OGame KOCSMA

• üdvüzletem! Lehet tudni konkrét időpntot az összevonásról?

egy feles cigánymeggyes pálinkát és egy b52est kérnék.

• A béke hazugság, csak szenvedély van
    • A szenvedélyen keresztül erőt nyerek
    • Az erőn keresztül hatalmat szerzek
    • A hatalmon keresztül győzök
    • A győzelmemen keresztül a láncaim lehullanak
    • Az erő szabaddá tesz engem
  • üdvüzletem! Lehet tudni konkrét időpntot az összevonásról?

egy feles cigánymeggyes pálinkát és egy b52est kérnék.

Ide kell sűrűn kattintgatni, de Trockij főmester nagyon szemfüles, lehet hogy leelőz:
    Game - OGame Forum

Kicsit a szűz lelkéről:
    A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

• Ha majd aktuális lesz, akkor ide kell kattingatni sűrűn :P

Játék

Ejjjj..... Majdnem! ;) Amúgy év elején regeltem Leda-ra, gondolván, hogy kipróbálhatom magam a nagyok között is. Ha nem cél uni lesz, akkor egy világ fog bennem összeomlani. :) De ez nem célzás akart lenni, hátha valaki ("T" betűvel kezdődik a neve ;) ) tud valamit tenni ennek érdekében... ;) Egy sört kérek, mindenkinek, mivel hétvége van. :)

• Szép napot a kocsmázóknak! :)

Tudom h semmi konkrétat nem lehet tudni...deee esetleg legalább annyit hány körösre tervezik az összevonást? És, egyáltalán lesz e a .hu-n vagy kimaradunk? mert ez is egy eshetőség...

• Csak magamat tudom idézni....

Koktél, strand, napfény....

Szeretnék kérni egy behűtött Hell coffe double presszót

35 fok a gyárban és még jobb is lesz

Pár nap szabi az is munkával fog eltelni.

max az új Jurassic filmet nézem meg .

Nyaralni nem szoktam.

• na hajó vonták találkozása?

:dead:Szerelmem, ne feletd A jajongást, ahogy a tél kihunyt A tavaszi égbolt alattCsak jajgatott hiába.

Mert fogtuk a magot Hintettük a vetést Dalt vetettünk Mohóságuk ellen.

És A völgyben odalenn Halld, arató suhint, arató suhint. Az arató suhint A völgyben odalenn Halld az arató dalát Hogy véget ért a tél.

Ne feledd, fiam, Fiam, ne feledd A láncokat Amikor az arany vasba vert

Mi jajongtunk is jajongtunk

És kiáltunk és remegtünk A mieinkért Szebb álmunk völgyéért.

• Üdv!

Az összevonást ki hogy képzeli el? Vajon marad a Leda cél Uninak? Vagy migrállunk valamerre mi is..? :pillepalle:

Én egy fehér monstert kérnék meg egy hosszú kávét feketén simán..tej cukor nélkül..köszönőm! ^^^^^^

• Üdv!

Az összevonást ki hogy képzeli el? Vajon marad a Leda cél Uninak? Vagy migrállunk valamerre mi is..? :pillepalle:

Én egy fehér monstert kérnék meg egy hosszú kávét feketén simán..tej cukor nélkül..köszönőm! ^^^^^^

Én 3 összevonásban vettem részt, az elsőben régebbi unik lettek kijelölve célként, a további két esetben pedig teljesen üres unikat nyitottak amibe minden kijelölt uni játékosai migráltak, így mindenki választhatott, lettek ingyen költözések is a koordi egyezések miatt, szóval ebből a szempontból igazságosabb a utóbbi variáció. viszont ez nem biztos h most is így lesz :) hivatalosan nincs info még.

• Hááát ha megnézitek az eddigi két csoport összevonási táblázatát akkor jól látszik hogy nem új üres unikba mennek a költözések hanem meglévőkbe vonják össze az accokat... Nagyjából 2-3 céunival mindenhol...

Ha ezt nézzük akkor én arra tippelnék hogy Léda, Mensa, Himaila minimum célunik lesznek és a többiről lehetne költözni amik szerintem

TUTIK:

Kalyke, Indus, Galatea, Janice, Norma, Octans

LEHETSÉGESEK:

Pasiphae, Rosalind, Quasar, Sombrero

Hibáztam már én is. De TE is fogsz!!!!!

• igen, én is ezt gyanítom, ezért volt a kérdésem korábban amikor bejött a hír az első csoporttal az övről...:)

• Nem vagytok
    Nincs semmitek
    Nincs remény, sosem volt
    A külső világból betörő Hadurak ellen, elvesztek
    Mindketten valaha, Spawnt szolgáltátok, és
    Most mi lesz?
    Megpróbáltok megtámadni
    Vagy inkább védekeztek ;) :DDDDDD
    Velem nem birtok
    Mit akartok, hitet?
    Nincs remény csak Spawn

987 a Világbajnok sok nemzet igázója!!!
    Egyesült Királyság, Argentína, Brazília, Franciaország, Olaszország, Egyesült Államok, Görögország, Hollandia ..... stb