OGame KOCSMA

• De nem voltam külföldön XD Csak most nézem hogy EURÓN van és semmi sem változott se az internet se a lakcím se semmi XD

vagy VPN ( böngésző is simán tudja ). vagy valamelyik nyílt wifi külföldi szolgáltatót használ, amiről felléptél.. bővebben jegyrendszerben el tudom mondani a részleteket..

• De nem voltam külföldön XD Csak most nézem hogy EURÓN van és semmi sem változott se az internet se a lakcím se semmi XD

Nem mondtam hogy külföldön jártál... 1000 olyan szitu lehet amikor nem tudod azaz nem veszed észre hogy külföldi IP-n vagy... Ahogy Trockij is írta ott a VPN. Lehet határközel jártál és erősebb volt a külföldi hálózat mint a magyar és a mobil automatikusan az erősebb jelre kapcsolódik (telefonon be lehet állítani hogy ne csinálja...) Szóval van sok lehetőség és észre se veszed... De mondom ha nem ismétlődik meg 1 hét után helyre áll. Majd figyelgesd mikor áll vissza hufra és onnan számolj visszab1 hetet az emlékeidbe épp akkor merre jártál, honnnan csatlakoztál fel abjátékra :P Vagy írj jegyet és hátha elmondják mikor mi volt :P

Hibáztam már én is. De TE is fogsz!!!!!

• vagy VPN ( böngésző is simán tudja ). vagy valamelyik nyílt wifi külföldi szolgáltatót használ, amiről felléptél.. bővebben jegyrendszerben el tudom mondani a részleteket..

És ezzel tudok valamit csinálni hogy a SA eventre visszaálljon vagy ez is kampó?? Mert kb dupla annyiba kerül így ):

• Mi lenne, ha írjnál ticket-et?

Paymentnek külön Supportja van. Én is jártam így annó, azt a választ kaptam VPN-ezek... Fixen tudom hogy nem hanem külföldön jártam... De azt írták ha lejár az egy hét visszaáll. Így jártam... De am 2-3 hetente van már SA akció. Ha most nem majd veszel legközelebb. De persze nyithatsz jegyet, szíved joga :) De szerintem ennél több infót nem fogsz kapni.

Hibáztam már én is. De TE is fogsz!!!!!

• Az öreg Kreinbacher Józsi jó cimborám, ha szereted a pezsgőjét akkor a borokat is kóstold meg mindenképpen. Hasonlóan jók azok is

Egy o,donnel macadamia-t kernek

• Az öreg Kreinbacher Józsi jó cimborám, ha szereted a pezsgőjét akkor a borokat is kóstold meg mindenképpen. Hasonlóan jók azok is

Egy o,donnel macadamia-t kernek

Utolsók között voltam a Somlói birtokon borkóstólon, amikor még nem kezdték el felújítani.
    Évek óta fogyasztom a minőségi, palackokba zárt italjaikat.

kaptam Bratyesztól. én már letettem a pecáról, nincs időm :)

Mindenkinek arra van ideje...

Én ma már voltam horgászboltban, indul a szezon! Legjobb pihenés.

honor-1.jpg
    "Csak halkan és lassan , az ellenség megvár."

• Pont arra hogy ezt a kérdést feltedd!! ja meg arra hogy semmit se érjen a ti flottátok! Ö jol csinálta elsönek gazdaság aztán flotta! Ja megsugom nem támadásra rendezkedett be de gondolom ezt tudjátok!

Ne haragudj kedves Nesdela, de én StokyG-t kérdeztem. Talán együtt vagytok?

honor-1.jpg
    "Csak halkan és lassan , az ellenség megvár."

• Ha már itt járunk, akkor mire volt jó,hogy 5 millió DS-ed van? Őszintén!!

A szállítók valami okból kifolyólag mindíg elpusztultak....

Hol önhibámból hol önhibán kívüli okokból!

Viszont mint tudod elég sokba kerül egy bánya így megteszi szállító helyett!

Mily érdekes ezek a kis csillagok nem akarnak elpusztulni :D:D:D

[align=center][IMG]http://lajharz.dtsh.hu/pictures/sig/sigStoky.jpg[/IMG][/align]
  • Érdekes kérdés ez. minek neki 5m ds. De az is érdekes kérdés h minek 24mrd pontnyi flotta(ami nem ds) 😃 a volt lnd szövi ellen? ha jól használnák a fele is bőven elég lenne...főleg vannak ott még mellette nagy flották. Vajon kire gyúrnak? Ez érdekesebb kérdés mint az 5m ds. sztem. Na de igyunk valamit! úgy is itt a hidegfront 😄 Én egy hibiszkuszos forró teát kérnék jó citromosan.