OGame KOCSMA

• amint lesz róla bővebb infó, addig legalább tudod, h lesznek újítások, nem várt fejlesztések.. s h nem csak hibajavításokból áll a napjuk..

De a jövőben inkább megtartom magamnak az ilyesféle üzeneteket :)

Whisky-nél maradnék Gurat :)

szóval nem voltál elég részeg hogy többet elkotyogj :P

Csapos még 1 felest az úrnak ;) :D

"A háborúra való felkészülés az egyik leghatékonyabb eszköz a béke megőrzésére."

"A fegyelem egy hadsereg lelke. Félelmetessé teszi a kis létszámot; sikert hoz a gyengéknek és tiszteletet mindenkinek."

• Na igy hogy lezárult az öv elkezdödhet a szavazás? a teamnek nincs megállás :D

Szerintem először lesz valami új Thread (vagy szerverenként threadek) amibe jöhetnek az ötletek és az érvek hogy az miért jó az adott szerveren a LEGTÖBB játékosnak (az összesnek úgy sem lesz jó...) vagy milyen újdonságot hozhat a sivár mindennapokba aztán gondolom valahogy kategóriákra bontva elméletileg játékon belül ezeket meg lehet majd szavaztatni az ott játszókkal...

Hibáztam már én is. De TE is fogsz!!!!!

• Nézd, vissza jöttem temető szeróról, vagyis vissza hoztak, felajánlottak 2 választási lehetőséget, Ledat választottam, de ingyen áthelyezést nem kaptam, mondván, hogy azoknak nem jár, akik temetőből jönnek vissza... Nem tudom, hogy ezt milyen szabályzat és hol tartalmazza, de ezek szerint nem vagyok egyenértékű játékos a többiekkel... Nem firtattam, ezt mondták, elengedtem... Szerintem nem jogos, mert ha másnak jár, akkor ilyen esetekben is kellene. No de 14-15 bolygót nem fogok sa-ból átpakolni, akkor inkább költözök :D

Kis kereséssel, de meglett:

teszt szerverre "magyarabban" lett megfogalmazva:

Frissítés - a "teszt" szervereken

"A játékosok többé nem kapnak ingyenes bolygó áthelyezést, ha inaktivitásuk miatt a Temető szerverre kerültek, és a támogató csapat helyezi át őket egy élő szerverre."

élesben:

Frissítés: 8.2.0

"A játékosok többé nem kapnak ingyenes bolygó áthelyezést. ( ez eredetileg a temető szerverre vonatkozott.. de lehetséges, h összevonáskor sem.. )"

• öv-nél nincs ingyen áthelyezés az igen...

ez egyre felhasználó barátabb nem is tudom ügymenet...

hogy egy klasszikust idézek, oké hogy fontos a pénz, de ennyire? :D

:dead:Szerelmem, ne feletd A jajongást, ahogy a tél kihunyt A tavaszi égbolt alattCsak jajgatott hiába.

Mert fogtuk a magot Hintettük a vetést Dalt vetettünk Mohóságuk ellen.

És A völgyben odalenn Halld, arató suhint, arató suhint. Az arató suhint A völgyben odalenn Halld az arató dalát Hogy véget ért a tél.

Ne feledd, fiam, Fiam, ne feledd A láncokat Amikor az arany vasba vert

Mi jajongtunk is jajongtunk

És kiáltunk és remegtünk A mieinkért Szebb álmunk völgyéért.

• Én arra gondolok itt, hogy rossz helyen vannak a bolygóid, de van időd.

Nem költesz rá SA-t hanem kivárod a temetőt és újra visszajössz.

Talán ez van letiltva.

Kicsit a szűz lelkéről:
    A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

Talán ez van letiltva.

Gullcsi megfogalmazása tűpontos.

A "lehetséges" szó szerepelt az akkori mondatomban. De direkt ezért másoltam be a teszt szerverre hamarabb érkező bejegyzést is, az konkrétabb..

Ha így haladunk, az értelmező kéziszótárt is linkelnem kell.. :dash:

whisky-t kérnék Gurat..

• yankevel szét mentetek valko?

hopá szép fogás gratu...

Nem csak az összevonással sok tanitványra tettem szert ezért 3an kiválltak a szöviböl ők inkább a szűk baráti körök hivei

*Off

Áthelyezve.
    newtwo

• A béke hazugság, csak szenvedély van
    • A szenvedélyen keresztül erőt nyerek
    • Az erőn keresztül hatalmat szerzek
    • A hatalmon keresztül győzök
    • A győzelmemen keresztül a láncaim lehullanak
    • Az erő szabaddá tesz engem

Edited once, last by newtwo ().

Talán ez van letiltva.

Én meg arra gondolok, hogy előző szerón jó helyen voltak a bolygóim, aztán jött egy temetős időszak, most meg nincsenek jó helyen.. :D Akkor ez visszaélés Team szemszögből nézve? :D Mert megközelíthetjük ezt különböző nézőpontokból és még az is lehet, hogy mindenkinek igaza van :D Tudom, ez az "így jártál kategória".. Ha kell ingyen áthelyezés a parasztnak, akkor ne merje hanyagolni a játékot :D

• Én meg arra gondolok, hogy előző szerón jó helyen voltak a bolygóim, aztán jött egy temetős időszak, most meg nincsenek jó helyen.. :D Akkor ez visszaélés Team szemszögből nézve? :D Mert megközelíthetjük ezt különböző nézőpontokból és még az is lehet, hogy mindenkinek igaza van :D Tudom, ez az "így jártál kategória".. Ha kell ingyen áthelyezés a parasztnak, akkor ne merje hanyagolni a játékot :D

Mi köze van ehhez a teamnak? o.O nem mi döntjük el, h kinek-mit adunk..

whisky-t kérnék Gurat.. :)

• Whisky KV kombós jóreggelt!

Aki temetőből jön, az örüljön, hogy visszakapja az acc-ját, nemhogy költözgessen! A temető is már egy nagy gesztus a GF részéről. Régen ilyen nem volt. Nem játszok, törlődsz. Pont. Az, hogy van ilyen opció, már az is ajándék.

• az a baj, hogy ha 1O-en is lennénk, akkor is kevesek vagyunk... jelenleg a top 1 most 300kk komplett szerver kevés hozzá... De ez van ahogy irtam kènytelenek vagyunk elfogadni...

Gyávák gyáva módra mentek csak hozzátok..de a kövi ÖV-re lehet ők lesznek az áldozatok.. Sajnálom ügyes kis retro szerver a tiétek..

*személyes üzenetet a Fórumra kirakni tilos.

newtwo

Edited 2 times, last by Mexx: Jogos, elnèzést kérek! ().

• Gyávák gyáva módra mentek csak hozzátok..de a kövi ÖV-re lehet ők lesznek az áldozatok.. Sajnálom ügyes kis retro szerver a tiétek..

Igy van, azért is regiztem ide, mert ez old school volt, szeretem a retro dolgokat... Köszönöm a kellemes szavakat, és Respect neked !

• Rengeteg pènz, energia idö 1x1x1x szerveren valamit felépíteni!

Szép stílus.... Választhatta volna a Leda szervert, az nem kihalt, sőt, és 10x eco. Nos ez a 3 puding most ott ragadt az 1x-en minimum egy évig :dash: Mexx építs egy nagyobb accot máshol, és revans :missilelauncher: ne idegeskedj.. :beer:

• Szép stílus.... Választhatta volna a Leda szervert, az nem kihalt, sőt, és 10x eco. Nos ez a 3 puding most ott ragadt az 1x-en minimum egy évig :dash: Mexx építs egy nagyobb accot máshol, és revans :missilelauncher: ne idegeskedj.. :beer:

ha minden igaz Mexx van leda-n is :) építgeti azt az acc-ot, is :) és igen, sztem lehet rá számítani h mostmár évente másfél évente lesz valami összevonás féle...gyorsul a játék alapvetően, ez pedig megkívánja.