OGame KOCSMA

• Kedves Játékosok!

Sokszor beigazolódott már, hogy lenne igényetek egy helyre itt a fórumon, ahol kiengedhetitek a gőzt.

Erre a célra talán egy jó kocsma a legmegfelelőbb hely!

Így hát megnyitom az OGame Kocsmát!

Mindenkinek jó szórakozást kívánok!

A kocsmáros itt van és figyel, ezért szabályok itt is vannak:

- Lehet véleményt cserélni, s akár veszekedni is, de "verekedni" nem.

- Mindenki őrizze meg a saját és a többiek méltóságát is, ne azért gyere ide, hogy másokat leköpjél.

- Ne trágárkodj!

- Kérj egy italt. Ha már betértél egy kocsmába, akkor illik fogyasztani: minden hozzászólásban kell kérned valamit a kocsmárostól, hogy jobb legyen a hangulat!

• Valami jó kis Ír kávét bedobnék így influenza ellen :)

De az hogy néz ki, hogy egy ilyen kis poharat eltörök a pulton és dühöngeni kezdek Gurat csapos előtt? :D
    Mondjuk elképzelek egy balhét szerény játékosaink között... lehet kellene egy komolyabb dühöngő, "kocsma előtti hó" névvel :D

Egészségetekre!

ui.: A cifra ülepű nénikéjét ezeknek a germánoknak, hogy nem akar SA jönni 9x alatt! :minigun:

Kicsit a szűz lelkéről:
    A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

• Igaz én nem iszok de egy Bambit azért kérnék, és ha már a pultnál ülök megemlíteném a csaposnak hogy annyira szívesen "kezet" szorítanék azzal az okos emberkével aki kitalálta ezt a napi 50-es LF expedíciós limitet. Akkor már mindegy lenne ha a sima expedíciókat is lelimitálnák ugyanennyire hogy ne legyen akkora különbség a felfedezők javára a másik 2 kaszttal szemben. (ekkor roppanna el az üveg a markomban)

Hibáztam már én is. De TE is fogsz!!!!!

• lehet kellene egy komolyabb dühöngő, "kocsma előtti hó" névvel :D

Sajnos azzal az a baj, hogy azonnal hógolyózni kezd mindenki. És most, hogy itt a tavasz a hó elolvad, sár lesz. A sárdobálás meg árt mindenkinek....

Ebéd utáni hosszú kávémat kitöltöm magamnak ;)

• Sajnos azzal az a baj, hogy azonnal hógolyózni kezd mindenki. És most, hogy itt a tavasz a hó elolvad, sár lesz. A sárdobálás meg árt mindenkinek....

Ebéd utáni hosszú kávémat kitöltöm magamnak ;)

Pedig néha jól esik piszoksnak is lenni ;) :D

Aki megijedne a sártól max nem néz oda.. aki bírja az pedig csatlakozik :D

"A háborúra való felkészülés az egyik leghatékonyabb eszköz a béke megőrzésére."

"A fegyelem egy hadsereg lelke. Félelmetessé teszi a kis létszámot; sikert hoz a gyengéknek és tiszteletet mindenkinek."

• Úgy érzem itt lesznek a legkulturáltabb beszélgetések. Mint ahogy igaziból is egy jó talponállóban :D

kezdjünk bele: mivan mivan mivan? :D

Légy közel a barátaidhoz és közelebb az ellenségeidhez.

• pálinka jöhet minden mennyiségben! :D

"A háborúra való felkészülés az egyik leghatékonyabb eszköz a béke megőrzésére."

"A fegyelem egy hadsereg lelke. Félelmetessé teszi a kis létszámot; sikert hoz a gyengéknek és tiszteletet mindenkinek."

• Élőben kellene szabolcsi 50-fokos törköly pálinkával körbe kínálnálak titeket amit drága barim 2 napja főzött le had égjen a beletek!!!!:D<3

Az még álljon egy évet es utana kinalgass 🤣🤣🤣

Drágaság van ugy mindenkinek fizetek egy pohár vizet 😜🤣🤣🤣

• Mindenkinek fizetnék én is egy feketét! :D

Viszont érdekelne valami amit a kocsma népe tán meg tud magyarázni ;) adott egy rendszer, benne egy játékos kis régóta v-ben, egy napon megjelenik a helyén azokon a koordinátákon ADMIN! ...sok sok kérdés felmerül ezzel kapcsolatban, néhányunkban, amiket nem értünk, egyrészt ugye nem értjük hogy működik egy régóta vben lévő acc és tulajdonoságnak adminná válása, és hogy hogyan lehetséges ez? sok sok és még megannyi kérdés! válaszok vannak e!?

• Mindenkinek fizetnék én is egy feketét! :D

Viszont érdekelne valami amit a kocsma népe tán meg tud magyarázni ;) adott egy rendszer, benne egy játékos kis régóta v-ben, egy napon megjelenik a helyén azokon a koordinátákon ADMIN! ...sok sok kérdés felmerül ezzel kapcsolatban, néhányunkban, amiket nem értünk, egyrészt ugye nem értjük hogy működik egy régóta vben lévő acc és tulajdonoságnak adminná válása, és hogy hogyan lehetséges ez? sok sok és még megannyi kérdés! válaszok vannak e!?

Vagy ha már kocsmába vagyunk máshogy is felteszem a kérdést... egy jó whisky társaságában. :D
    Mennyit kell fizetni hogy admin a pártodra álljon? :P

ui.: ugye van a mondás.. kinek nem inge...

• Az account hozzám tartozik 2 napja. :)

Fekete helyett szőkét kérnék :P

A provokációt nem szereti se a korcsmáros, se a kidobó, mellőzzük.

Egy gyógykombót Gurat, kérlek ;)

• a játékokban (sportban) a bírónak fizikai jelenlétével nem szabad zavarnia a játék menetét, mert hát ez jogtalan előnyszerzésre vagy másik oldalon hátráltatásra adhat lehetőséget. vélhetően nem minden játékban vannak ezek a szabályok papírra vetve, de hát na a fair soportban...de tudom a kocsmárosnál és pultosoknál is van egy határ, elnézést lehet túl sok volt az absinth :D minden esetre néhány kérdésemre a választ homály fedi. lehet így is marad. Amúgy és is tudok 2 acc-ot amit így át tudok adni arra vállalkozó személynek h betonbiztos lehyen a rendszerben az a hely :) bocsánat ismét az éles nyelvemnek! de az a fránya igazság érzet na.

• A tulajdonosa törlésre rakta, én pedig elkértem, hogy admin account legyen inkább.. tesztelésekhez kiváló lesz.. hidegen hagy, h hol van.. valamint eddig is voltak support fiókok itt + ott, sosem jöttetek azzal, hogy rossz helyen lennének.. :censored:

Az account az átvételkor a szövetségből kilépett, barátlistáját töröltem.

Örülök, hogy ez mozgatja leginkább az embereket a flottáik helyett ;)