Ajandek bolygo a 2. Nap is energia gyorsitot adott.
Nagyon megeri.....jo tudom legalabb van valami.....de azert akar egy 10%-os nyersanyag gyorsito jobb lenne...
Ajandek bolygo a 2. Nap is energia gyorsitot adott.
Nagyon megeri.....jo tudom legalabb van valami.....de azert akar egy 10%-os nyersanyag gyorsito jobb lenne...
Jóestét. Olvasgatom a panaszokat az eventekkel kapcsolatosan és az alábbi megjegyzésem lenne ami miatt sokan fognak rosszalúan reagálni erre!
Elég régen 2006-ban kezdtem uni3 ban század annyi ajándék volt. plusz több idő kellett mindenre is. ráadásúl ritkábban tudtál gép elé ülni a mobilok meg még alkalmatlanok voltak erre DE, sokkal jobban élveztem a játékot mert a klánok is összetartóbbak voltak és jobb csapatjátékosok. Ehhez képest most kész picsa meleg málé van. minden héten event akció akció hátán. de eggyeseknek az ingyen sem elég .Az tény hogy sok hiba van a játékban G.O.-k döntései is olykor megkérdőjelezhetőek . Ettől függetlenűl néha az adott játékos nézzen magába és tegye fel a kérdést, hogy 5-10 évvel ezelőtt mennyit kellett gürizni hogy egy adott szintre érjél illetve ha buktad a flottád nem volt űrdokk ami visszaadna. Most jóval kevesebb időbefektetés kell még akkor is ha nem költesz a játékra mint régebben. Nem véletlen hogy elapadtak a csaták. olyan kényelmi helyzet állt elő ami után feleslegessé vált .Megértem aki igy dönt és nem támad de akkor ne problémázzunk már azon hogy a pluszra mért nem adnak még pluszt! Ahogy régebben úgy most is a véleményem szubjektiv. Akit megbántottam bocsi és a számlámra kérhet kedvére italt. Én cigánymeggyes pálinkát kérek és egy korsó Dreher-t
Amúgy ebben mélységesen igazad van... nekem van egy sokkal közelebbi összehasonlítási alapom is - míg anno Kalliston, igen nem teljes a párhuzam, mert 6X ECO volt sokáig, szember Mensa 8x ECO-jával, DE akkor is, míg ott egy ilyen gyarapodás, amit most levágtam évekbe telt, most pár hónap, ha okosan nyomja az ember és sokat farmol is.
Ilyenek, mint ajándék asztro szint, vagy kasztváltók, gyorsítók, hát öcsém elvétve ha valamit vitt az ember a liciten. Nagy most a bőség zavara ![]()
Már megint sírtok?!
Örüljetek, hogy kaptatok valami! Hálátlanok vagytok :))
Igenis nagy szó hogy a gf egy szövetségi állomást ad ajcsiba! Én örültem neki, hiszen lett egy szép felújított állomásom.
Szóval köszönjétek meg a bőkezűségét![]()
Remélem a következő egy űrdokk lesz... mán alig várom![]()
Egy almásat, mert nekem is az a kedvencem nem csak Kongnak!![]()
Nos én a Terraformert választottam, csak szerettem volna én ott aktiválni, ahol szeretném! Mert nem a raktáramba tette, mint általában a kiválasztott ajándékokat. , hanem ( Talán ) a fő bolygómra...
Almásat kettőnknek ![]()
Nos én a Terraformert választottam, csak szerettem volna én ott aktiválni, ahol szeretném! Mert nem a raktáramba tette, mint általában a kiválasztott ajándékokat. , hanem ( Talán ) a fő bolygómra...
Almásat kettőnknek
Ahogy néztem holdon nem engedi kiválasztani ezeket a tárgyakat így gondolom oda adja hozzá ahol éppen aktuálisan vagy mikor kiválasztod...
Ahogy néztem holdon nem engedi kiválasztani ezeket a tárgyakat így gondolom oda adja hozzá ahol éppen aktuálisan vagy mikor kiválasztod...
Betehette volna a raktáramba is .., hogy sütne Rá a nap az illetékesre ![]()
Betehette volna a raktáramba is .., hogy sütne Rá a nap az illetékesre
Mindjárt kirakom a hírekbe, h ahol átveszed a jutalmat, ott aktiválja.. azonnal..
Technikai jelegú kérdés:
Kaptuk ezeket az exp gyorsítokaz szavam nem lehet egyik le se jár már kaptuk az újat
Az egyetlen próblémám hogy nem egyeznek a %
Na most megy a 100% de a van egy 75% exp késés csökkentő
illetve megy egy 30% de van egy 25% exp nyersi növelő
ma tudtam őket indítani mert most járt le az elöző
de vsizont ezeknél már számol vissza az elhasználsái visszaszámláló
na most ha aktíválom őket ak úgy mükődnek mint a bolygó méret növelők vagy a flotta szám növelők hogy több más szintű mükődik egyszere
vagy az új aktíválása törli azt ami épen fut ?
na most ha aktíválom őket ak úgy mükődnek mint a bolygó méret növelők vagy a flotta szám növelők hogy több más szintű mükődik egyszere
vagy az új aktíválása törli azt ami épen fut ?
Felülírják egymást. Rá is fog kérdezni hogy felülírod e ha jól tudom... A megoldás az hogy nem váltod ki csak az utolsó nap és akkor onnan még van 7 napod aktiválni. Vaaagy mást választasz.
Nem akartam rányomni hátha csak leválltja a jobbat
de ak ezt elszúrtam 
THX a választ
Az ilyenekre általában mindig rákérdez, amennyiben aktív egy másik.
Jó reggelt! Igyatok egyet az egészségemre! Mensán most vertek le mindent rólam, mert este lázasan bealudtam és először elmaradt az FS! Egészségetekre, én fizetem
Nevetek, hogy ne sírjak
![]()
És még egy gondolat, tudom, hogy itt vagytok fórumon, mert így csak tapasztaltak játszanak. Tiszteljetek már meg mindenkit, és ne óvódás módjára bújkáljatok, hanem vállaljátok kik is vagytok, Csuporka, Sziporka, Puszedli!
hát...a csuporkába belenyalnék, sziporkát fényesre törölgetném, puszedlit meg nyálasra csókolgatnám ![]()
jah és egy korsó jaffát mindenkinek ![]()
Perverz Anubis
![]()
hát...a csuporkába belenyalnék, sziporkát fényesre törölgetném, puszedlit meg nyálasra csókolgatnám
jah és egy korsó jaffát mindenkinek
Ezt most értsem úgy, azért mert leszedtek? Akkor már mindent tudok is amit akartam köszi pacsi ![]()
Ezt most értsem úgy, azért mert leszedtek? Akkor már mindent tudok is amit akartam köszi pacsi
nem. nem, és nem azért. erről a 3 névről ez jutott eszembe
hisz a szemem előtt van a 3 nagyszemű kislány és a copf-okkal is tudnék mit kezdeni
Amúgy meg én vagyok mensan...Anubis néven, ha esetleg erre céloztál h közöm lenne hozzá
és úgy tudom egy szövigatom sem játszik ott álnéven. pusztán poén volt az írásom, Grabo szerint perverz, de hát ez is olyan kinek mi ![]()
jaja értelek, csak már nagyon böki a csőröm, kik is lehetnek. Akkor nem ti vagytok. Jó kérdés kik ennyire agyamentek.
Ilyen gerilla harcot folytatnak, pakkból húztak flottát és kijönnek vakból bevernek akit találnak majd mennek vissza. És marha büszkék lehetnek magukra.
Nyilván adja a játék ezt a lehetőséget , de elég gerinctelen taktika. És FS-emben először volt hiba, mázlis csodabogarak... Most 3 hónap összefarmolt 140 millás flottája oda...
Mindig ezeknek áll a szerencse ![]()
Nameg igen... elég 1 hiba is és megvan a baj másnál pedig lehet van 100,de nem figyel rá senki ![]()
Sajnos benne van, de kitartást neked ![]()
jaja értelek, csak már nagyon böki a csőröm, kik is lehetnek. Akkor nem ti vagytok. Jó kérdés kik ennyire agyamentek.
Ilyen gerilla harcot folytatnak, pakkból húztak flottát és kijönnek vakból bevernek akit találnak majd mennek vissza. És marha büszkék lehetnek magukra.
Nyilván adja a játék ezt a lehetőséget , de elég gerinctelen taktika. És FS-emben először volt hiba, mázlis csodabogarak... Most 3 hónap összefarmolt 140 millás flottája oda...
nézd, sajnos egy fs hiba eléggé megtudja magát bosszulni...fel lehet tenni ilyenkor akérdést mi lett volna ha...nem jön v jönnek ki vből, vagy valkó nézelődik, vagy yankee, vagy bárki más ott az uniban aki tudna valamit kezdeni aflottáddal. vben vagyok ott ősidők óta nem tudom mik a viszonyok, nem is tervezek kijönni, tartalék acc. nem mellesleg ez a játékstílus h v aztán éjjel kijön kiszór 1000kémet talál indul, nem talál vissza v...nem újkeletű, sajnos erre is számítani kell. mindig mindenkor, bárkitől ![]()