LifeForms bevezetése a régi univerzumokban - információ

 • Kedves Játékosok,

  Tudjuk, hogy kíváncsian várod a Lifeforms régi univerzumokon való bevezetésével kapcsolatos híreket, és még mindig dolgozunk azon, hogy kijavítsuk az első 5 univerzumnál észlelt teljesítményproblémákat. Amint meglesz a megoldás, közölni fogjuk a bevezetési terveket.

  Célunk, hogy az év végéig minden létező univerzumban kiadjuk az Életformákat, de ne feledd, hogy még ha ez tervezett is, az mindig változhat több tényezőtől függően.

  A Lifeforms egy jelentős tartalomfrissítés, amelyhez számos új taktika és játékstílus kapcsolódik, amelyek sokszínűbbé teszik az OGame-et, és még ha azt is szeretnénk, hogy a lehető leghamarabb minden játékos számára elérhetővé váljon, ezzel foglalkozni és összpontosítani szeretnénk. azokról a kérdésekről, amelyekkel szembesültünk.

  Jelenleg nem tudunk pontos dátumot megadni, de amint megoldjuk az észlelt problémákat, értesítjük, hogyan fogjuk folytatni a közzétételt (dátumok, univerzum/közösségi csoportok stb.).

  Köszönjük minden visszajelzését az ilyen tartalom javítása érdekében. Reméljük, hogy a lehető leghamarabb eljuttatjuk az Ön által megérdemelt minőséget.

  Üdvözlettel:

  OGame csapata

 • Kedves Játékosok,


  Sokan kérdezitek tőlünk, hogy mikor lesz a Lifeforms engedélyezve a meglévő szervereken, de sajnos még nincs dátum.


  A Lifeforms kiterjesztés engedélyezése során a jó élmény megteremtése a fő célunk, és mielőtt ezt megtennénk, még mindig szeretnénk megküzdeni bizonyos problémákkal, amelyekkel szembesülünk. Sajnos nem tudunk időpontot adni, de előrejelzésünk szerint ez nem fog megtörténni 2023 márciusa előtt.


  Remélhetőleg változni fog, és ami késlelteti, az a vártnál hamarabb megoldódik, és ebben az esetben Ti lesztek az elsők, aki megtudják.


  Üdvözlettel:

  OGame csapata