu, amikor elmarad a játék... És az érzés, erre kelni, hót betegen még pluszban, na az a minden más, nem a master card :D

megértem a reakciódat erre a hadviselésfajtára. taktikai játék lévén létezik ez a taktikai húzás v, nem v, újra v... nem feltétlenül kell elítélni. én ezt mondom. Az meg hogy az említett flotta saból épült e vagy sem, nem tudom. Az első 400k csc-m nekem is abból épült ha jól emlékszem. el lehet érte ítélni akár :) én is voltam már lázasan flottával a kezemben, de felismertem a hibalehetőséget és kirepültem, persze vannak egyéb körülmények is minden esetben...megértelek! de szerintem anásik felet sem kell elítélni, talált és ment. minden esetre jobbulást kívánok a betegségből! és kitartást az újjáépítéshez!

• megértem a reakciódat erre a hadviselésfajtára. taktikai játék lévén létezik ez a taktikai húzás v, nem v, újra v... nem feltétlenül kell elítélni. én ezt mondom. Az meg hogy az említett flotta saból épült e vagy sem, nem tudom. Az első 400k csc-m nekem is abból épült ha jól emlékszem. el lehet érte ítélni akár :) én is voltam már lázasan flottával a kezemben, de felismertem a hibalehetőséget és kirepültem, persze vannak egyéb körülmények is minden esetben...megértelek! de szerintem anásik felet sem kell elítélni, talált és ment. minden esetre jobbulást kívánok a betegségből! és kitartást az újjáépítéshez!

egyetértek az előttem szólóval :) sajnos elő fordul és bár nekem igenis vásárolt a flotta, de ugyan úgy ment már a levesbe mert más dolgom volt vagy épp nem az volt a prio hogy fs vagy nem fs.

Benne van, de kitartást neked ;)

"A háborúra való felkészülés az egyik leghatékonyabb eszköz a béke megőrzésére."

"A fegyelem egy hadsereg lelke. Félelmetessé teszi a kis létszámot; sikert hoz a gyengéknek és tiszteletet mindenkinek."

• A flotta várásolt ami vert, ez biztos első kézből tudom és láttam, 2 nap alatt másképp nem épül flotta :)

Köszönöm a reakciókat és a válaszokat, megértést, bocs kicsit kifakadtam és árasztottam mára a kocsmát, de ezzel lezárom.

Újjáépítés nem lesz, asszem még a dokkba is elmaradt vbe vonulás előtt, hogy betegyek bármit is az idegben.

Folytatni valamikor fogom, de itt is már csak bányában, Ledán is minden flottát már lassan bebontottam, nekem ez a része nem való talán ez az univerzumok üzenete.

Jó kis délutáni almás Jim Beam-et mindenkinek, aki szereti!

Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

• Mensán én vagyok a Hófehérke :rofl: Amugy egy észrevétel a megszavazott szerver beállításokkal kapcsolatban.. Leda... 5 galaxis.. de ha megnyitom a szavazatokat, a tobbség a 6 galaxisra voksolt. vagy nem jól értelmezem ?

epres kv-t kérek

• Mensán én vagyok a Hófehérke :rofl: Amugy egy észrevétel a megszavazott szerver beállításokkal kapcsolatban.. Leda... 5 galaxis.. de ha megnyitom a szavazatokat, a tobbség a 6 galaxisra voksolt. vagy nem jól értelmezem ?

epres kv-t kérek

"Ahhoz hogy egy változást megszavazzatok. 2/3-os többséget kell elérni a szavazáson."

"Ahogy korábbi alkalmaknál, most is alkalmazzuk a szavazatok összeadását a kívánt beállítás irányába."

Azaz a 70 szavazat a 6 galra csak 64,8% de a LEGALÁBB 5 galra 81 szavazat van ami 75%.

Így igen kb 2 szavazattal csúsztunk le a 6 galról :P

Hibáztam már én is. De TE is fogsz!!!!!

• "Ahhoz hogy egy változást megszavazzatok. 2/3-os többséget kell elérni a szavazáson."

"Ahogy korábbi alkalmaknál, most is alkalmazzuk a szavazatok összeadását a kívánt beállítás irányába."

Azaz a 70 szavazat a 6 galra csak 64,8% de a LEGALÁBB 5 galra 81 szavazat van ami 75%.

Így igen kb 2 szavazattal csúsztunk le a 6 galról :P

Galaxies: [4 | 27] [5 | 11] [6 | 70]

• nekem az jön le ebből az infóból, h 108 szavazat érkezett, amiből 81 szavazat több galt szeretne.. csak nem értem, h ha ebből 70 szavazat 6 galt, akkor miért 5 gal lesz? :dash: Sosem ment a matek.. meg se szólalok, mert a végén azt a +1 galt sem kapjuk meg :rofl:

még egy epres coffét :P

• Jajj ne idegesíts már :D

108 szavazatból 70 szavazat az nincs 2/3-ad...

De 108 szavazatból 75 szavazat (70+5 aki legalább 5 galt akart) megvan a 2/3-ad...

Hibáztam már én is. De TE is fogsz!!!!!

• :rofl:jól van össze raktam a dolgot. :rofl: szóval nem nyert 2/3- al a 6 gal, de mivel a tökfejek túlnyomó része többet szeretne, így 5 galt kapunk.. mert 11 ember megelégedett volna 1 gallal, szóval az a 70 aki 6 galt akart.. benyalta. gratulálok annak a 11 nek. :pillepalle: a 69 társam nevében is akik 6 galt szerettünk volna :minigun:

forró paradicsomlevet Nekik Tisztelettel :D

• ideg vagy nem ideg.. én nem látom az 5- galra a 75 szavazatot... vagy nem értelmesen irták ki. mégegyszer bemásolom..

Galaxies: [4 | 27] [5 | 11] [6 | 70]

itt már nem a galok száma a lényeges, hanem h a játékosok 2/3 szavazott arra h több legyen mint 4gal. ezt úgy lehetne szemléltetni mint matekból amikor a halmazokat tanultuk :)

• itt már nem a galok száma a lényeges, hanem h a játékosok 2/3 szavazott arra h több legyen mint 4gal. ezt úgy lehetne szemléltetni mint matekból amikor a halmazokat tanultuk :)

Vágom oké. ki is pakolok az új galba, de aki a rendszerembe jön megmurdál. :grumble: