Expedíció furcsasága

 • Sziasztok!


  Érdeklődnék, hogy más is tapasztalt-e az expedíciókkal furcsaságot?

  Nálam például 3 hete nem csatáznak a khk, illetve nagyon gyér az egész napok óta alig hoz valamit.

  Plusz 10-ből 2 indításkor nem 100%-on megy ki, hanem átugrik a sebesség más %-ra.

  Tudunk valamit, hogy esetleg hozzányúltak az expedíció mechanizmusához?

  [color=#ffff00][align=center]-Anya akkor elmegyek bulizni. - és mikor jösz haza? -jöttömre 5nap múlva számítsatok, pirkadatkor, kelet felől !!![/align][/color]
 • Telefonról vagy asztali gép/laptopról toljátok?

  Nekem a % csak laptopról állítódott el mindig. Nagynehezen rájöttem, hogy ahogy görgetem lefelé az oldalt hogy a küldés gomra kattintsak akkor ha az egeret közben áthúzod a százalék állító részen, mivel lefelé görgetsz lentebb viszi a százalékot.....

  Természetesen NEM jelzi hogy lentebb ment a százalék csak miután kiküldted akkor látszik hogy több óra mire visszaér az exp...

  Azóta a csúszkát húzom inkább szélen...


  Amit hoz az exp az most nekem is jópár napja kaki, de hát egyszer fent egyszer lent :)

 • Én eddig laptopról vettem észre, igen arra gondoltam én is, de nem vagyok 100%ig biztos benne, hogy az történt. Azóta figyelem, hogy véletlenül se állítsam át az egérrel.

 • Én eddig laptopról vettem észre, igen arra gondoltam én is, de nem vagyok 100%ig biztos benne, hogy az történt. Azóta figyelem, hogy véletlenül se állítsam át az egérrel.

  Akkor mostmár tudhatod 100%ra :D


  Én is véletlen vettem észre ráadásul szállitásnál hogy a görgő még a bolygók közt is változtat aztán rossz helyre küldtem a nyersanyagot emiatt...:dash:

 • Valami bug van megint biztosan...

  Mint ahogy én is full flottát buktam szinte mert nem engedte visszahívni :D én már elengedtem ezt a flottásdit, full megbízhatatlan a játék, inkább ne erőltesd te se a flottát Gandi!

  Bár az élet végtelenül kemény, a legnagyobb börtön mégis a remény; eszedet veszi, ahogy keresed a fényt, magadban felfedezel sok ismeretlen, sötét lényt; szerelem vagy csupán kéj-igaz barát vagy behízelgő ellenség-idő teltével már nem is sejted, mi a különbség; s lelked egyre kiált - jöjjön a gyilkos tudás! Mit számít a vélt boldogság, az öröknek hitt varázs; amikor maga akit szeretsz taposta el a parázst...Vakká válsz, ha tovább keresed a választ - csak láss és ne remélj-magad hiába ne áltasd!

 • Az én társamat úgy verték be, hogy közben V ben volt :/ De a support nem nagyon hajlandó semmit tenni :(

  Sajnos a v módos támadast már én is tapasztaltam, de NEM ITT.

  Másik GF játékba (ennyit irok mert nem tudom h nevén nevezhetem e) engem is támad 1 ember folyamatosan hiába vakáció módba vagyok, érdekes módon csak az az 1 és folyamatosan :D na mindegy.

  Itt ez a veszely nem fenyeget mert eddig talán 1x voltam V be akkor is horgásztúra miatt amúgy meg mindig online vagyok :beer::lol:

 • másik GF játékot leírhatsz bátran :) ezek után meg pláne kíváncsi vagyok, h melyik ez a játék :)


  gandalf, elméletileg az exp-hez nem nyúltak hozzá..

  Azért bizros ami biztos 😁


  Gladiátuson vagyok v be mindig mert meguntam, de törölni nem akarom xD.

  Ott van 1 ember aki állandoan jön ha V be vagyok.