Make OGame great(=fast) again!

• Mindig-mindent lehetne maskent csinalni.. :)

Ezt a megjegyzést én főként önkritikusan egy közeltmúltbéli csatámra akasztottam, de nem folytatom mert az ugye itt mároff lenne :) szóval valamelyest gyorsult a játék! Remélem mostmár a kémjelentések se jönnek vissza a törlésük után ha ráfrissítek a játékra :D a kémek is gyorsabban gondolkodás nélkül kimennek galaxi nézetben, szóval javult.

• Nem tudom. 3 órája még nem ez a verzió volt. De ezt már sokat láttam leírva, amit most írtál, az elmúlt hónapban. De legyen igazad. Én drukkolok. :)

Persze, h nem ez a verzio volt, idokozben volt egy ápdét.. :) sose figyelsz.. :(

• Hamarosan jön a következő frissítés (apdét), amivel ismét rossz lesz valami.

Lényegesen gyorsult a játék, de nem az igazi...

Tesztszerverek nem azért vannak hogy ezeket ott kiprobaljak?

Nem hiszem el, hogy ott jó volt majd élesbe rossz... 😁

• A tesztszerverről:

próbáltam 300 körüli bolygót keresni mert ugye az is ilyen szám alatt fut mint ezek.

5 bolygót akartam csinálni egyszerre, így könnyebb volt átlátni.

Elment 8as pontra felfedezőként vagy 100 kolóhajó, de a legnagyobb amit talált kb 263as bolygó volt.

Aztán volt egy csoda, mert az 5 kiküldött kolóhajó mind 280 vagy fölötti bolygót hozott, nagyon meglepődtem, mert szorgosan próbálkoztam már egy ideje. Gondoltam meggyógyult a rendszer, így az utolsó, a legkisebb 280ast bontottam és újra küldtem, hátha lesz nagyobb... Nos azóta is küldözgetem. "egyszer volt Budán kutyavásár."

Szóval, mit is lehet ott tesztelgetni?

Kicsit a szűz lelkéről:
    A szűz nem pazarol, nem ugrál...csendesen figyeli a termést. Amikor megérett, beballag a kaszáért, megfeni... Istennek hálát ad a szép termésért... kimegy és lekaszálja... Majd csendben, nyugodtan várja a következő termést. Addig is tervez, beoszt és folyamatosan jár az agya valamin.

• A teszt szerveren nem emlékszem a pontos beállításra, de lehet nincs plusz bolygómező. Azt meg mi már eléggé megszoktuk, mert szinte mindegyik szerver kap +20, 25-öket. A plusz nélkül meg elég nehéz elérni azt a méretet.

• Kedves Játékosok,

az LF-fel rendelkező univerzumoknál a flották olykor "eltűnhetnek", illetve késhetnek.. a probléma globális, a fejlesztők dolgoznak ennek a megoldásán is..

üdv, T.

Udv, nekem is ez volt a tippem, de szerintem nem vet jo fenyt ratok ha antigamere van fogva, vagy esetleg siman a szonyeg ala van soporve a dolog, hogy ne panikoljak. :)

• általában 99%, h a kiegészítők a problémások.. én javasoltam, h első körben azt kapcsoltassuk ki a játékosokkal, illetve minden olyan kiegészítőt, ami még problémás lehet.. az esetek többségében ez meg is szokta oldani a problémát..

a te jelzésed után napokig csend honolt a globális világban, csak tegnap este írták meg, h több helyen is tapasztalják a hibát.. ennélfogva nem tekinthettük nemzetközinek a dolgot :) a szőnyeg alá nincsen semmi söpörve, több jegy is meg van nyitva a fejlesztőink felé és a frissítések is sorba jönnek a teszt-, majd az éles verzióra..

• Udv, nekem is ez volt a tippem, de szerintem nem vet jo fenyt ratok ha antigamere van fogva, vagy esetleg siman a szonyeg ala van soporve a dolog, hogy ne panikoljak. :)

Szerintem nem arra lett fogva hanem megkértek rá hogy annak kikapcsolásával is nézd meg fent áll e még a hiba mert NÉHA az is okozhatja a bibit.

Ami viszont pozitívum hogy Te legalább vetted a fáradtságot és jelezted felénk.

Jó lenne ha minden játékos jelezné az ilyen problémát mert attól nem fognak a hibák megjavulni ha szövin belül kipanaszkodjuk egymásnak.

Hibáztam már én is. De TE is fogsz!!!!!