Ez is egy jo megfogalmazas Tywin ![]()
Whisky ![]()
Ez is egy jo megfogalmazas Tywin ![]()
Whisky ![]()
Szia Jinx .
Ne provokálj “inkább vakba ment” szöveggel.
Lehetőséged megvolt, a kis csipet csapattal a háttérben sem tudtál beütni, pedig jöttetek mint a sáskák😁A tockost részemről sombrérós húzásod miatt kaptad, de legközelebb figyelmesebb leszek 👍
Sandokan neked mielőbbi pótlást.
Ja igen, az elmúlt 2 hétben csak repült a flottád 0-24, a nagy rugó.
Aki az egész unival összejátszik ellenem, az ne csipetcsapatozzon légyszi, köszönöm.
OFF! áthelyezve..
üdv, T.
Nem fogok belemenni felesleges vitába, amiért a szerverre mentem azt mind elértem azért is mentem vakációba és ugye az összevonás is itt van készülődöm , olyan szerverre nem pazarlok időt ami amúgy is dobós.
2hét… nem is annyira rég Hunterral jöttetek rendszeren belül, elvileg számoltál hazatérőt (hibásan)
Jöttèl Holdrombolással. Minden hiába.
24 órás fs nem valid, az hogy nem tudtad eltalálni honnan fs, nem az én gondom.
Következő eventkor lefocizzuk , még csírájában 🙃
Sandokánnak hideg tejet , és gyors regenerálást ✌️
OFF! áthelyezve..
üdv, T.
Nem fogok belemenni felesleges vitába, amiért a szerverre mentem azt mind elértem azért is mentem vakációba és ugye az összevonás is itt van készülődöm , olyan szerverre nem pazarlok időt ami amúgy is dobós.
2hét… nem is annyira rég Hunterral jöttetek rendszeren belül, elvileg számoltál hazatérőt (hibásan)
Jöttèl Holdrombolással. Minden hiába.
24 órás fs nem valid, az hogy nem tudtad eltalálni honnan fs, nem az én gondom.
Következő eventkor lefocizzuk , még csírájában 🙃
Sandokánnak hideg tejet , és gyors regenerálást ✌️
Nem tehetek rola hogy nehez a felfogasod, nem volt pontos ido csak egy 20 seces idointervallum, nem talaltam el. 1 holdadat szedtem le, nem talaltam el, uristen ...
OFF + sértegetés.. áthelyezve..
üdv, T.
na, tywin elemzése miatt akkor, már még sem vagyok flottás ![]()
ezt is elvette tűlem... ![]()
na, tywin elemzése miatt akkor, már még sem vagyok flottás
ezt is elvette tűlem...
Akkor építs ![]()
Hmm.. retro szerver.. minden 1x.. eco, kutatás, flottasebesseg.. nem is rossz ötlet..
Whisky-nél maradnék.
Ezt éltük 13 éve .
Flottás az, aki prédát keres. Azaz elég ha csak kémkedsz mérlegelsz, hogy megéri-e támadni vagy sem. Az, hogy ehhez mennyire értesz mennyire sem, nem számít. majd megtanulod... akár a saját bőrödön.
Hideg tejet mindenkinek.
Igen, valahogy így definiálnám én is, de azért ez ennél picit árnyaltabb az én szemszögemből. A "Flottáshoz" kell egyfajta beállítottság szerintem, meg némi idő, tapasztalat és pár pofon..
Ha még ezek után is vonzza a dolog a delikvenst, akkor már nevezhető flottásnak. Az, hogy jó, rossz, átlagos, kiemelkedő az már a flottás mivoltán nem változtat, de azért egy prédát keresőt picit erős flottásnak nevezni szerintem. Ismerek olyanokat, akinek a bolygófarm olyan szinten beépült a játékukba, mint a lélegzetvétel...
Hadd ne kelljen már flottásnak titulálni, csak mert prédát keres ebben az esetben is.. ![]()
Igen, tudok róla
( bár az ogame még régebbi
)
Én akkor jöttem azóta építek és el vagyok.
Arato lehetne bányász is Azt nem veheti el Twin ![]()
Én akkor jöttem azóta építek és el vagyok.
Arato lehetne bányász is Azt nem veheti el Twin
Arato bányász?
ez jó
Am Tywin-nal ők spanok amennyire tudom.
Arató, ár nem lesz semmi ![]()
jaja tywinnel tesák vagyunk ![]()
Arató, ár nem lesz semmi
jaja tywinnel tesák vagyunk
Akkor legyél game operátor![]()
Akkor legyél game operátor
rablóból lesz a legjobb pandúr, szokták mondani
amúgy nem rossz felvetés, és talán egyszer lesz újra számáró megfelelően játszható felület.
szeretem a jó vicceket
whisky
Nem szántam annak.
Kevés embernek jut közösségi élet. Ezért játszanak ilyen játékot.
Nem szántam annak.
Kevés embernek jut közösségi élet. Ezért játszanak ilyen játékot.
Nem kell sértegetni minket,tudjuk hogy nincs életünk 
![]()
![]()
![]()
Egy deci rumos kolát kérek
Display MoreUmbra uni
690.000 pontom van
inkább az aktív játékot szeretem (támadás&védekezés)
azt hogy mennyire tudok játszani nem tudom megválaszolni... elsőhöz képest semennyire, utolsóhoz képest profi vagyok
annyira nincsen a fejemben a játék ,hogy tudjam mit jelentenek a szorzók amiről most itt olvastam a fórumon.
De azt tudom hogyan kell acs ot inditani hogyan kell belassítani egy támadást, hogyan használjam a holdamat. melyik szimulátort használjam stb... gondolom ezek az alapok
írtad h 10 éve játszottál. azótasokminden megváltozott én kb akkor kezdtem. a szórzók amikről szó van, 3 fontos van köztük, egyik az economy, az most 10x 2 cél unin. az eddigi legmagasabb, 10 éve 4-6x környékén volt max. a második a flottasebességekre vonatkozik. régen minden típusú repülés azonos szorzó sebességen ment, azóta ezt szétszedték, tehát ami fontos szrzó az a békés flotta sebesség ami jelen esetben 8x a két 10es ecos unin (leda és himalia), tehát nagyon gyors. És ott van ami neked fontos szempont a támadás sebesség ami leda 1x, himalia 2x, kb 10 éve is ezek a sebességek voltak ezen atéren. és van még egy fontos amit külön vettek az a védekezés sebessége. leda 8x himalia 3x. remélem segítettem.
kalyke és mensa is ott van acél unik között de róluk nem tudok nagyon beszélni bár mensa-n jelen vagyok. eco 8x támadás 3x azt hiszem, védekezést nem tudom.
mókás lennék game operátorként mikor nem tudom használni a felületet ![]()
maga lenne a mihaszna bitang kategória ![]()
ráadásúl kizárt hogy be is válalnék ilyesmi szolgálatot ![]()
Tiszteletem!
Érdeklődnék, hogy lehet volt is már róla szó de azért én is megkérdezem, hogy olyan opcióról nem lehet szó, hogy ha már "szórjuk" az sa-t akkor egy picit szabadabban lehessen pl. az áthelyezéseket szabadon használni? Teszem azt ha már lúd akkor... Szóval mikor van az 50%-os költözési bónusz akkor lehessen raktározni azokat. Esetleg több lenne a mozgolódás és a szerveződés a játékban. Ez csak egy felvetés... Vagy esetleg szövin belüli kereskedelem a bolti tárgyakra... Ez segítene a fejlődésben a kevesebb pontszámmal rendelkezőknek a gyorsabb fejlődésben... Egy másik kérdés, ha már előfordul, hogy valaki bezuzza a törmelékkereskedő által a flottáját akkor ugyan úgy mint eddig sa-ért cserébe de akkor legyen 100%-való felhúzás... Így is úgy is megy az sa mindenért... De szerintem így többet kapunk és adunk ha úgy alakul a Gf-nek is anyagi támogatást... Esetleg akik kevesebbet költenek Sa-ra egy kis ösztönzés céljából valamikor nem-e lehetne mondjuk 2 havonta 30%os visszatérítés vagy mondjuk negyed évente... És még tudnék írni pár dolgot de gondolom most jó páran furán néznek, hogy elmentek otthonról nálam de inkább leirtam hátha...
Szép napot mindenkinek!
Ebben a melegben inkább egy jó behűtőtt régi igazi duci üveges szódát kérnék mindenkinek!