OGame KOCSMA

• én értem :D de amúgy szerintem senkit nem izgat :D én meg direkt nem kommentálom a bizonyos csatákat, az illető meg kapta a magáét pm...

Egyéb mást sem kommentálnék most, csak figyelek :P

nem mindig vagyok piás, de néha beindul a vérkeringés :D

• Szoval igenis több matekozás volt ebben

Pedig nem volt tulmatekozva... Kellett a tulero, mert Valko is bele volt szamolva az egyenletbe, mivel letelt neki a 48h vaki. A tenyleges acs vedesek a fo csata es a farmkor kozott szuksegesse tette a nagy tulerot. A fo csatat visszahuztam a vedesek moge, annak remenyeben hogy esetleg azok is meglehetnek. Nem kerek elnezest azert mert mindent szamitasba veszek, es amiert Stixer es Piedone forditottak:)

• nem kell meglepődni, ezért vették be alient, bírni nem bírnak velük, így meg bárkire mehetnek ha pukkant a hold a védéssel nem kell többet törődni, alien becsatolja a törmérdek hajót és viszlát. nagyából akinek flottája van az ezzel számoljon, csinál aliennél egy nagyobb haderőt, vagy előbb utóbb, rotyog a levesbe :)

:dead:Szerelmem, ne feletd A jajongást, ahogy a tél kihunyt A tavaszi égbolt alattCsak jajgatott hiába.

Mert fogtuk a magot Hintettük a vetést Dalt vetettünk Mohóságuk ellen.

És A völgyben odalenn Halld, arató suhint, arató suhint. Az arató suhint A völgyben odalenn Halld az arató dalát Hogy véget ért a tél.

Ne feledd, fiam, Fiam, ne feledd A láncokat Amikor az arany vasba vert

Mi jajongtunk is jajongtunk

És kiáltunk és remegtünk A mieinkért Szebb álmunk völgyéért.

• nem kell meglepődni, ezért vették be alient, bírni nem bírnak velük, így meg bárkire mehetnek ha pukkant a hold a védéssel nem kell többet törődni, alien becsatolja a törmérdek hajót és viszlát. nagyából akinek flottája van az ezzel számoljon, csinál aliennél egy nagyobb haderőt, vagy előbb utóbb, rotyog a levesbe :)

Ez kb így van ahogy mondod.
    Viszont jön hamarosan az öv.Ki tudja mik lesznek még itt

• Nem mindent számoltál bele… engem kihagytál…

^^ Hat persze hogy kihagytalak, egyreszt mert a fogatban ott volt Alien es 666 egyarant, masreszt mondtal nekem 1x valamit messengeren. Azota nem cafoltad es nem is jelezted annak ellentetet :)

• es amiert Stixer es Piedone forditottak:)

Ezt ne sajnáld :D de az tény hogy szűkös volt XD

"A háborúra való felkészülés az egyik leghatékonyabb eszköz a béke megőrzésére."

"A fegyelem egy hadsereg lelke. Félelmetessé teszi a kis létszámot; sikert hoz a gyengéknek és tiszteletet mindenkinek."

• lehet hogy jön az öv bár nem tudom min változtatna a számok beli különbségen xd :D

:dead:Szerelmem, ne feletd A jajongást, ahogy a tél kihunyt A tavaszi égbolt alattCsak jajgatott hiába.

És A völgyben odalenn Halld, arató suhint, arató suhint. Az arató suhint A völgyben odalenn Halld az arató dalát Hogy véget ért a tél.

• lehet hogy jön az öv bár nem tudom min változtatna a számok beli különbségen xd :D

Azon semmit... sőt így még erőviszonyok se fognak borulni nincs hova. :D

"A háborúra való felkészülés az egyik leghatékonyabb eszköz a béke megőrzésére."

"A fegyelem egy hadsereg lelke. Félelmetessé teszi a kis létszámot; sikert hoz a gyengéknek és tiszteletet mindenkinek."

• mi a fenére gondolsz? :D

Azon semmit... sőt így még erőviszonyok se fognak borulni nincs hova. :D

• Azt sosem tudhatod előre mi fog történni.
    Majd kiderül.

az is igaz... voltak már váratlan fordulatok :D

• mármint alienre akartam kérdezni nem stikszerre

• Igaz ,voltak.Pláne részemről,igaz?
    Kimondom akkor már :evilgrin:

nem csak részedről... mióta része lehetek az ogame "közösségnek" rá kellett jöjjek hogy egy nagy szappanopera megy a háttérbe.. xD ennek részesei nyílván a legnagyobbak meg akik kicsit jobban belefólynak a dolgokba :D

Ezt mindenki úgy kezeli ahogy akarja ez csak egy észrevétel :P

• Az övet várja mindenki....

Miért is?

Mi lehet más?

Mi lehet a 2025ös Öv nagy meglepetése?

Mi történhet ami a jövő ködébe bujkál?

A tény nem változik, az Lnd szövetség! Akik itt vannak azok mennek és mennek... 300, csak ennyit mondok.

Így estére jól esne egy Mangós Monster... Bocsi urak de én nem alkoholizálok :beer:

• Sziasztok!

Régen nem írtam semmit, nem is játszom aktívan már!/még?...nehéz lerakni hosszú évek munkáját, én is így vagyok ezzel.

A játékunk egyik legjobb része az volt, hogy a méret különbségek ellenére ha valaki jól játszik, akkor "megfoghatatlan" és a nagyobbak ellen is volt esélye. Ez mára teljesen eltűnt, legalábbis az általam is játszott szerveren. A pakk csak egy gond, amit meg lehet szokni. Én is használtam, mert volt rá és szükségét éreztem. A legnagyobb gond, ami megöli a gondolkodást az az eltérő flotta speed a támadás/tartás/békés flották esetében. Amíg ezt a tényezőt nem veszik a beállításokból addig megszűnt az amit fentebb erényként írtam a játék mellett. Addig a kisebb accok nem fognak nekiindulni a nagyobb szöviknek, mert minek? Addig a végtelen variáció csak elmélet, mert 5 perc alatt odaér bárki, bárhová, hiába toltál/tolnál bele órákat egy szervezésbe. Akik most kényelmesen vannak sem lennének nyugalomban. Nem lenne ennyire mérvadó, hogy milyen szappanopera zajlik a háttérben.

Személy szerint én is így vagyok és az egyéb dolgok mellett (azért felnőttünk nah...van jobb dolgunk is) ezért nem rakok időt bele, még ha meg is tehetném néha.

Én ezért várom az ÖV-t, lehet hogy vissza kapunk egy kicsit a régi időkből és nem a dollár meg a haveri biztonság határozza meg az adott uni képét.

Csapos, egy kört állok mindenkinek, az apáknak kettőt! :beer:

• ÖV: tellesen mindegy, az erőviszonyom maradnak ugyanazok.

ACS: ON/OFF mindegy, az erőviszonyok maradnak ugyanazok. Ha támadásban OFF védésben ON lehetnek, akkor talán lenne esélye a kisebbek megvédésének, de ilyen beállítás nincs is. Ha minden OFF akkor egyértelműen nincs esély a védő oldalon a támadóval szemben.

Meg amúgy is: már szinte mindenki mindenkivel barát, gyakorlatilag nincs értelme támadni.

Maradok a pincében,. Ott van jó idő...meg ott van minden pia. Ha fent megittatok mindent engedjetek ki, s viszek fel ezt-azt, kinek mire van igénye.... már ha fel tudok menni a lépcsőn a lent elfogyasztott tételek miatt :D