ez még hagyjad is, de mégsem... Viszont mikor a nincs elég raktered, vagy deud kiküldeni a flottát.. vagy mikor a felét a bolygón hagyja.. az már gatya. ![]()
melegszendót kérek sok sajtal. kecsöppel ![]()
OGame KOCSMA
-
-
Először léptem be Himaila-ra mióta 13.0 van. Rámentem a kereskedő, import-exportra. Ez fogadott:
teszteltem, normálisan behozta, a fenti kép nem fogadott sem Himalián, se Ymir-en, se Volans-on..
a többit még nem néztem, de nálam mindenhol jól működik.. chrome, asztali és mobil böngésző.. esetleg valamelyik kiegészítő?
-
teszteltem, normálisan behozta, a fenti kép nem fogadott sem Himalián, se Ymir-en, se Volans-on..
a többit még nem néztem, de nálam mindenhol jól működik.. chrome, asztali és mobil böngésző.. esetleg valamelyik kiegészítő?
Valószínűleg az Antigame mert ha kikapcsolom a bővítményt behozza 0 hibával, ha bekapcsolom elsőre mindig ez fogad

Tehát itt az AGR fejlesztőinek kell szólni

-
Mit hergeled a népet?

Inkább igyál egy bambit.
Amúgy vagy 10 kattintás kell mire tudok licitálni.De amúgy jó minden

-
Mit hergeled a népet?

Inkább igyál egy bambit.
Amúgy vagy 10 kattintás kell mire tudok licitálni.De amúgy jó minden

Akkor talán a hiba nálad van.. bár ennek beismerését nem igazán kapkodod el..

Telefonról IS siman tudok licitalni ugyanugy, ahogy eddig..
-
Nem tudom mindenki figyelmesen olvassa e 😄 Lehet rejtett üzenet volt newtwo tollából...de ott van h az agr okozza és az agr fejlesztői felé kell jelezni a problémát 😝 de sanszos h már tudnak róla
tehát türelem. -
kuvva jo a képi hatás az uj eventes szerora, de gyengék a bolygó skinek
kérek egy pipacsvirág levest -
Olyan, mint a szűzlány, eleinte nem akarja aztán .... még is.
Az AGR discordról le lehet tölteni a béta verziót a 13-as frissítéshez.A bővítmény fejlesztő csipet-csapat kommünikéje szerint a végleges AGR verzió akkor lesz publikus, ha már befejeződőtt az összes szerver teljes frissítése a 13.0-ra.
-
Kocsmába írom, mert nem tudom h mennyire van még komolyan bezartatva a két egymásutáni poszt szankcionálása pl a 13as kibeszélőnél
és nem szeretnék kipontozódást 😄 szóval a kérdésem, h bár a tesztszerverek kapcsán meg van a bugjelentések beküldésének vonala és lehetősége. Egyrészt nem szándékozom tesztszerverre menni, mostmár meg fóleg. És gondolom ott angol nyelven kellene riportálni, ait bár megtudnék oldani de annyira nem rajongok érte...viszont itt a forumon nem lehetne létrehozni egy 13as bug gyűjteményt? ahova le lehtne írni, ezt azért gondolnám jónak, mert innen szelektálás után csak azt kéne jegybe foglalni ami eddig esetleg még nem szerepelt az ismert bugok között. és nem egyből jegyben zaklatni a teamet itt vagy külföldi csapatoknál. persze csak ötlet...és lehet eleve halott 😃 de legalább leírtam egy gondolatot és elment vele pár unalmas perc 😂 -
Akkor talán a hiba nálad van.. bár ennek beismerését nem igazán kapkodod el..

Telefonról IS siman tudok licitalni ugyanugy, ahogy eddig..
Hidd el beismerném
De már Lédán sem megy
Akarom mondani hol jó hol nem jó
Nem csak nálam

-
Kedves Gandalf, barátom!
Antigame tiltás, katt licitre.
Antigame vissza.
Remélem segíthettem.
És igen, utálom én is...
-
oké, nem kell agr kibe kapcs. legalábbis bálam működik úgy h megteszem a licitet fémben (ált abban szokta mindenki) aztán zöld gomb, és ugye utána nem csinál semmit...ezt telon úgyoldom meg h teszek licitet krisivel vagy deuval mindegy...utába újra zöld gomb és láss csodát megjelenik afémmel növelt licit rendesen.
-
Írjatok nyugodtam bármilyen nyelven. Az a jó és gyors, ha sok helyről sok visszajelzés van. Ostromoljátok a fejlesztőket nyugodtan.
Jah és a kiegészítők miatt ha nem megy valami az a kiegészítő hibája, nem a játéké. Azzal a kiegészítőt fejlesztőt zaklassátok.
-
Írjatok nyugodtam bármilyen nyelven. Az a jó és gyors, ha sok helyről sok visszajelzés van. Ostromoljátok a fejlesztőket nyugodtan.
Jah és a kiegészítők miatt ha nem megy valami az a kiegészítő hibája, nem a játéké. Azzal a kiegészítőt fejlesztőt zaklassátok.
épp nemrég találtam meg a visszajelzés gombot 😂
és igen! nagyon sok hiba a még nem a játékhoz alakított kiegészítőtől van, ezt figyelembe kell venni, és anélkül is meglévő hiba miatt írni csak.
-
Első szépség, flotta nem ugrik át. Sehogy
Éljen a frissítés

Update - AGR-t kilőve megy. Szerintem lőjjétek ki, mert egyébként garantált az ideg
-
Első szépség, flotta nem ugrik át. Sehogy
Éljen a frissítés

Antigame reborn hiba.
-
Igen, és az exp küldés viszont gyors mint az álom
végre nem karikázik
Úgy örülök 
-
Haligali. Ha esetleg elkészülnek a frissítések a bővítményekhez, csipogjatok már róla
Mindenfasza mindenjó amugy
köszi, kellett már ez a frissesség 
Üsse kö, egy kv még belefér

-
random boldog óra SA-t bedobhatnátok... már bekészültem pannon- westeles nettel
voda megszivatott multkor
-
Lehet pay pay-al vagy master cardal is venni.