OGame KOCSMA

• Imbolygok, bent hangzavar és ma elpusztítottam, Kicsi Lángot!
    Senkit nem érdekel, egy lánccal kevesebb csupán

Barbárok táncolnak
    Nedves a padló
    Tócsában állok
    Nemes és mély pillanat ez most
    KicsiLang ég veled! :(
    Megbocsájtok!

Edit:
    Bocsánat, elnézést azt kérném ami az Úriember iszik
    Nem olyat, azt!

987 a Világbajnok sok nemzet igázója!!!
    Egyesült Királyság, Argentína, Brazília, Franciaország, Olaszország, Egyesült Államok, Görögország, Hollandia ..... stb

• Én csak a kommenteket jöttem olvasgatni így munka előtt/helyett.

Mivel kicsit meg vagyok fázva csak teázok. Egy long islandit kérek meg egy tátrát.

Légy közel a barátaidhoz és közelebb az ellenségeidhez.

• én kíváncsi vagyok hogy sheldon aurája is visszatért e a névvel együtt vagy esetleg a littleBit burger névvel átitatott astrál síkon ragadt... :) mozgalmas hétvége volt ezen a téren :D

• Óóóóh, szerintem az hogy Sheldon "visszatért" a legkissebb része a szappanoperának ami kezd kibontakozni :D

Ördög tudja mi folyik a háttérben :D

Az biztos hogy számomra nem az a kérdés hogy ki kicsoda, hanem az hogy Ki miatt megy ez a "színjáték" a háttérben?

Megint olyan elvi/erkölcsi kérdések fogalmazódtak meg bennem amire nem tudok ésszerű magyarázatot adni.

Mi játszik közre? A saját értékrendem hiánya? Félelem? Vagy amnéziás lettem? Esetleg valami egyéb olyan mértékű érdek amiért félre tudom tenni a személyes véleményem?

Ki tudja, csak pár ember láthat ebbe bele.

De az is lehet hogy ez csak az események összefüggéstelen láncolata amibe mi kívülállók szeretnénk valami rendszert látni?

Majd az idő megmondja mi az igazság :D

Már megint porszárazra járattam a po.ámat.

Csapos!!!

Egy pofa sört kapok?

Hibáztam már én is. De TE is fogsz!!!!!

• 1 kör exp

A repülés is kerülhetett annyi időbe kb…

Nemtudok se gratulálni, se mielőbbi felepulest kívánni!

2x27 perc volt, exp ritkán hoz ennyi deut és ez nem foglalt exp helyet. Sajnálom, hogy ennyire tragikusan értékeli a helyzetet egy game operator és sajnálom, hogy farmolok bent hagyott deut.

Ha esetleg nem lenne világos, 20 éve is és most is minden univerzumnak ugyan az a vége, kihal, lehet ez most gyorsabban. Szívesen!

*Ez így off + szándékos provokáció.

előbbiért csak figyelmeztetés, utóbbiért warn!

üdv, T.

• 2x27 perc volt, exp ritkán hoz ennyi deut és ez nem foglalt exp helyet. Sajnálom, hogy ennyire tragikusan értékeli a helyzetet egy game operator és sajnálom, hogy farmolok bent hagyott deut.

Ha esetleg nem lenne világos, 20 éve is és most is minden univerzumnak ugyan az a vége, kihal, lehet ez most gyorsabban. Szívesen!

És mégis vannak 16 éves accok is .hu-n :) Csak ugye türelem meg kitartás kell hozzá. Persze kinek milyen játékélmény "elégíti" ki az igényeit.

Ez nem a tragikusságról szól, és attól hogy máshol operátorkodom még játszom is a game-et egy jóideje így ha megengeded a véleményemet még szerintem kinyílváníthatom ;)

További jó vadászatot és sok dicső csatát neked ;)

• Sajnálom, hogy ennyire tragikusan értékeli a helyzetet egy game operator és sajnálom, hogy farmolok bent hagyott deut.

Az téged minősít, hogy egy játékos game operátori létébe kötsz bele..

Elég sok aktív univerzumunk van jelenleg is. Az ogame pedig nincs 20 éves..

• jinx az agresszív kis malac... :) én egy sakk mesteri whiskjt kérek.

:dead:Szerelmem, ne feletd A jajongást, ahogy a tél kihunyt A tavaszi égbolt alattCsak jajgatott hiába.

Mert fogtuk a magot Hintettük a vetést Dalt vetettünk Mohóságuk ellen.

És A völgyben odalenn Halld, arató suhint, arató suhint. Az arató suhint A völgyben odalenn Halld az arató dalát Hogy véget ért a tél.

Ne feledd, fiam, Fiam, ne feledd A láncokat Amikor az arany vasba vert

Mi jajongtunk is jajongtunk

És kiáltunk és remegtünk A mieinkért Szebb álmunk völgyéért.

• látom ám megint a top listán, 666 legyártott megint egy kis df-re valót várom a csatákat :D

:dead:Szerelmem, ne feletd A jajongást, ahogy a tél kihunyt A tavaszi égbolt alattCsak jajgatott hiába.

Mert fogtuk a magot Hintettük a vetést Dalt vetettünk Mohóságuk ellen.

És A völgyben odalenn Halld, arató suhint, arató suhint. Az arató suhint A völgyben odalenn Halld az arató dalát Hogy véget ért a tél.

Ne feledd, fiam, Fiam, ne feledd A láncokat Amikor az arany vasba vert

Mi jajongtunk is jajongtunk

És kiáltunk és remegtünk A mieinkért Szebb álmunk völgyéért.

• 2x27 perc volt, exp ritkán hoz ennyi deut és ez nem foglalt exp helyet. Sajnálom, hogy ennyire tragikusan értékeli a helyzetet egy game operator és sajnálom, hogy farmolok bent hagyott deut.

kell is az a deu neked, ahogy hallom adott játékosokra akár 4-5x is rápróbálsz naponta sikertelenül... :lol: Mondjuk meg is értelek, mert ennek az uninak nagyon meg vannak számlálva a napjai, ha babérokra törsz, akkor azt még azelőtt kell, mielőtt véget ér az időszakos vagy sokadjára is inaktív lennél... :D

• Köszönöm az ajánlást ! Gondolom Odin is örül, hogy tanítasz minket játszani.

A Leda - val meg nem kell példálózni, ha nem játszol, mert a csúnya bácsik miatt V ben vagy .

A két szeró össze hasonlítása is egy elferdített dolog, ha nem látod a különbséget , de tudod mit , nem vitatkozom ez nem az a portál.

További jó játékot mindenkinek.

*off

figyelmeztetés, áthelyezve

üdv, T.

"Az ember nem értheti meg a tanulmányozott művészetet, ha csak a végeredményt keresi anélkül, hogy időt szánna arra, hogy mélyen elmélyüljön a tanulmány érvelésében. " - Mijamoto Muszasi

• Köszönöm az ajánlást ! Gondolom Odin is örül, hogy tanítasz minket játszani.

A Leda - val meg nem kell példálózni, ha nem játszol, mert a csúnya bácsik miatt V ben vagy .

A két szeró össze hasonlítása is egy elferdített dolog, ha nem látod a különbséget , de tudod mit , nem vitatkozom ez nem az a portál.

További jó játékot mindenkinek.

Ugyan, ott segítek ahol tudok, köszönöm a jókívánságokat.

Ezen kívül pedig örülök, hogy te tudod miért van egy accountom V-ben. Gondonolom az nem fordult meg a fejedben, hogy 1 év aktív Spicás játék után nem volt túl sok időm és kedvem játszani. Azért azt megjegyezném még, hogy miután mergelve lett Aquariusra, még egy ideig a "csúnya bácsik" mellett is játszottam, úgy is hogy Arato minden bolygómhoz rendszeren belülre költözött. Szóval igen, félek a csúnya bácsiktól, azért vagyok V-ben.

*off

warn!

üdv, T.

• Az téged minősít, hogy egy játékos game operátori létébe kötsz bele..

Nem tudom hogy mondjam, hogy ne vedd sértésnek, de egy erős Jinx fóbia alakult ki benned. Furcsa, hogy egy Team Manager megengedhet, hogy hangnemet és stílust magának fórumon, ami miatt másokat figyelmeztet és büntet, ezekszerint vannak egyenlőbbek itt is.

Tehát mindenki jobban jár, ha nem megyünk bele a game operatori, team manageri és egy jogkörrel rendelkezők munkájába, hozzáállásába, lehet ezt csinálni egy kicsit szerényebben is.

• Nem tudom hogy mondjam, hogy ne vedd sértésnek, de egy erős Jinx fóbia alakult ki benned. Furcsa, hogy egy Team Manager megengedhet, hogy hangnemet és stílust magának fórumon, ami miatt másokat figyelmeztet és büntet, ezekszerint vannak egyenlőbbek itt is.

Tehát mindenki jobban jár, ha nem megyünk bele a game operatori, team manageri és egy jogkörrel rendelkezők munkájába, hozzáállásába, lehet ezt csinálni egy kicsit szerényebben is.

Érdekes tény, hogy ha Jinx tiltásra kerül, akkor te egyből előbukkansz..

A többit már megkaptam kb mindenkivel kapcsolatban, szóval szerinem kimondható: Ogame Játékos-függő vagyok :D

• Tehát mindenki jobban jár, ha nem megyünk bele a game operatori, team manageri és egy jogkörrel rendelkezők munkájába, hozzáállásába, lehet ezt csinálni egy kicsit szerényebben is.

Szerintem meg pont Jinx keverte bele ezt a dolgot. Mi köze van annak ahhoz hogy mi a véleményem játékosként más játékstílusáról miközben Operátorkodom is? Máshogy fogom tőle betartatni a szabályokat? Vagy máshogy kezelem a jegyeket?...